Monday, August 6, 2018

Presentatie van het Ternion ICO-platform

 
Ternion is een geautoriseerd digitaal uitwisselingsplatform dat is geïntegreerd met de gateway-fiat- en -handeldiensten. Het wil de markt van de beschikbaarheid van kriptovalyutnogo uitbreiden door moderne financiële diensten te koppelen aan gedecentraliseerde financiële systemen, innovatie in kriptovom-financiering te bevorderen en te bevorderen. Daarnaast wilde Ternion innovatie in cryptofinansirovanii bevorderen door crypto-valuta te ontwikkelen die echte steun biedt aan winstgevende bedrijven en niet op speculatie en natuurlijke marktkrachten.

het de Ternion-gemeenschap op een platform dat tot doel heeft een aantal problemen op te lossen waarmee de huidige kriptovalyutnyh-marktsystemen te kampen hebben, aangezien een gebrek aan vertrouwen van de ICO in de beveiliging van hun digitale activa, kriptoobmenah minder strenge normen heeft dan die van traditionele makelaarsbedrijven, en moeilijkheden bij het implementeren van kriptoterminy als betaalmiddel.

Ternion Ecosystem
Ternion Ecosystem bestaat uit drie elementen die samenwerken en ternion (TRN) ondersteunen als een nuttig uitwisselingsplatform.
Uitwisseling
Exchange Ternion is een schaalbaar, betaalbaar en efficiënt uitwisselingsplatform waarmee gebruikers crypto-encryptie, fiat in cryptografie en cryptografie kunnen converteren. Het belangrijkste doel van de uitwisseling is om crypto traders een complete oplossing aan te bieden.
Ternion-betaling
processor De payment processor faciliteert betalingen tussen leveranciers en hun klanten. Gebruikers ontvangen een bankpas die ze kunnen gebruiken om betalingen uit te voeren. Providers kunnen er vervolgens voor kiezen om verwerkte betalingen te ontvangen in de fiat- of crypto-toewijzingsmodus.
Ternion Liquidity Fund
Dit is het hart van de andere twee componenten. Dit zorgt ervoor dat de inflatie van de TRN-tokens niet optreedt en bespaart niet de geaccumuleerde fondsen voor de ontwikkeling van het Ternion-platform.
De TRN
TRN-token is een token dat compatibel is met ERC20, dat als een functietoken fungeert op het platform om te betalen voor handels- of tokenoverdrachtskosten op de Ternion Exchange. Bovendien bieden de chips compatibiliteit met alle markers die compatibel zijn met ERC20, waarvan alle gebruikers van het Ternion-ecosysteem profiteren.
Waarom investeren in Ternion?
Het platform is beschikbaar via een applicatie voor mobiele platforms en een webapplicatie, waardoor het niet alleen geschikt is voor institutionele spelers, maar voor elke retailbelegger.
Ternion zal jaarlijks een audit uitvoeren van de transacties en de werking van het platform om transparantie en betrouwbaarheid te garanderen die het publiek informeren over toekomstige ontwikkelingen.
De Ternion Stock Exchange heeft een Europese handelsvergunning en voldoet aan alle toepasselijke Europese regels voor on-board transmissie voor een snelle inspectie.
Het platform heeft een uitgebreide klantenservice die zelfs een optimaal beheer bevat dat klanten helpt bij problemen of problemen met Ternion.
ICO Ternion-parameter (token TRN)
Tokens: TRN
protocoltoken: ERC20
totaal token: 95.000.000 TRN
teken van levering in voorverkoop: 22500000 TRN
token van levering voor ICO: 53500000 TRN
Voorkeursdatum: actief tot 28 juni 2018. de
datum van de ICO:
Ronde A 29 juni 29 augustus Wisselkoers: 1 TRN USD 0,65
ronde B 30 augustus 30 oktober wisselkoers: 1 TRN 2.10 USD
ronde C 1 november 30 december wisselkoers: 1 TRN USD 3, 23
Softcover: 5.000.000
Hardcover: 65.000.000
Gedetailleerde informatie:
Website: https://ternion.io
Whitepaper: https://ternion.io/TernionWhitepaper_nl.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Telegram: https://t.me/TernionOfficial


gebruikersnaam: 
Semokmok 

link profiel:

No comments:

Post a Comment