Thursday, May 3, 2018

HAMSTER MARKETPLACE Een sterk gedecentraliseerd handelsplatform

Hasil gambar untuk hamster bounty 

 Op dit moment bieden veel platforms verschillende voordelen die de nadruk leggen op maximalisatie in hun werksystemen. Maar tot nu toe is er geen platform dat werkt in een makasimal, omdat de bestaande beperkingen op het systeem ytang voornamelijk verbonden zijn met de systeem-blockchain. aangezien we zullen proberen een gedecentraliseerd handelsplatform uit te leggen. Dit platform heet Hamster Marketplace.
De Hamster Marketplace zal de elektronicamarkt openstellen voor duizenden verkopers over de hele wereld die zich niet kunnen veroorloven om te verkopen via stroomlijnen. Hierdoor kunnen miljoenen kopers producten vinden en kopen zonder tussenpersoon. De markt wordt gerund door de producenten zelf door het emircoin-systeem te gebruiken. Fondsen voor het lanceren en uitbreiden van het marktaandeel zullen worden verhoogd via de distributie van openbare tokens HMT tijdens tokenverkopen, gelanceerd in januari 2018.
De online winkel is uitgegroeid tot een echte retailgigant van de branche en garandeert een fenomenale toekomstige groei voor de industrie. Het e-commerceplatform heeft hard gewerkt om de gemakkelijkste gebruikerservaring te creëren. Betalingssystemen, bezorgdiensten en merkmarketing werken op een "mondiale" schaal. Dit betekent dat gebruikers advertenties in hun eigen taal zullen vinden, ongeacht welke site ze bezoeken, kunnen betalen met een kaart van hun lokale bank en het product aan hen wordt geleverd, zelfs uit het buitenland. Retail-mechanisme lang overeind blijven, de prijs niet laten vallen verder Tengku nog steeds de snede. Zelfs vandaag de dag worden verouderde en dure bedrijfsprocessen ontwikkeld in het gouden tijdperk van offline detailhandel en blijft vorm geven aan e-commerce.

 PROGRAMMEERWERK HAMSTER MARKETPLACE
Om de oprichting en lancering van de Hamster Marketplace te financieren,
Hamster Marketplace LLP-bedrijf zal crowdfunding-campagnes organiseren en uitvoeren door tokens te verkopen in tokens in januari 2018. Fondsen die zijn opgehaald in tokenverkoop zullen worden gebruikt om:
start en ontwikkel het platform.aantrekken van innovatieve elektronische leveranciers en gadgets.geïnteresseerde kopers aantrekken om unieke items te kopen.ontwikkel een gedecentraliseerd platformbeheer metde hulp van "digitale vertrouwens" -instrumenten, in de allereerste plaats Blockchain.
Early Hamster Marketplace-muntenaanbiedingen kunnen worden onderverdeeld in verschillende fasen, afhankelijk van de mate van fondsenwerving. Niveau 1 bevat $ 2 miljoen dat markten zoals, web, iOS en Android genereert. Het tweede niveau bestaat uit $ 6 miljoen, 500 verkopers en 0,5 miljoen kopers. Het derde niveau omvat $ 12 miljoen, 1.000 verkopers en 1,4 miljoen kopers. Het vierde niveau omvat $ 20 miljoen, 1800 verkopers en 26 miljoen kopers. Het vijfde tarief omvat $ 28 miljoen, 2000 verkopers en 38 miljoen kopers.


 

 Om meer inzicht te krijgen in dit platform, raden we aan dat lezers de officiële website bezoeken op https://hmstr.io/ of kunnen worden bekeken op de officiële whitepaper van het platform op de https://hmstr.io/whitepaper-link. Daarnaast zullen we ook enkele links toevoegen die de lezer kunnen ondersteunen bij het begrijpen van het platform. Hier zijn de ondersteunende links:



ETH: 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment