Sunday, May 6, 2018

Quifas

Hasil gambar untuk gambar quifas bounty


introductie

De hoge volatiliteit van cryptomarket stelt beleggers en handelaren in staat grote winsten aan te trekken. Dit trekt een gestage stroom van nieuwe "spelers". Als gevolg hiervan neemt het aantal gebruikers van cryptocurrency exchange altijd toe. Daarnaast verschijnen regelmatig nieuwe kriptoassets. Sinds de introductie van blockchain is hun groei exponentieel geworden. Als gevolg van de toename van de handelsvraag, zijn veel cryptocurrency-uitwisselingen niet in staat om volumeverhogingen aan te pakken, vooral tijdens piekuren. Anderen verliezen hun concurrentievermogen als gevolg van veranderende marktomstandigheden.


 Nieuwswinkels streamen regelmatig informatie over verschillende crypto-uitwisselingsproblemen. De belangrijkste problemen die worden uitgewisseld zijn:
Moeilijkheid schaalbaarheid.Slechte bescherming tegen hackers.
Tegelijkertijd lijden analisten en urinaire tractoren. De belangrijkste problemen waarmee zij worden geconfronteerd zijn:
Moeite met registreren op de centrale.Lage kwaliteit en snelheid van service.Beperkte liquiditeit.
Het oplossen van dit probleem is de primaire taak van de uitwisseling van nieuwe Quifas-crypten. We ontwikkelen kwaliteitsoplossingen die 2,5 miljoen transacties per seconde mogelijk maken. Er is geen limiet aan registratie op de Quifas-beurs. Alle gebruikersaanvragen worden zo snel mogelijk opgelost en in een voor de gebruiker geschikte taal.
Bovendien houdt Quifas zich bezig met de veiligheid van zijn gebruikers en neemt het alle nodige maatregelen om hun geld te beschermen. Onze specialisten zullen het systeem volgen, hacks uitroeien en voorkomen in onze uitwisseling.
Om ons gemak te vergroten, hebben we een mobiele app voor iOS- en Android-apparaten gebouwd. Ze laten cryptocurrency-traders winst maken, ongeacht hun huidige locatie.
Quifas-missie - iedereen, overal ter wereld in staat stellen om veilige cryptoasset-transacties te doen met slechts een paar klikken.Quifas elimineert de bestaande kortetermijnoplossingen en brengt zijn eigen innovatieve oplossingen op de markt. Dit zal hem in staat stellen om zijn plaats onder de marktleider te innemen en verder te gaan dan de concurrentie.
Marktkapitalisatie
Het cryptische centrum groeit snel. De activering in 2017 groeide meer dan 30 keer en eind januari 2018 bedroeg de waarde $ 500 miljard.
De onderstaande grafiek (figuur 1) vat de groei van de cryptografische marktkapitalisatie van de afgelopen vijf jaar samen.
 

Bovendien verschijnen er elke dag nieuwe cryptocurrencies of tokens. Er zijn er al meer dan 1500. En hun aantal zal in de toekomst blijven groeien, omdat sommige projecten ICO gebruiken als een manier om financiering te verkrijgen.

De kapitalisatie van cryptomarkt zal toenemen, evenals de populariteit van ICO. De marktkapitalisatie van veel kriptoasset is al in de miljarden. Tegelijkertijd zijn duizendvoudige ROI's die volgen op ICO of het maken van nieuwe crypto-kardiak heel gewoon.

De grafiek hieronder (Figuur 2) toont de marktkapitalisatie van de 20 grootste munten.

 

Handelsvolume
Het aantal handelaren en handelsactiviteiten in verband met de verkoop en aankoop van cryptoassets groeit elke dag. Het piektransactievolume wordt meestal bereikt tijdens de spontane stijging of daling van de prijs van crypto. In tijden als deze neemt de belasting die wordt ervaren door cardiale crypto-uitwisseling ook aanzienlijk toe. Opgemerkt moet worden dat het gemiddelde dagelijkse handelsvolume de $ 20B heeft overschreden.
Samen met de groeiende populariteit van ICO, zal ook de marktkapitalisatie toenemen. De marktkapitalisatie van veel kriptoasset is al in de miljarden.
De grafiek hieronder (Figuur 3) toont het gemiddelde handelsvolume van 24 uur met munten voor december 2017.

Werkbelastingen op cryptocurrency-uitwisselingen stijgen samen met het handelsvolume van cryptoasset, dat dagelijks meer dan $ 1 miljard heeft overschreden in elk van de vijf grootste beurzen. De snelle toename van het aantal nieuwe gebruikers heeft geleid tot een ernstige verstoring van de uitwisselingsfunctie.
De grafiek hieronder (Figuur 4) toont een handelsvolume van 24 uur met de top 20 cryptocurrency-uitwisselingen.

 

conclusie
Als gevolg van deze stijging was er een grote vraag naar een cryptocurrency-uitwisselingsplatform door gebruikers om te kunnen investeren en / of handelen in crypto. De huidige stand van zaken wijst erop dat veel van de leidende crypto-effectenbeurzen het moeilijk hebben gehad met de plotselinge toename van de vraag naar hun diensten. Een van de grootste uitwisselingen voegt bijvoorbeeld binnen een uur meer dan 250.000 gebruikers toe na het tijdelijk herstellen van nieuwe gebruikersinschrijvingen terwijl sommige in het laatste kwartaal van 2017 gemiddeld 100.000 nieuwe gebruikers per dag toevoegen.
Sommige uitwisselingen hebben hun systemen gereviseerd om hun schaalbaarheid te verbeteren, terwijl anderen pauzeren om nieuwe gebruikersaccounts te openen. Vrijwel alle beurzen moeten worstelen met periodieke black-outs en prestatieproblemen tijdens bitcoin prijsstijgingen van meer dan 10 keer en andere digitale valutakoersen. Dit opent geweldige kansen voor het lanceren van nieuwe handelsplatforms met unieke functionaliteit om de vraag te stimuleren.
Huidig ​​probleem
Om een ​​nieuwe cryptocurrency-uitwisseling tot stand te brengen die in staat is leidende posities in te nemen bij bestaande concurrenten, is een zorgvuldige analyse van hun huidige problemen gemaakt.
Er kan worden gezegd dat bijna alle functionele cryptocurrency-uitwisselingen en hun gebruikers ernstige problemen ervaren.
Terwijl nieuwe beleggers de markt overspoelen, worstelt de beurs momenteel met het voldoen aan de enorme vraag en velen sluiten de deur voor nieuwe investeerders.
Hier zijn enkele belangrijke problemen voor Exchange en huidige gebruikers.
Gebrek aan klantenservice
Een van de belangrijkste problemen waarmee de meeste gebruikers vandaag geconfronteerd worden, is het gebrek aan klantenondersteuning. De meeste problemen met stortingen, intrekkingen of gebruikersinterfaces kunnen dagen of weken in beslag nemen. Er zijn gevallen waarin gebruikers antwoorden in een vreemde taal ontvangen.
We kunnen bijvoorbeeld verwijzen naar een probleem dat EXMO-uitwisselingsgebruikers ervaren. Uitgaande van de verkeerde acties van sommige beursmedewerkers duurt het opnemen van één gebruiker 48 dagen. Exchange probeerde zelfs het probleem vast te leggen op zijn eigen client.
Ontoereikende infrastructuur voor schaal
De meeste uitwisselingen hebben niet de infrastructuurcapaciteit om de honderdduizenden dagelijks toegevoegde gebruikers te ondersteunen.
In december 2017 werden zelfs de grootste cryptoexchanges zoals Bittrex en Bitfinex gedwongen te stoppen met het toestaan ​​van nieuwe gebruikersregistraties2. Het binnenkomen van nieuwe klanten zorgt er waarschijnlijk voor dat ze ernstige systeemstoringen ervaren.
Beveiligingsovertredingen
Er zijn veel voorbeelden van beveiligingsinbreuken en DDoS-aanvallen op de meeste beurzen op regelmatige basis. Er zijn situaties waarin miljoenen dollars aan crypto zijn gestolen en nooit zijn gevonden.
Tegen eind januari 2018 brak de hacker bijvoorbeeld de Japanse crypto-dome-uitwisseling, Coincheck, en stal meer dan $ 500 miljoen aan NEM3. Veel beleggers en handelaars leden zware verliezen. Bovendien heeft deze gebeurtenis een negatief effect op de algehele cryptomarkt: bijna alle activa dalen in waarde en de activering neemt af.
Lage uitbetalingslimiet
Veel gebruikers worden geconfronteerd met lage dagelijkse opnamelimieten. Dit beperkt het gemak van de gebruiker om fondsen te kunnen verplaatsen.
Dit probleem wordt goed beschreven door de Bittrex4-uitwisselingen. In november kunnen veel gebruikers geen verificatie doorgeven, wat resulteert in een dagelijkse opnamegrens van slechts 0,4 BTC voor hen.

 In afwachting van accountupgrade

Aanvragen voor upgrades van gebruikersaccounts op de meeste beurzen duren lang. Gebruikers moeten soms weken wachten voordat ze hun goedgekeurde verificatieverzoek ontvangen. Dit is zeer beperkt in termen van gebruikerstoegang tot de markt.

We kunnen bijvoorbeeld de bovengenoemde situatie Bittrex gebruiken, waar veel gebruikers de basisverificatie echter niet kunnen voltooien. Daarnaast negeren ondersteuningsservices berichten gerelateerd aan dit probleem.

Bovendien hield een van de ontwikkelaars van Bitcoin Core een enquête met betrekking tot de timing van uitwisselingsverificatie 5. Een derde van de 1700 ondervraagde personen slaagde voor verificatie in een week, 16% in een maand en 21% in meer dan twee maanden.

Liquiditeitsproblemen

Door de liquiditeit op sommige beurzen duurt de uitvoering van de transactie langer dan nodig is, waardoor de gebruiker prijsfluctuaties ervaart en de uitvoering van de transactie vertraging oploopt.

Dit probleem is erg belangrijk tijdens de eerste fasen van uitwisselingsoperaties. Zodra het programma wordt gestart, en samen met een laag aantal gebruikers, worden openstaande bestellingen na een langere periode beëindigd. Tijdens periodes met hoge marktvolatiliteit kunnen de kosten van het uitvoeren van orders drastisch veranderen, stijgen, stijgen of dalen. Als gevolg hiervan lopen beleggers en handelaren verliezen.

Inefficiënte meertalige ondersteuning

De markt voor cryptocurrency is wereldwijd, omdat er veel gebruikers bij betrokken zijn die niet vloeiend Engels spreken. Met uitzondering van het aantal geselecteerde uitwisselingen, voor het grootste deel, het gebrek aan meertalige klantenondersteuning en gebruikersinterfaces.

Als gevolg hiervan verliezen veel beleggers en handelaren de potentiële voordelen van kriptoasset-investeringen en -handel, omdat ze geen toegang hebben tot de uitwisseling vanwege beperkingen in de vreemde taal.

Quifas-oplossing

Quifas is een innovatieve cryptocurrency-uitwisseling, die de huidige marktproblemen zal elimineren. Gebruikers hebben toegang tot een zeer intuïtieve interface op het platform en uitwisselingspersoneel biedt efficiënte ondersteuningsservices die gekoppeld zijn aan alle vragen. Ondersteuning zal worden geboden in gebruiksvriendelijke taal.

Dankzij de integratie van de nieuwste technologische oplossingen kan Quifas tot 2,5 miljoen transacties per seconde uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat het systeem zelfs bij piekbelastingen op volle capaciteit werkt.

Bovendien maakt Quifas zich zorgen over de veiligheid van zijn gebruikers en neemt het alle nodige maatregelen om hun geld tegen hackers en oplichters te beschermen.

Dit alles wordt gecombineerd met unieke en nieuwe oplossingen die Quifas in staat stellen om een ​​van de beste beurzen in de markt te zijn.

 Het doel van Quifas

Het doel van Quifas is om een ​​innovatieve crypto-uitwisseling te creëren met het meest gebruiksvriendelijke werkalgoritme, dat een hoge beveiliging garandeert en miljoenen transacties per seconde mogelijk maakt.

Quifas-functie

De Quifas Exchange is gebouwd om alle bovengenoemde problemen aan te pakken, die worden geconfronteerd met de meeste van de huidige cryptourvaluta. Het belangrijkste doel van dit platform is om de gebruikerservaring te verbeteren en te vergemakkelijken.

Quifas Exchange biedt de volgende oplossingen:

Uitzonderlijke klantenservice - Quifas richt zich vooral op de klantervaring. We proberen eventuele problemen binnen 24 uur of minder op te lossen. We zullen meertalige ondersteuning bieden en teams die verspreid zijn over de hele wereld, klaar om eventuele problemen aan te pakken die gebruikers tegen kunnen komen.

Liquiditeit - Quifas zal voor handelaren grote liquiditeit verschaffen, waardoor slippen bij de uitvoering van handelsprijzen wordt geminimaliseerd. Dit zal mogelijk zijn dankzij partnerschappen met marktleiders.

