Tuesday, May 1, 2018

GLOBALTALENT - Biedt horizontale en actieve relaties met Sports Idol

Hasil gambar untuk gambar globaltalent bounty 
Greetings Community, in deze nieuwe post zal ik het Global Talent-project bespreken en voor meer details gaan we gewoon naar de volgende discussie:Het GLOBATALENT-team werkt al meer dan 50 jaar samen in de branche en realiseert de obstakels en frustraties achter onuitsprekelijke verhalen in de sportindustrie. We willen helpen de mondiale sport te transformeren om beter te worden door decentralisatie.De echte uitdaging voor Globatalent is om sportfans direct contact te laten maken met geselecteerde atleten. We bieden horizontale en directe links naar sportidolen, geen selectieve en beperkte verticale communicatie, zoals ze nu zijn. De plaats waar een persoon wordt geboren, zou hen niet meer of minder kans van slagen moeten maken. Ons doel is om de sport te decentraliseren en iedereen met een sporttalent te ondersteunen om voldoende financiële steun te krijgen om zijn sportcarrière voort te zetten en de hele wereldbevolking te laten helpen, te investeren in jong talent en 's werelds beste sport te creëren via fans.Globatalent InvestDit beleggingsproces is geautomatiseerd vanwege de creatien Slimme contracten met Blockchain-technologie, waarmee een snelle, betrouwbare en betrouwbare handelsmethode wordt geboden.


Hasil gambar untuk gambar globaltalent bounty 


 blijkEen eerste platformresolutie zal worden gemaakt via een verkooppaneel op meerdere niveaus, toegankelijk via www.globatalent.io, dat 500.000.000 van ongeveer 850.000.000 originele GLOBA-woordenlijsten (GBT) biedt. GBT wordt verdeeld in de verkoop van twee personen: (1) persoonlijke voorverkoop (2), gevolgd door de initiële verkoop van het publiek. 350.000.000 GBT worden uitgesloten van de verkoop van de menigte, beschreven onder de sectie "GBT RESERVE" nadat de eerste 850 GLOBA-tokens zijn gemaakt.

    
Persoonlijke pre-sale

    
40% van de totale verkoop van het publiek wordt gegeven aan particuliere geaccrediteerde beleggers met een korting van 30% via de SAFT-overeenkomst (eenvoudig contract voor toekomstige tokens).
    
Prive-voorverkoop is open van 16 april 2018 tot 18 mei 2018.
    
Alleen geaccrediteerde beleggers kunnen BBT kopen bij deze verkoop door de SAFT-overeenkomst te ondertekenen.
    
Voorgesteld GBT: maximaal 200.000.000 GBT's = $ 22.000.000 USD = 0.11 $ / GBT
2. Verkoop van het publiek (openbaar)

    
Hier zijn de geboden kortingen: (a) aankoop van bonuskortingen 21 mei - 2018-18%, (b) aankopen van 24 mei - 27 mei 2018 - 10% korting voor bonussen en © - van 28 mei tot 31 mei 2018 = 0% bonuskorting. De verkoop zal worden geopend vanaf [*]. Mogelijke wijzigingen worden vóór ICO aangekondigd
    
Voorgesteld GBT: maximum 300.000.000 GBT's = $ 39 miljoen USD = 0,13 $ $ / GBT GGT Reserve 20% mede-oprichter *. 7% van de adviseurs 7% van het Reservefonds 5% van de bonus om in te schrijven 3% Partnership via promotionele verkoop Bounty Crowd 58% van Distributie Token Distributie Totaal: $ 61.000.000 USD We willen een deel zijn van het creëren van een gedecentraliseerde wereld. De GBT-distributie wordt aanvankelijk ondersteund door oprichters en adviseurs, atleten en sportinstellingen, die vanaf het begin worden gebruikt, zoals clubs, atleten en anderen.
Echte voordelen

    
De eigenaar van de huidige sportwetgeving
    
Voor het eerst kunnen fans over de hele wereld hun afgoderijrechten kopen.
    
Transact zonder vals te spelen
    
Fans kunnen direct en veilig kopen en verkopen met slimme contracten met behulp van blockchain-technologie.
    
Sport decentralisatie
    
Decentraliseer en beheer mensen om elkaar te helpen zodat zij kunnen profiteren, niet als tussenpersoon, van toekomstige winsten.
    
Nieuwe kansen
    
Het stelt eenvoudige en vindingrijke mensen in staat om te investeren in getalenteerde mensen en te profiteren van hun toekomstige succes.

 team

Hasil gambar untuk gambar globaltalent bounty 


 Sommige bronnen voor referentie:



by: Semokmok
ETH: 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment