Thursday, May 24, 2018

SEAL

Hasil gambar untuk SEAL GAMBAR BOUNTY 

OVERZICHTWij geloven dat de ontwerpers, kunstenaars, wetenschappers, programmeurs en makers de onbezongen helden zijn achter merken die magie in ons leven teweegbrengen. De merken zijn het zegel van de zielen van deze makers: ze symboliseren hun bloed, zweet en tranen. Wij geloven dat we merken en haar makers moeten koesteren, beschermen, aanmoedigen om door te gaan en de verbinding tussen mensen en merken te versterken.
DISCLAIMERSeal en zijn team nemen uw veiligheid en beveiliging zeer serieus. Houd er rekening mee dat met alle blockchain-activiteiten in het algemeen en Initial Coin Offerings (ICO's) specifiek significante risico's zijn. Deze risico's kunnen bijvoorbeeld bestaan ​​uit het volledig of gedeeltelijk verloren gaan van tokens, waardeverlies, technologische tekortkomingen, onvoldoende of onjuiste informatie en wijzigingen in de regelgeving. U wordt expliciet gewaarschuwd om ervoor te zorgen dat u deze risico's volledig begrijpt voordat u zich bezighoudt met blockchain-activiteiten, vooral in de Seal ICO.
DoelgroepDit document is bedoeld voor mensen die ervaring hebben met het kopen van blockchain-tokens. Als u niet regelmatig hebt deelgenomen aan eerdere verkoop van tokens, en de daaraan verbonden risico's niet volledig begrijpt, raden we u ten zeerste af deel te nemen aan de Seal token-uitverkoop. Elke deelnemer aanvaardt volledig de risico's die gepaard gaan met het token-verkoopproces, en accepteert dat er geen garanties worden gegeven voor de verhandelbaarheid van het token.
missieom een ​​meer echte wereld te creëren, uit liefde voor creatie.WAAROM SEALUit liefde voor creatie We geloven dat de ontwerpers, kunstenaars, wetenschappers, programmeurs en makers de onbezongen helden zijn achter merken die magie in ons leven teweegbrengen. De merken zijn het zegel van de zielen van deze makers: ze symboliseren hun bloed, zweet en tranen. Samen zetten ze ideeën om in realiteit, transformeren dingen in cultuur en brengen ons vertrouwen, plezier en vreugde in ons leven.
Origin-verhaal Bart en Joris werkten samen aan een sociale start-up van mobiele games in het verleden. In 2013 hebben ze hun gaming-hardware geïnstalleerd om Bitcoin en Litecoin te ontginnen na kantooruren. Ze kwamen snel tot de conclusie dat het koppelen van NFC-technologie met de blockchain namakers zou kunnen verstoren, en dat dit een use-case is met het potentieel om de blockchain in handen te geven van miljoenen mensen. Hoewel hun oorspronkelijke werk destijds werd gedaan, wisten ze dat de markt nog niet klaar was. In 2017 beseften ze dat het tijd was om hun masterplan te laten werken, en dat deden ze ook. Geboren als kinderen van een kunstenaar wiens werk meer dan eens het slachtoffer is geworden van vervalsers, weten Bart en Joris uit de eerste hand hoe verwoestende namaak het leven van creatievelingen is.
Bedrijfsoverzicht Bloomsix Opgericht in 2008 • Opgericht Bloomsix als uitgever en ontwikkelaar van premium sociale mobiele games • Gevestigd in Amsterdam, Nederland • Onafhankelijk bedrijf Pivot to blockchain • Begonnen met het exploiteren van Bitcoin en Litecoin in 2012 met behulp van spelhardware • Ontwikkelde primitieve versie van het zegel Netwerkconcept Seal Network gestart • Eerste prototype ontwikkeld in Q3'16 • Het Seal Network-team in 2017 opgezet • De propositie verfijnd • Token-verkoopvoorbereidingen
WAT IS SEALSeal is de beste manier voor iedereen om te controleren of een product echt of nep is. Seal combineert NFC-chips, die zijn ingebed in fysieke producten, de Seal-app en het Seal Network om een ​​snelle, eenvoudige en veilige manier te bieden om de authenticiteit van producten en andere diensten te leveren. Door een beveiligde tokenized-versie van een fysiek product te faciliteren, stelt Seal productspecifieke services in staat te werken zoals het overdragen van eigendom, diefstalpreventie, verzekering, maar ook campagnes voor merkactivatie en productanalyses.

 vals raadselVervalsing van primaire markten, misbruik van secundaire markten, tweedehandse markt, verschuiving.
reikwijdte van het probleem1 2 3 4 Nike is het meest frequent geïmiteerde merk, maar geen enkel merk is immuun. Vervalsingen bereiken de EU en de VS met honderden miljoenen eenheden. Producten zonder licentie worden geproduceerd tijdens middernachtdiensten en verkocht via parallelimport. GEEN JUISTE BESCHERMING 85% van de wereldwijde namaak komt uit Azië. 20% van de totale productie van China is namaakgoederen. Wereldwijde namaakproducten zullen naar verwachting stijgen tot $ 1954 miljard * tegen 2022 MINDBOGGLING MAGNITUDE OESO-landen die namaak hebben, hebben een broeierig effect op de economie. De winst eindigt met het financieren van kartels en terroristische cellen. Het is een grotere inkomstenstroom voor misdaadringen dan de drugshandel. De veiligheid van mensen wereldwijd wordt bedreigd door nepmedicijnen, airbags en vliegtuigonderdelen. GEOPOLITISCHE SCHAAL 8 reikwijdte van het probleem * De economische gevolgen van namaak en piraterij, een rapport voorbereid voor BASCAP en INTA door Frontier Economics, voorspellingen uit 2022 Het is bijna onmogelijk voor mensen om echt van namaakproducten te onderscheiden. Vooral op de secundaire markt waar fraudeurs zich amokeren en er geen vertrouwen is in de tegenpartij
MOEILIJKHEDEN WAARBIJ RECENTVASTHEID VAN ECHTE PRODUCTEN WORDT ERKEND
  
REIKWIJDTE VAN HET PROBLEEMNamaakdoelen Vervalsing is in essentie de arbitrage van de extrinsieke waarde van een product. De gevoeligheid van een merk voor namaak hangt af van de extrinsieke waarde van zijn producten. Extrinsieke waarde wordt meestal afgeleid van merkwaarde, maar kan ook worden afgeleid van andere bronnen, zoals certificeringen in het geval van medicijnen. Secundaire submarkt Vervalsers richten zich zowel op de primaire markt als op secundaire markten. Op de primaire markten zijn de prijzen vergelijkbaar met authentieke producten. Op secundaire markten kunnen de prijzen sterk variëren (NB: de secundaire markt is niet hetzelfde als die van de tweedehandsmarkt). Volgens een onderzoek van de OESO richten namaak Ray-Ban zonnebrillen, Rolex-horloges, Louis Vuitton-tassen en Nike-schoenen met zeer lage prijzen zich op de secundaire markt.
REIKWIJDTE VAN HET PROBLEEMPrimaire Submarket Nagemaakte producten in een hogere prijscategorie behoren tot de primaire submarkt. Deze vervalsingen maken niet alleen inbreuk op IE, maar bedriegen ook opzettelijk consumenten. De prijzen voor deze producten zijn slechts iets lager dan het oorspronkelijke product en worden vaak met korting verkocht als authentieke producten. Het Seal Network beschermt deze markt. De OESO schat dat de internationale handel in namaakproducten in 2013 tot $ 461b bedroeg, of 2,5% van de wereldwijde handel. Dit bedrag omvat niet in eigen land geproduceerde en geconsumeerde vervalsingen noch vervalsingen die online zijn gedistribueerd. Dit is een stijging van 80% ten opzichte van de bevindingen van de OESO in 2007. Een recent rapport van Frontier Economics (2017) heeft het OESO-rapport uitgebreid. De auteurs schatten dat de waarde van de internationale en binnenlandse handel in nagemaakte en gepirateerde goederen in 2013 lag tussen $ 710b en $ 917b na rekening te hebben gehouden met de waarde van in eigen land geproduceerde en geconsumeerde vervalsingen. Bovendien bedragen de totale economische en sociale verliezen nog eens $ 737 miljard tot $ 898 miljard. Deze verliezen houden verband met gemiste directe buitenlandse investeringen, fiscale verliezen, ontheemding van legitieme economische activiteiten en criminele activiteiten. De voorspelling van Frontier Economics voor 2022 schetst een grimmige toekomst. De totale kosten van de namaakindustrie in 2022, exclusief software, liggen tussen de $ 1516 miljard en $ 1954 miljard. Meer dan 85% van alle namaakproducten wordt op het moment van schrijven in China geproduceerd.
REIKWIJDTE VAN HET PROBLEEMTweedehands markt De tweedehands markt is uiterst gevoelig voor corruptie en heeft een zeer laag consumentenvertrouwen. Veel producten verliezen hun waarde op de tweedehands markt, maar de producten die Seal-doelen gebruiken, fungeren meestal als waardevoorraad. De integriteit van de tweedehandsmarkt bepaalt of het merk producten tegen een hogere prijs kan verkopen. Klanten zullen massaal masseren als het vertrouwen in de authenticiteit van producten op de tweedehands markt in gevaar komt, omdat de collectibiliteit drastisch wordt verminderd wanneer vervalsers de markt vervuilen. Met andere woorden, wanneer vervalsingen de markt overspoelen, zullen consumenten zich niet langer veilig voelen om die producten te kopen. Ze stoppen niet alleen met kopen, maar sluiten de markt helemaal af (bijvoorbeeld door hun verzameling te verkopen). De tweedehandsmarkt is de plaats waar value stores een lucratieve handel vormen, zoals in het geval van verzamelobjecten, strips, vinyl, wijnen, sneakers, merkkleding, lederwaren en andere vintage of limited edition-producten. Deze categorieën zijn hoofddoelen voor vervalsers en daarom is de vraag naar authenticiteit hier het hoogst.
het probleem oplossen1 2 3 4 Statische oplossingen zoals QR-codes, hologrammen en RFID zullen uiteindelijk worden gekopieerd en gecompromitteerd. De blockchain en NFC-chips van het Seal Network zijn fraudebestendig. HUIDIGE OPLOSSINGEN ZIJN ONVOLDOENDE Met één tik volstaat het om de echtheid van een product te verifiëren. Iedereen kan nu controleren of een product echt is. Er is geen aanvullende kennis nodig over andere detectiemethoden voor vals geld. MAAK HET GEMAKKELIJK AUTHENTIFICEREN Hoewel producten nog steeds kunnen worden gekopieerd, kunnen Seal-chips in combinatie met Seal Network dat niet. We maken het daarom voor valsemunters onmogelijk om geld te verdienen met de verkoop van namaakproducten.
HUIDIGE OPLOSSINGENTegenwoordig bestaan ​​er veel methoden tegen namaak. Sommige hiervan omvatten watermerken, veiligheidsgarens, onzichtbare ultraviolette inkten, kleurverschuivende inkten, hologrammen, productnummering, fluorescerende vezels, Moiré-patronen, microprint en vele andere. Anti-namaak is een eindeloze kat-en-muisspel tussen vervalsers en beveiligingsspecialisten. Het is onvermijdelijk dat alle offline authenticatiemethoden in gevaar komen, zolang er een voldoende groot financieel motief bestaat.

 
HET PROBLEEM OPLOSSENONLINE AUTHENTICATIE Online authenticatie is de enige manier om de authenticiteit te waarborgen, maar de gegevens die zich op de ingesloten chip van het product bevinden, kunnen ook worden gekopieerd. Kopieën wijzen nog steeds op een geldige productinvoer in de database. Om het probleem op te lossen, moet er een manier zijn om ervoor te zorgen dat de gegevens niet dupliceerbaar zijn.
INCENTIVISE ADOPTIE De manier om vervalsers te verstoren is door de voorwaarden te creëren die merken ertoe zullen brengen Seal te gebruiken. Merken betalen elk jaar miljoenen aan merkbescherming en juridische kosten. Seal verandert anti-namaak in een profit center en voorziet het platform van turbocharges met een overvloed aan waardevolle diensten. Telkens wanneer het eigendom wordt overgedragen, compenseert het merk de kosten van de chip en maakt het winst. Het vermogen om winst te maken in de loop van de levenscyclus van het product rechtvaardigt gemakkelijk de goedkeuring van Seal, terwijl het zich ook versterkt tegen vervalsers. Dit model verstoort de namaakeconomie door van een kostencentrum een ​​winstcentrum te maken.
DE INTEGRITEIT VAN DE MARKT HERSTELLEN De tweedehandsmarkt lijdt het meest onder namaak, omdat value stores lucratieve nagemaakte doelen zijn, de omvang van de markt enorm is en het zowel eenvoudig als laag risico is om gewone mensen op te lichten. Seal lost dit op door ambiguïteit volledig uit de vergelijking te verwijderen. Niet alleen is het controleren van authenticiteit onfeilbaar, merken kunnen voor de allereerste keer in de geschiedenis eindelijk geld verdienen met de tweedehandsmarkt.
DIENSTVERLENING 20 Diefstalpreventie Wanneer mensen het eigendom van een product registreren, wordt het geregistreerd op de blockchain. Helaas worden producten soms verloren of gestolen. Vooral als het gaat om dure producten, is het risico op diefstal groot en eigenaren hebben geen effectieve manier om gestolen items te traceren of terug te halen. Seal beschermt deze consumenten door een krachtige diefstalpreventiedienst aan te bieden. In het geval van verloren of gestolen producten kan de eigenaar het item als verloren of gestolen markeren met behulp van de zeehondenapp. Hij of zij kan een aangepast bericht invoeren dat wordt weergegeven wanneer het product de volgende keer wordt gescand. Dit bericht kan een verzoek zijn om het product samen met een naam en telefoonnummer aan de rechtmatige eigenaar te retourneren.
VERKREGEN DIENSTEN 21 Parallelle handel volgen Parallelle handel is de import van producten uit een ander land zonder de toestemming van het merk. Hoewel dit onschuldig klinkt, is dit een groot probleem voor merken. De prijzen voor producten zijn vaak gebaseerd op de kracht van de economie en het belastingstelsel waarin het product wordt verkocht. Grote distributeurs uit de tier 2-economieën onderboden de prijzen in Tier 1-economieën door de producten illegaal te importeren en verkopen voor minder dan de door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs ( MSRP).
VERKLAARDE DIENSTEN 22 Terugroepen van producten Een terughalen van producten is een verzoek om een ​​product te retourneren na de ontdekking van veiligheidskwesties of productdefecten die de consument in gevaar zouden kunnen brengen of waardoor de maker / verkoper het risico zou lopen juridische stappen te nemen. Ze vormen een ernstige bedreiging voor de reputatie van een merk. Hoewel een goede reputatie een afweereffect heeft op negatieve informatie in de hoofden van consumenten, kan een onvervuld productherstel de reputatie van een merk snel teniet doen. Immers, reputatie is eenvoudigweg een scorekaart van elke belofte die een merk doet aan zijn stakeholders, en of het wel of niet aan die beloften voldoet.
UITGELEGDE DIENSTEN 23 Productanalyse Momenteel zijn detailhandelsanalyses voor fysieke goederen op zijn best primitief. Merken kunnen scannergegevens analyseren, maar niet veel meer. Scannerdata zijn gegevens over de verkoop van consumptiegoederen verkregen door het scannen van de barcodes voor individuele producten op elektronische verkooppunten in winkels. De gegevens kunnen informatie geven over hoeveelheden, kenmerken en waarden van verkochte goederen, evenals hun prijzen. Dit werkt voor artikelen met een hoog volume, zoals boodschappen, maar is veel minder handig voor dure producten die vaak als waardevoorraad dienen, omdat (1) het volume veel lager is en (2) de meest interessante gegevens worden gecreëerd na de punt van verkoop. Seal biedt georuimtelijke en tijdreeksanalyses zodat merken het volgende kunnen begrijpen: (1) Collectibiliteitsindex - Hoe vaak wisselen producten van eigenaar op de tweedehands markt? (2) Productstromen volgen - Hoe verplaatsen producten zich in de loop van de tijd? (3) Detecteer ambassadeurshubs voor precisiemarketing - Vind zakken van fans en verzamelaars om te begrijpen waar marketinginspanningen moeten worden geconcentreerd (4) Identificatie van groei- en vervalgebieden (5) Beperking van landniveau naar stadsniveau of zelfs winkelniveau ( 6) Identificeer diefstalgebieden (7) Bepaal welke specifieke producten populair zijn in welke regio (8) Maatregelbehoud en merkbetrokkenheid (9) Beslissingsondersteuning en dashboarden voor executive team, O & O en marketing (10) Demografische en gedragsvariabelen combineren tot segmenteer en richt producten beter
 DIENSTEN UITGELEGD 24 Aangepaste integratie Merken worden aangemoedigd om op maat gemaakte merkervaringen te maken met behulp van het Seal-platform. Standaard wordt door het scannen van een Seal-chip de Seal-app geopend waarin de inventaris van alle artikelen van de klant wordt vermeld. Merken willen dit misschien wijzigen, zodat het scannen van de Seal-app de eigen app van het merk opent in plaats van de Seal-app. Seal faciliteert dit door de technologie in te bouwen in software van derden door een API te gebruiken. API-oproepen omleiden naar een aangepaste bron, zoals een app of browser. Het product wordt nog steeds weergegeven in de inventarislijst van de Seal-app, maar bij het scannen van het product wordt een aangepaste gebeurtenis gestart, zoals het lanceren van de app van het merk in plaats van de Seal-app. Enkele voorbeelden zijn: (1) Algemene interactie met de merkapp (Nike + app) (2) Loyalty app (3) Toegang tot exclusieve inhoud, zoals bonusnummers van muziekartiesten, boeken, emoji's of in-game items (4) Toegang naar achter de schermen of het maken van materiaal (5) Kopen vullingen of vervangingen van verbruiksgoederen (6) Productservice en -ondersteuning (7) Toegang tot een artikel in beperkte oplage dat alleen verkrijgbaar is als u een complete set producten bezit

  

NABIJ VELDCOMMUNICATIE 31 NFC-protocol Producten worden weergegeven als gegevens over Near-Field Communication (NFC) -chips, een subset van RFID-tags (Radio Frequency Identification). RFID is het proces waarbij items uniek worden geïdentificeerd met behulp van radiogolven. NFC is een gespecialiseerde subset van RFID-technologie. In het bijzonder is NFC een vertakking van hoogfrequente (HF) RFID en werkt op de 13,56 MHz-frequentie. De standaarden en protocollen van het NFC-formaat zijn gebaseerd op RFID-normen uiteengezet in ISO / IEC 14443, FeliCa, en de basis voor delen van ISO / IEC 18092. Deze standaarden behandelen het gebruik van RFID in proximity-kaarten. NFC-tags hebben geen eigen stroombron. In plaats daarvan worden ze gevoed door de elektromagnetische energie die wordt uitgezonden door de RFID-lezer
Semiconductor Suppliers Seal heeft NXP Semiconductors geselecteerd om kosteneffectieve beveiligde NFC-chips voor het Seal Network te leveren. NXP Semiconductors is gevestigd in Eindhoven (Nederland) en is de wereldwijde marktleider in NFC-technologie. NXP en Sony zijn de uitvinders van NFC-technologie. Seal is van plan in de toekomst een geoptimaliseerde eigen chip te ontwikkelen. Dit is echter afhankelijk van de economische prestaties van het project. Seal-chips kosten ongeveer $ 0,25. Inlays NFC inlay-chips zijn op maat ontworpen en vervaardigd door een vertrouwde fabriek in Duitsland. Inlays variëren van hittebestendige en afwasbare plastic omhulsels die geschikt zijn voor modeartikelen tot flexibele dunnefilmelektronica en gedrukte materialen, zoals kaarten en stickers. De kleine footprint van NFC-chips maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen en de beschikbare inlays maken het mogelijk om het in vrijwel elk type consumentenproduct te integreren. Inlays kosten tussen $ 0,03 en $ 0,20, afhankelijk van het type en de specificaties

SEAL NETWORK 35 Beschikbaarheid van engineers Ethereum's slimme contracttechnologie is eenvoudig te leren. Door het aanhoudende momentum van Ethereum, de documentatie en de juiste tooling (bijvoorbeeld Truffle, Solidity) is de beschikbaarheid van technici hoog en is de leercurve relatief laag. Het opschalen van de operatie vereist toegang tot ingenieurs die geschoold zijn in het schrijven van blockchain-applicaties met behulp van beveiligde slimme contracten. Om ervoor te zorgen dat onze activiteiten niet gehinderd worden door hyperinflatie van blockchain-engineering salarissen, hanteren wij drie methoden: (1) aantrekkelijke locatie, (2) directe toegang tot top academisch talent via een persoonlijk netwerk, (3) gebruik van de meest gebruikte slimme contracttechnologie. ERC20 versus ERC223 Seal is gebouwd op de ERC20-tokenstandaard. ERC223 token-standaard heeft technische voordelen in vergelijking met ERC20. ERC223 elimineert met name het probleem van verloren tokens, wat gebeurt tijdens de overdracht van ERC20-tokens naar een contract (wanneer mensen ten onrechte de instructies gebruiken voor het verzenden van tokens naar een portefeuille). ERC223 stelt gebruikers in staat hun tokens naar een portemonnee te sturen of te contracteren met dezelfde functieoverdracht, waardoor verwarring en verloren tokens worden geëlimineerd. Helaas mist ERC223 onvoldoende ondersteuning van derden. Om ervoor te zorgen dat Seal op ruime schaal wordt gebruikt en compatibel is met uitwisselingen, hebben we in plaats daarvan de ERC20 token-standaard geselecteerd. Als in de toekomst de ondersteuning door derden voor ERC223 verbetert, kan Seal migreren naar de ERC223-standaard. Blockchain Afhankelijk van de ontwikkelingen van blockchain-technologie en de fondsen die we zullen aantrekken, zullen we onze eigen blockchain moeten ontwikkelen om hogere transactievolumes te ondersteunen en transactiekosten te verlagen. Meer informatie is te vinden in de sectie met scenario's in dit document.

  

