Monday, May 28, 2018

PaxPay: Створити кращий спосіб оплати. Відправляти, витрачати, отримувати та повторити

Hasil gambar untuk gambar paxpay bounty 

Системи обробки нових платежів віку є одними з найважливіших вимог торговців та крамарів. Остання споживча та купівельна тенденція вказує на те, що сьогодні люди хочуть платити за товари, куплені через свої банкомати, замість того, щоб платити готівкою.
Згідно з аналізом сучасних споживчих платіжних моделей, зрозуміло, що вони вважають за краще здійснювати платежі лише за допомогою карток банкоматів. Обсяг платежів за кредитними картками знизився.
Для того, щоб запропонувати привабливі переваги здійснення платежів за допомогою карток банкоматів, трейдери прийняли найновіші системи обробки платежів, які можуть обробляти платежі через банкомати.
Комерційні пільги на ці платежі завдяки Cashless ATM Scrip
Купці можуть заробляти гроші на всіх операціях банкоматами, такими як традиційні платіжні системи, їм не потрібно платити плату за кожну операцію. Це означає додаткову прибуток для торговців або крамарів, які використовують такі безготівкові банкомати.
Переваги клієнтів при здійсненні безготівкових розрахунків в банкоматі
Найбільш зручні способи здійснення безготівкових операцій чи скриптів. Клієнти можуть купувати гроші. Для того, щоб зробити це простіше, вони повинні заплатити невелику плату за обробку (зазвичай менше, ніж плата за обробку платежів за кредитними картками). Клієнт повинен зняти свою банкоматну картку через безготівковий банкомат, а потім введіть свій ПІН (персональний ідентифікаційний номер) після перевірки того, що клієнти отримують купон / купон, який можна використовувати в магазинах.
Проблеми безпеки в банкоматах Cashless Scrip
Як випливає з назви, безготівкові банкомати не тримають грошей, тому майже немає ризику. Необхідно, щоб співробітники служби охорони провели банкомати (як у випадку з звичайними банкоматами, які банки використовують для залучення грошей). Таким чином, це безпечно як для покупців, так і для клієнтів. Навіть якщо ви втратите картку банкомата, ніхто не може використовувати його без правильного PIN-коду. Це означає, що лише авторизовані особи можуть використовувати автоматичні лічильники Cashless Scrip.
Інтернет відіграє важливу і важливу роль для стимулювання продажу товарів і послуг через Інтернет, що робить життя зручним для населення, як і в взаємопов'язаному світі добре, весь світ.E-комерція призвела до концепції повного асортименту магазинів, які продають товари і послуги, каталогізовані ефективними і доступні для зручності клієнта. Є кілька веб-сайтів, які зберігають все, від статей про стиль життя, предметів колекціонування, книг, електроніки тощо.
Способи оплати на ранніх етапах електронної комерції були не дуже численними та обмежувались переказами або прямими платежами.
За останні десять років електронна комерція виросла і зросла експоненціально. Результат. В даний час існує більше типів електронних методів оплати. Якщо ваш кредит погано, і ви не можете дозволити собі торговий рахунок, є й інші способи оплати на сайтах електронної комерції, які можуть допомогти вам.
Один із найпопулярніших онлайн-методів оплати - це оплата через PayPal. PayPal дозволяє відправляти та отримувати платежі за товари онлайн та офлайн. Найкраще, що стосується PayPal, - це простота використання та обмеження кредитного контролю. Все, що вам потрібно, це перевірити їх адресу та особисту інформацію. Власники рахунків PayPal може просто перенаправити своїх клієнтів на сторінці замовлення PayPal, або якщо PayPal тип рахунку дозволяє, оплата може бути зроблена безпосередньо на рахунок PayPal, використовуючи тільки рахунки, пов'язаної з електронної пошти в якості payments@abccompany.com.
Інший спосіб оплати веб-сайтів електронної комерції - це Google Checkout. Цю службу керує Google, власник знаменитої пошукової системи. Google Checkout швидко стає популярним та бажаним методом платежу для багатьох власників сайтів електронної комерції. Причини першого полягають в тому, що служба є зручною для користувача, проста у використанні та надзвичайно надійною. Коли ви враховуєте кінцеву власність компанії, Google Checkout, як правило, знімає меншу плату покупців, ніж PayPal.
Нові способи оплати також показують свою присутність. Один з інноваційних методів оплати, доступний в Інтернеті, - це iKobo. Шлях IKobo працює в тому, що будь-який клієнт може вибрати джерело платежу, який може бути банківський рахунок або кредитну карту, і заблокувати це джерело оплати з обліковим записом IKobo.
Коли клієнт хоче платити веб-сайт / продавець в Інтернеті, все, що він повинен зробити, це ввести суму та сплатити плату за обслуговування. Коли клієнт вперше робить це з конкретним постачальником, продавець отримує дебетову картку VISA від iKobo. Випуск цієї картки є унікальною процедурою. Так що, якщо хтось повинен платити онлайн, який має IKobo дебетові карти, це все, що він повинен робити, вказаний номер карти, і передачі платежів.Заява місії
PaxPay має на меті надати споживачам криптографічного ринку інноваційний досвід, створивши глобальну платіжну систему з інтелектуальним криптографічним пристроємБільш детальний огляд на PaxPay:
Ви коли-небудь уявили собі світ без гаманців, з сумками або гаманцями? Уявіть собі простоту одного браслета, який зможе все зробити з кінчиками пальців. Ніяких непотрібних непотрібних випадкових елементів, а головне, ніяких гаманців, перевантажених пластиковими та дебетовими картками. Прощайся з непотрібними речами та вітайте футуристичний все-в-одному крипто-валютний платіжний браслет Paxlet. Візьміть Paxlet до торговельного посередника або фізичної компанії, щоб плавно та моментально здійснювати платежі за допомогою технології NFC або сканування та зварювання. Цей високотехнологічний браслет використовується для холодного зберігання, що містить вишукану безпеку. Так само, як Nano Ledger або Trezor, Paxlet зберігає ваш приватний ключ, не публікуючи приватну інформацію. Тому, якщо ви втратите свій Paxlet, ваша особиста інформація захищена та захищена. Ніколи не бійтеся втратити свій браслет. Приєднуйтесь до PaxPay на шляху до створення революційної платіжної системи. Управління криптовалюта з інтерфейсом прикладного програмування, який синхронізується з вашим PaxPay платним додатки, з можливістю відправити свою адресу, щоб блокувати ланцюг для Paxlet в режимі реального часу і використовувати його негайно.
Ви коли-небудь замислювалися про те, як було б мати власне віртуальне шоу, але через страхи та небезпеки? PaxPays віртуальний ринок PaxPlace пропонує безліч можливостей покупцям і продавцям налаштовувати свій бізнес без жодних труднощів, прихованих комісій або фінансових обмежень. Забудьте про свої побоювання через недобросовісні результати, а також торгуйте або пропонуйте PaxPlace без стресу.

