Wednesday, August 8, 2018

Svandis

Gedecentraliseerd systeem bestaande uit een onderzoeksgemeenschap
 
Svandis is een gedecentraliseerd systeem dat bestaat uit de onderzoekswereld (analisten externe onderzoekers), ontwikkeling van de gemeenschap Svandis (externe ontwikkelaars, wetenschappers gegevens) en de houder van de token, de klant en de punten van participatie (handelaren, analisten, hedgefondsen en institutionele beleggers, exclusief de handel bedrijven, fondsen risicokapitaal, bijdrage aan de verkoop van tokens, uitwisselingen).
Svandis zal naar verwachting een van de belangrijkste begunstigden zijn van de huidige innovatie van veteranen van wereldklasse. Svandis is klaar om problemen op te lossen waar geen exacte oplossing beschikbaar is door hun producten te adverteren voor een grotere digitale handelsgemeenschap.
WE TRANSFORMEREN DATA NAAR WAARDEVOLLE INFORMATIE
In een tijd van overdreven gegevens betekent volume niet altijd de waarde. In Svandis brengen we een revolutie teweeg in de manier waarop u informatie ontvangt. Door het nemen van de meest effectieve oplossing dan de traditionele markt en zich aanpassen aan de marktvraag crypto, ons platform biedt de tools die u nodig hebt tot de handel beslissingen te nemen en investeringen meer kennis in de turbulente wereld van de digitale activa.

 
Taalverwerking
Natuurlijke taalverwerking zal worden gebruikt om cryptocurrency markttrends te identificeren met behulp van een verscheidenheid aan informatie

Machine Learning
Svandis ontwikkelt een machine learning-algoritme om de snelheid en nauwkeurigheid van gegevens in het Svandis-ecosysteem te vergroten

Correlatieanalyse
Het automatische proces analyseert de correlatie tussen prijsindicatoren en variabelen die voor alle gebruikers toegankelijk zijn.

Onlangs is de gedecentraliseerde economie een plaats van grote prestatie geworden voor alle crypto-valutagebruikers, die steeds populairder wordt. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel mensen ervoor kiezen om deel te nemen aan een gedecentraliseerde economie. Voor zover er een exponentiële groei is in het aantal crypto-activa, samen met de ontdekking van een nieuw token, ook wel bekend als een eerste-muntaanbod (ICO), beginnen beleggers te twijfelen aan de legitimiteit van dit aanbod vanwege recente fraude.
 
Market watchers verwachten ook om de verkoop tokenhulpprogramma's te migreren naar het eigen vermogen tokenized om zo de kloof tussen medewerkers en aandeelhouders te overbruggen, waardoor eigenaren van de tokens rechten hebben die vergelijkbaar zijn met die rechten rapportage, stemrecht, pro-data volgen aan de rechterkant, liquiditeitsvoorkeur, afslag en dividend deelname etc.
In november 2017 bedroeg het geschatte aantal accounts op het Coinbase-platform voor digitale uitwisselingsactiva 13 miljoen gebruikers. Volgens Reuters is het totale aantal hedge fondsen die zich op digital asset handel verdubbeld in februari 2018. Ondanks het feit dat er veel bedrijven die willen de kloof te overbruggen, is er nog steeds niet over de expertise om handelaren te helpen en beleggers kiezen voor de handel token, op zoek naar aanbiedingen geloofwaardige en betrouwbare initiële munten (ICO) om te beleggen. Ook professionele nieuwsdiensten voor feedback en updates vormen nog steeds een grote uitdaging. Dit maakt de activiteit van beleggers saai en tijdrovend.
In hun 11e jaarlijkse hedge fund en jaarlijkse beleggersonderzoek (EY) werd onthuld dat de hedgefondsindustrie jaarlijks ongeveer 2,3 miljard dollar aan blockchaintechnologie besteedde die Svandis ertoe had gebracht gedurfde stappen te nemen in het institutionaliseren van crypto-activa.

COMMUNAUTAIRE BETROKKENHEID
   
ECOSYSTEM
skema 
TOKENVERKOOP
     
 
ROAD MAP
 
 MANAGEMENT TEAM
 
 
 
ADVISORY
 
  
 
Klik hieronder voor meer informatie:

Website: https://svandis.io
Telegram: https://t.me/svandis_chatroom
Twitter: https://twitter.com/svandisio

USERNAME-PROFIEL BTT:

ETH:
0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c
 

No comments:

Post a Comment