TOKEN UTILITY 40 Utility Seal Tokens worden gebruikt om te betalen voor diensten van consumenten en merken. Het aantal ondersteunde services zal toenemen naarmate we het platform verbeteren. De huidige versie van de app biedt al authenticiteitscontroles en eigendomsregistratie. De tabel rechts toont alle functies die we momenteel hebben ontwikkeld of gepland. In de toekomst kunnen merken mogelijk klanten betalen voor bepaalde activiteiten (bijvoorbeeld via een loyaliteitssysteem). Authentieke munt Het ultieme doel van Seal is om de valuta van authenticiteit te worden, een valuta die is geoptimaliseerd voor de uitwisseling van consumentenproducten. Op deze manier is het zegelbewijs een ruilmiddel. Dit wordt niet vermeld als een service omdat er geen extra kosten aan verbonden zijn. Als ze op deze manier worden gebruikt, kunnen de zegelmarkeringen worden gebruikt als valuta om rechtstreeks voor producten te betalen. Producten kopen met Seal Tokens claimt direct eigendom terwijl betaling aan de verkoper gelijktijdig plaatsvindt via de blockchain. Het gebruik van Seal om te betalen voor producten biedt zowel koper als verkoper een gegarandeerde goederenruil. Bij reguliere fiat-geldtransacties is er geen manier om met zekerheid te zeggen of (a) het product echt is en (b) fysiek geld / bankbiljetten niet zijn nagemaakt. De Seal Token fungeert als een valuta die is geoptimaliseerd voor het verhandelen van consumptiegoederen, een bijzonder krachtige functie in de tweedehandsmarkthandel. Soevereine valuta's zoals USD of EUR zijn primitief in vergelijking met Seal en zijn krachtige eigenschappen als ruilmiddel en utility-token. Gedecentraliseerde apps voor merken Seal helpt merken bij het opzetten van hun eigen gedecentraliseerde apps voor hun producten op het zeehondennetwerk. Seal Tokens kunnen worden gebruikt om te communiceren met deze gedecentraliseerde merk-apps (bApps), elk met hun eigen logica en diensten die eraan zijn gekoppeld. We zien een toekomst waarin alle grote merken communiceren met het zeehondennetwerk, waar zeehondenponsjes dienen als communicatiemiddel tussen het zeehondennetwerk en de bApps.
TOKEN UTILITY 41 Waardecreatie De waarde in het Seal-ecosysteem is gekoppeld aan de merken die hun producten op het zegelnetwerk plaatsen. Elke service op het Seal Network kost servicekosten. Merken bepalen de prijs van eigendomsoverdrachten zodat deze passen bij hun product, strategie en merkimago. Hoe meer waarde wordt vastgelegd en beschermd door Seal-chips, hoe hoger de waarde van het hele netwerk wordt. Dit is afhankelijk van het totale volume en de waarde van deze goederen. Netwerkeffecten Het nut van Seal tokens neemt toe naarmate meer en meer merken het platform adopteren. Om uit te leggen hoe netwerkeffecten het nut verbeteren, is een klassiek voorbeeld een telefoonnetwerk waarbij het hulpprogramma van de eerste telefoon in het netwerk laag is, maar wordt nuttiger naarmate meer mensen telefoons gaan gebruiken. Netwerkeffecten zullen de waarde van Seal beïnvloeden, om dezelfde redenen heeft de toenemende acceptatie van Bitcoin en Ethereum hun respectievelijke waarde beïnvloed. Wanneer meer merken Seal gebruiken en er meer services beschikbaar zijn voor gebruik binnen het Seal Network, neemt de acceptatie door de consument van het token samen met de vraag toe. Na verloop van tijd zullen meer en meer producten de secundaire markt bereiken, waar we verwachten dat Seal en zijn token de grootste impact hebben. Tokens Vereiste Seal tokens zijn vereist om het ecosysteem te betreden. De zegelfiches versterken het zeehondennetwerk. Ze maken goedkope microbetalingen tussen het zeehondennetwerk, consumenten en merken mogelijk. Toekomstig gebruik Afhankelijk van toekomstige ontwikkelingen en voorschriften kunnen aanvullende eigenschappen aan het token worden toegevoegd. Deze eigenschappen kunnen stemrechten of andere prikkels voor tokenshouders bevatten.

  TEKENS DIAGRAM
   

TOKEN VERKOOP
Token Cap Er worden maximaal 1,2b-tokens geslagen en zullen dit bedrag nooit overschrijden. Er worden niet meer dan 492m tokens toegewezen voor de token-verkooprondes. Kortingen en bonussen zijn afhankelijk van strategische partnerschappen en dealgrootte. Token-emissie KYC en AML zijn vereist voorafgaand aan het kopen van tokens. Kopers moeten hun gegevens en het adres opgeven dat wordt gebruikt om Ether van te verzenden. Als tokens in de voorverkoopronde niet verkocht zijn, worden ze in de hoofdeenheid aangeboden. Aangeboden tokens die na de hoofdverkoop onverkocht blijven, worden evenredig verdeeld over ALLE token-
  
verkoopdeelnemers.
PROJECTRISICO'S EN MITIGATIESTRATEGIEËN 54 Deze sectie is bedoeld om lezers voor te lichten, te informeren en te waarschuwen voor enkele van de potentiële risico's die de continuïteit van Seal in gevaar kunnen brengen en / of de waarde van tokens kunnen beïnvloeden. KYC (Know Your Customer) & AML (Anti-Money Laundering) Seal is bedoeld om te voldoen aan de relevante KYC- en AML-wetgeving. Aangezien deze wetten per rechtsgebied kunnen verschillen, kan het zijn dat u door de betreffende autoriteiten wordt gevraagd of gevraagd om aanvullende informatie te verstrekken. Het kan ook zijn dat Seal vanwege lokale regelgeving of toekomstige wijzigingen in de regelgeving wettelijk verplicht is om bepaalde informatie over u of uw account te delen met de bevoegde autoriteiten, die persoonlijke of fiscale informatie kan bevatten, of vereist is om bepaalde acties te ondernemen, zoals het opschorten van uw account. We moedigen u aan om te controleren of dit het geval is voor uw plaatselijke rechtsgebied en, als dat het geval is, de nodige stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat u voldoet aan uw lokale rechtsgebied. Risico's voor regelgevings- en procesvoering Hoewel cryptocurrencies nog steeds niet gereguleerd zijn in de meeste delen van de wereld, is er een opvallende trend naar strengere governance en regulerend toezicht. Dit is een stap in de goede richting voor de blockchain-industrie. Er bestaat een aanzienlijk risico van geschillen vanwege de huidige ambiguïteit met betrekking tot de regelgevingsomgeving in veel regio's. Dit zou kunnen resulteren in aanzienlijke financiële boetes of het stopzetten van orders die te zwaar voor Seal zouden kunnen zijn. Het risico bestaat dat toekomstige ongunstige wetten met terugwerkende kracht worden afgedwongen. Hoewel de exacte details van regio tot regio verschillen, zal de geest, of onderliggende reden voor regulering, vergelijkbaar zijn. Ondanks de huidige juridische dubbelzinnigheid toont Seal proactief zorgplicht door verantwoordelijk, te goeder trouw, met integriteit, transparantie en eerlijkheid en naar beste vermogen te handelen.
 RISICO'S VOOR PROJECTEN EN MITIGATIESTRATEGIE'S 57 Verlies van sleutelpersoneel Het verlies van sleutelpersoneel kan de werking bedreigen. Het kernteam van Seal heeft zich gecommitteerd om minimaal de komende twee jaar een bijdrage te leveren. Een deel van hun compensatie is in Seal tokens die een schema voor onvoorwaardelijke toezeggingen volgen. De gevolgen van overmacht, zoals ziekte of overlijden, worden beperkt door te zorgen voor redundantie in onze teamsamenstelling en door processen zo veel mogelijk te documenteren. We zijn actief op zoek naar uitbreiding van ons team om onze afhankelijkheid van belangrijke leden te verminderen. Onze bedrijfscultuur stelt specifiek dat we opgroeiers zoeken. Dit is onder andere om onze afhankelijkheid van 'eenhoorns' die moeilijk te vervangen zijn te verminderen. Op zoek naar eenhoorns kan onze groei belemmeren, dus we vertrouwen op de processen in het bedrijf en de kracht van het karakter in de teamleden. Zoekrisico Hoewel we van mening zijn dat we een sterke propositie voor merken hebben, zijn we een levendige startup. Een groot deel van een startup is om erachter te komen hoe u uw product op de meest efficiënte en aantrekkelijke manier kunt verkopen. Zoals eerder vermeld, zijn zegelopdrachten complex van aard vanwege de impact die dit heeft op grote delen van de bedrijfsactiviteiten van een merk. Seal bevindt zich in de zoekmodus om een ​​passende productmarkt te vinden en zijn verkoopproces hierop aan te passen. Dit is hoogstwaarschijnlijk een langdurig proces dat ertoe zou kunnen leiden dat Seal helemaal geen product-marktpassing kan vinden.
 
PROJECTRISICO'S & MITIGATIESTRATEGIEËN 58 Garanties en vrijwaringen Houd er rekening mee dat door het afsluiten van SealToken ICO of anderszins deelnemen aan zeehondenactiviteiten u erkent dat alle informatie en diensten worden geleverd "in de huidige staat". Het Seal Network is nog in ontwikkeling en hoewel we ernaar streven u de beste service en producten aan te bieden, kunnen we de functionaliteit en de beschikbaarheid ervan niet garanderen. We geven geen garanties van welke aard dan ook. Behalve voor zover door de wet verboden, wijst Seal alle garanties af en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de hier genoemde risico's en gevolgen van deelname of anderszins. Uw deelname is volledig op eigen risico.

WEBSITE   || WHITEPAPER  || FACEBOOK  || TWITTER  || TELEGRAM  ||      
username:

Semokmok
bitcointalk link:
ETH:
0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c
 

No comments:

Post a Comment