Крім того, PaxPlace буде підтримувати інфраструктуру, яка дозволяє споживачеві наймати фрілансерів для будь-якої роботи, а також дозволяти окремим особам вести власний незалежний бізнес на міжнародній арені на міжнародній платформі. Чи є у вас особливі навички або самозайнятість? Ти, наприклад, ас письма або ти маєш міцний літературний досвід? У PaxPlace ви можете вказати свої навички як вільного письменника, щоб отримати додатковий дохід! Або ви завжди хотіли навчитися готувати, наприклад, французькі кекси, кекси або crème brûlée з нуля? Або як навчитися робити роботу з кузовом на автомобілі? Тепер ти можеш! Просто зайдіть в PaxPlace і найняти фрілансера, щоб зайти, а не просто зробити роботу для вас, але ви навіть можете найняти їх, щоб навчити вас з нуля! Скажімо, ви наймаєте позаштатного фрілансера, кваліфікованого кухаря, який спеціалізується на кулінарії або автомобільній механіці, ви можете взяти в оренду місцево або в іншій країні. Ви можете отримати індивідуальні індивідуальні вказівки у власному навчальному посібнику або через візит додому або веб-службу на нашому веб-сайті. Це залежить від вас! кваліфікований шеф-кухар, який спеціалізується на кулінарії або автомеханік, який можна орендувати на місці або в іншій країні. Ви можете отримати індивідуальні індивідуальні вказівки у власному навчальному посібнику або через візит додому або веб-службу на нашому веб-сайті. Це залежить від вас! кваліфікований шеф-кухар, який спеціалізується на кулінарії або автомеханік, який можна орендувати на місці або в іншій країні. Ви можете отримати індивідуальні індивідуальні вказівки у власному навчальному посібнику або через візит додому або веб-службу на нашому веб-сайті. Це залежить від вас!
Незалежно від роботи, роботи, навичок, послуг, які ви пропонуєте, ви можете зареєструватися як фрілансер або компанія з оренди на PaxPlace, або як споживач, у якій ви можете найняти фрілансерів за вашим вибором. Не тільки ваш вибір буде чудовим у всьому світі, але як незалежний фрілансер, який ви досягнете, і в той же час досягнете глобальної аудиторії. Наша мета - перейти на наступний рівень позаштатних можливостей. Ми прагнемо бути Uber для незалежної компанії.Для отримання додаткової інформації відвідайте:


ім'я користувача:
ETH:
 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c


No comments:

Post a Comment