Beveiligingsverbeteringen - Quifas Exchange wordt op maat gemaakt en wordt gehost in een beveiligde cloudomgeving en de hele dag door bewaakt door cyberspace security experts.

Upgrade onmiddellijk een account - Op dit moment moeten de meeste gebruikers dagen of weken wachten om hun account verificatie en upgrades van accounts te laten passeren. Quifas Exchange voltooit de accountverificatie binnen 24 uur of minder.

Onbeperkte terugtrekking - Veel gebruikers hebben te maken met dagelijkse opnamegrenzen. Zodra het account is geverifieerd, geniet de gebruiker van onbeperkte opnames.

Schaalbare infrastructuur - Platformtechnologie is zo ontworpen dat deze schaalbaar is om tegemoet te komen aan een grote toename van nieuwe gebruikersinschrijvingen zonder registraties af te sluiten en toch uitstekende klantenservice te bieden.

Ultra Fast Matching Engine - Quifas is gebouwd op een van de meest geavanceerde technologieën en kan 2,5 miljoen transacties per seconde verwerken. Een orderafstemmingsmachine kan transacties in minder dan een milliseconde uitvoeren. Het is zeer schaalbaar en in staat om miljoenen gebruikers tegelijkertijd te ondersteunen.

Cross-platformondersteuning - Recente trends wijzen erop dat meer gebruikers crypto-uitwisselingsapplicaties voor mobiele sleutels gebruiken naast webplatforms. Naast het zeer geavanceerde webplatform ondersteunt Quifas Exchange ook volledig functionele Android- en iOS-apps. Gebruikers kunnen eenvoudig vanaf hun mobiele telefoon handelen.

API-ondersteuning - Quifas Exchange heeft een back-end API-service die iOS- en Android-apparaten kunnen gebruiken Gebruikers kunnen gebruikmaken van API's om accounts aan te maken, te wijzigen en te integreren als dat nodig is.

Geavanceerde handelsfuncties - Een van de meest concurrerende functies van het Quifas-platform is de mogelijkheid om stopbestellingen te stoppen en tegelijkertijd te profiteren. Een ander kenmerk van het platform is het creëren van Auto Stop Loss om maximaal winstpotentieel te behalen nadat Take Profit Level is bereikt.

Nieuwssectie - Het platform heeft de nieuwssectie geïntegreerd waar gebruikers het laatste en meest actuele nieuws over hun favoriete noodcrypto kunnen krijgen. Er zal ook een chatgedeelte zijn waar gebruikers ideeën en strategieën kunnen delen.
 Generatie van inkomen

Quifas past de volgende omzetstructuur toe op de niet-quifas-token-houder:


 

Token Sale
De Quifas Tokens (QFS) - titel die door Quifas Exchange maximaal 200 juta.Tanda Quifas supply heb is symbolisch ERC 20 afgegeven Blockchain etherische en wordt door alle portefeuilles Ethereal.
Voordelen Token
1. Geen handelstaksZero Transactievergoeding voor alle aankopen met QFS Token Token Token houders in staat zal zijn om Quifas token (QFS) gebruiken om activa te kopen andere crypto zoals Ethereal, Bitcoin, Ripple, enz. In ruil Quifas met nul kosten tot de verhandeling op.
Bijvoorbeeld: Aankoop 1 ETH behulp QFS token zal oplopen transactiekosten ZERO. Als u 1 BTC koopt met QFS-token, worden ZERO TRADING COST in rekening gebracht.
Handelskorting voor niet-QFS-tokentransacties
Token houders staat zal zijn om de kosten voor het verhandelen van niet-QFS token aankoop betalen met een grote korting als de vergoeding wordt betaald met behulp van QFS Tokens.
De voorgestelde initiële kortingsstructuur is als volgt:* Jaar 1 - 60% Jaar 2 - 30% Jaar 3 - 15% Jaar 4 - 7,5%Kortingsstructuur kan worden aangepast op basis van de heersende marktomstandigheden.Bijvoorbeeld: BTC-aankoop met ETH op platform.
Het moet normaal gesproken interessant Fee 0,1%, maar als de handelaar besloten om de kosten van het gebruik QFS token te betalen, zullen ze een korting van 60% van de kosten van 0,1% in jaar 1. Daarom krijgen, loont het 40% van de Fee 0,1% en op te slaan 60%.
Bijvoorbeeld: De aankoop van 1.000 BTC met ETH is als volgt:Normaal Fee (Non-QFS Tokens PMT): 0,1% * 1000BTC = 1BTCCost korting (met QFS Token Pmt): (100-60) * 0,1% * 1000 = BTC 0,4BTC
Selectie van nieuwe munten geregistreerd
Ons platform is gericht op het bedienen van de behoeften van de samenleving, daarom zal QFS token houder van een verklaring, waarop de munten worden weergegeven. Bijvoorbeeld, de eerste dag van elke maand, gebruikers zal worden gevraagd naar hun mening over een lijst met munten die ze willen in ruil te krijgen. Aanbevelingen zullen in de selectie van de munten worden beschouwd als genoteerd op de beurs.
Token voor publicatie en distributie


