Thursday, May 24, 2018

APRES Blockchain Tabanlı Dağıtılmış Basın Platformudur

 

 APRES nedir?

APRES, zamana, olaylara, raporlara, erişim ve yanıt arasındaki mesafeyi ortadan kaldıran Blok Tabanlı Bir Merkezi Olmayan Platformdur. Sıfır abonelik ücreti ile, Kullanıcıları yayınlama, okuma, inceleme, yorum yapma ve kazanma konusunda yetkilendiririz. Hükümeti, örgütü, insanlığı ve toplumu kontrol edin. Dürüst olmamakla birlikte gerçeği savunmaya kararlıyız, ancak özgür konuşma, haber ve bilgi erişimini sürdürmek için mücadele ediyoruz.


Güvenebileceğiniz Ağlar
 
APRES, insanları ve toplumu birleştiriyor. Topluluk tarafından haber güncellemelerini ve raporlarını topluluklarına ve dünyaya yayınlayın. Rapor verme yetkisine sahip olan kişilere verilmesi, her öyküyü anlatır, çünkü aynı zamanda kimliği ve yeri korur.


GÜVENLİ
 
Bitcoin kriptografisi, dosya adı kayıtları, karmaşıklar, kullanıcı sitelerinin kriptografik imzaları, bu nedenle şifreleme için özellikli ve işlenmiştir. Kullanıcı profili ve hesap anonimliği sağlamak, sıfır hosting maliyeti ile kesinlikle güvenli.
Kendinden destekli, ekme makineleri için çevrimdışı tarama, kullanıcı anonimliği, sunuculara gerek yok, olası ödemelerle kayıt yapmaya izin verdi.

Herkese Göre Basın
  
 Bir topluluğa ait bir basın ağı, kullanıcılara yayınlama, inceleme, yorum yapma ve fark yaratma yetkisi verir. Kullanıcıları APS jetonu ile ödüllendirirken, ödül, katkı ve destek olarak. Eşit bir şekilde dağıtılmış bir ağ, akran ile eş düzeyli bir diyalog sağlar.

APS TOKEN

Bir sosyal para birimi Hızlı işlem maliyetini düşük bir maliyetle işleme. Ağa katkıda bulunan kişileri ödül, ücret, bağış veya rehin olarak ödüllendirmek, sunmak, teşvik etmek ve zenginleştirmek için tasarlanmıştır. Para gönderme ve alma eğlenceli ve ödüllendirici.

 
CROWD SATIŞ VE ICO

Jeton satışı, APRES ağının ve token adaptasyonunun ilk geliştirilmesini ve benimsenmesini finanse etmeyi amaçlamaktadır.

Toplam arz: 5.000.000.000 APRES Jetonu


TAHSİS BÜTÇESİ
 
 
 YOL HARİTASI

TAKIM


 

HUMPHREY HANSON

-Founder & CEO-

Ekonomi profesyonelleri, prosedürlerin geliştirilmesi ve modernizasyonu, yenilikçilik ve uygun maliyetli çözümler bulma ve yenilikçi ve uygun maliyetli çözümler bulma üzerine odaklanmıştır.
 





JOEL WALKENHORST

-Sahibi Tasarım-

Büyük ölçeklenebilir platformlar için UI / UX Tasarım, Markalaşma, Prototipleme ve Strateji alanlarında oldukça deneyimli. Real Estaet endüstrisi için bir dünya ilk mülk ekosistemi kurmuştur.

 

HUGO RAMIREZ

-Lead Geliştirici-

Arka uç ve ön uç web programlama, ilişkisel veritabanları, karmaşık web sistemlerinin geliştirilmesi ve bakımı konularında deneyim sahibi Proactive IT Systems Developer.

 
 

NICO VAN SEVEREN

-Sistem Mühendisi-

Belçika'da yaşamak şu anda bir bulut sağlayıcısı için çalışıyor ve elektronikte bir usta var. Mezun olduktan bu yana Windows ve Linux için bir sistem mühendisi olarak çalıştı.




Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:




 
ETH:
 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment