Monday, May 28, 2018

BitStash

Hasil gambar untuk gambar bitstash bounty 
BitStash is een peer-to-peer (P2P) cryptografische uitwisselingsmarkt waarmee kopers en verkopers producten, goederen of diensten kunnen kopen of aanbieden. Het BitStash-platform biedt een eenvoudige en veilige markt voor gebruikers om vrij met elkaar te handelen en om ons bewaarsysteem te vertrouwen en te beschermen.
Het belangrijkste doel van BitStash is om een ​​substantieel systeem en een substantiële markt te creëren. De kosten van de verkoper zijn het minimum dat vereist is om de transactie te onderhouden met slechts 3% transactiekosten en een extractiepercentage van 1%. Wij zijn van mening dat kopers, aangesloten bedrijven en leveranciers BitStash zullen vormen in een van de meest gebruikte en geavanceerde markten die beschikbaar zijn voor Bitcoin en Cryptocurrency.
Elk kwartaal krijgt de houder van het tokentoken 10% van alle marktkosten in verhouding tot zijn STASH-tokenbalans. Het investeren in BitStash en Token STASH biedt veel voordelen. Begin augustus zijn we van plan alle STASH-houders toe te staan ​​producten, goederen en diensten via onze markt te kopen. Momenteel staan ​​we alleen Bitcoin en Ethereum toe.
Met BitStash Market kunnen leden nieuwe items voor Cryptocurrency kopen of verkopen. Het is 100% GRATIS om lid te worden van de BitStash-markt. Als lid van BitStash heeft u een Bitcoin- en Ethereum-portemonnee die veilig is om te gebruiken in uw vrije tijd. BitStash wil de definitieve oplossing zijn voor de bronnen van vertrouwde providers die cryptocurrencies en STASH-token accepteren als betaalmethode. Alle leveranciers zullen kwaliteitsproductie op de website aanbieden om ervoor te zorgen dat consumenten een hoogwaardige ervaring op het platform hebben. We hebben een 100% werkplatform dat momenteel leeft en applicaties van leveranciers over de hele wereld accepteert.
BitStash-oplossingLaagste mogelijke marktkostenDe huidige snelheid van de BitStash-snelheid neemt nooit toe. In feite zullen ze alleen in de loop van de tijd afnemen. De kosten van de verkopers op de markt zijn geen maandabonnement, maar zullen een maximum van 3% betalen

totale bestellingBetaling ontvangen (Bitcoin, Ethereum, STASH en meer)Momenteel kan BitStash betalingen in Bitcoin en Ethereum verwerken. Na crowdsale zal het team werken aan de ontwikkeling van de interne uitwisseling en integratie van het STASH-token.

Resolutiecentrum / terugbetaling en terugbetalingUw beveiliging tegen cryptocurrency is iets dat wij prioriteren en zeer serieus nemen. Er is een gebrek aan vertrouwen op internet, vooral in cryptocurrency-ruimtes; Daarom ontwerpen en implementeren we ons ultramoderne vertrouwensysteem. Dit garandeert de levering van bestellingen en betalingen van producten.

Advertenties en productplaatsingenDe advertenties kunnen een beetje vervelend zijn, maar we hebben een continu model gemaakt waarin de advertenties op deze markt soepel worden uitgevoerd. Adverteerders kunnen zogenaamde advertentieruimte kopen. De adverteerder moet het STASH-token gebruiken om te adverteren.

Kenmerken van de BitStash-markt
Geavanceerd zoeken
Gebruik onze intuïtieve zoekmachine in BitStash. Zoeken op merk, kleur, maat en verschillende andere opties.Genereer en besteed CryptoMet BitStash kunt u eenvoudig cryptocurrencies uit uw portemonnee verkrijgen en uitgeven in het gedeelte Mijn account.Borg van garantie en geschilElke transactie wordt in ons escrow-systeem geplaatst totdat de bestelling als voltooid kan worden geverifieerd.VerzendoptiesGeef als verkoper een verzendlocatie, prijs en opties op. Omvat uw terugkeerbeleid (aanbevolen).OrderbeheerBeheer eenvoudig al uw bestellingen in BitStash, naast een grondige analyse en rapporten over uw beschikbare producten.VoorraadbeheerOrganiseer de kwaliteit van uw beschikbare producten om ervoor te zorgen dat u niet te veel producten verkoopt of niet meer op voorraad bent.

BitStash-portemonnee en interne warmtewisselaarBitStash Wallet is de kern van onze gehele Marketplace. Het gaat hand in hand met de custody-service en biedt accountbeveiliging met tweefactorauthenticatie. Door de BitStash-portemonnee te gebruiken, kunt u binnen enkele minuten cryptocurrencies van elk apparaat ter wereld ontvangen en verzenden met behulp van de internetverbinding.



Tijdens de alpha-testfase hebben we het gebruik van Bitcoin en Ethereum mogelijk gemaakt. Naarmate we dichter bij onze officiële marktintroductie komen, zullen we BitStash-leden toestaan ​​te stemmen over de volgende munten die we moeten toevoegen / opnemen.
Interne uitwisseling zal de kloof voor gedeelde gebruikersbalansen dichten wanneer u een aankoop probeert te voltooien. In het begin kunnen we onderhandelingsvolumes maken op basis van onze gebruikers die interne uitwisseling gebruiken. Hierdoor kan ons team gemakkelijker externe uitwisselingsassociaties zoeken. Het stelt ons ook in staat om op plaatsen zoals Coin Market Cap te verschijnen en een breder publiek te bereiken zodra onze markt officieel live is.

Website: https://bitstash.coICO-website: https://bitstash.co/icoTechnische documentatie: https://bitstash.co/bitstash-whitepaper.pdfANN: https://bitcointalk.org/index.php? https://bitcointalk.org/index.php? topic = 3735106.0Twitter: https://twitter.com/bitstashcoFacebook: https://www.facebook.com/BitStash-Marketplace-170184787153225



username:
ETH:
 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

 

No comments:

Post a Comment