 
50% Token Verkoopdeelnemer
20% oprichter en team
15% reservefonds
10% Angels of Investors
5% Bounty en adviseurs

Tokens Geef QFS een naam
QFS-tokenprijs $ 0,40 (1 QFS = $ 0,40)
Max Supply-token 200.000.000 (tweehonderd miljoen)
Betaalmethoden Bitcoin (BTC), Ethereal (ETH)
Minimale bijdrage 0,1 ETH
Distributie van de tokendatum Uiterlijk op 30 mei 23:59:59 (UTC-4)

Fase 1: Pre-ICO

 
Fase 2: ICO
 

Let op:
Aanpasbare aanpassingen: Onverkochte en niet-gevulde tokens worden vernietigd. Verdere tokensymbolen: Nee, één token alleen via ICO Alleen Na het bereiken van de hard-cap, zal ICO binnenkort eindigen.

Oprichter van Token Vesting Plan

De tokens toegewezen aan de oprichter en teamleden van Quifas krijgen hetzelfde bedrag van 25% over de periode van 2 jaar. De oprichter kreeg pas na 6 maanden na de ICO de tokens.

Einde van 6 maanden
25% token
Einde van 12 maanden
25% token
Einde van 18 maanden
25% token
Einde van 24 maanden
25% token

Vesting Adviser-plannen zijn als volgt:

Einde van 6 maanden
50% token
Einde van 12 maanden
50% token

Gebruik van fondsen

De uitwisseling gebruikt de tijdens Tokensale verzamelde fondsen als volgt:

 
Ontwikkeling van het Quifas-platform
40% van de fondsen die tijdens de verkoop van tokens zal worden gebruikt voor de ontwikkeling van Quifas.Ini uitwisselingsplatform zal ons toelaten om een ​​world-class platform dat is schaalbaar en zeer veilig met een makkelijk te gebruiken interface die een multi-platform platforms zullen ondersteunen, zoals het web te bouwen, iOS, Android op de PC, Mac, tablet en smartphone terwijl het aanbieden van unieke kenmerken, zoals trailing stops. , Na de winstdoelstelling, gaan samen met inkooporders, stop loss en neem de winst, de markt nieuws sectie.
Marketing, PR en branding
30% van de fondsen die tijdens de verkoop van tokens zal worden gebruikt voor de marketing van public relations en branding uitwisselingen. Dit zal helpen bij het verwerven van nieuwe klanten en hun retentie.
Liquidity Fund
20% van de fondsen die tijdens de verkoop van tokens zal als reserve onvoorziene uitgaven en andere kosten of onverwachte die zich kunnen voordoen worden gehouden.
wet
10% van de middelen die tijdens de verkoop van tokens zal worden gedaan om juridisch advies aan de gang te krijgen.
Bonusverkooptoken
Min aankoop: 0.1 ETH


 

Stratenkaart

Okt 2017: Team geassembleerd voor projectbegin
Februari 2018: vrijgegeven Witboek
Maart 2018: Lancering van ICO
Juni 2018: start Quifas Cryptocurrency Exchange met Global Marketing
Sept 2018: lancering van mobiel platform
December 2018: lijst 100 cryptocurrencies in Exchange
Jan 2019: Uitbreiding meertalige ondersteuning in Frankrijk, Duitsland, Korea, China, enz.
December 2019: word de Top 10 Cryptococcal Exchange in the World

Misschien is dit wat ik kan zeggen over hun project, als u vragen hebt over hun project of deze beoordeling die u niet begrijpt, maak u geen zorgen Ik heb een link ingesteld die u kunt bezoeken om betrouwbare informatie over het QUIFAS EXCHANGE-project te krijgen.
"Betrouwbare informatie"

website
Witboek
tjilpen
Facebook
telegram
ANN Thread
medium


by: Semokmok
eth: 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment