Thursday, May 3, 2018

Block Broker - het eerste gedecentraliseerde investeringsplatform ICO ter wereld

Hasil gambar untuk gambar block broker bounty

Wat is een blockbroker?
Block Broker is een gedecentraliseerd (ongeëvenaard) platform dat in de toekomst de ICO-markt echt zal veranderen en gebruikers 100% bescherming biedt tegen ICO-cheats. Met behulp van VVC om de industrie te versterken, zullen beleggers ICO-cheats ontvangen en zullen ze niet toestaan ​​dat ze de reputatie van opkomende markten schaden. Elke dag zien we de opkomst van een nieuwe ICO in de markt, waar vandaag 10% fraude is, en dit aantal groeit elke dag! Met behulp van het Block Broker-platform kunnen beleggers er volledig op vertrouwen dat hun geld wordt beschermd via het IAC escrow-systeem. Een ervaren team van professionals zorgt ervoor dat het project op het platform voldoet aan alle normen en kwaliteiten.
In 2013 hield Mastercoin het ICO-concept, dankzij het concept van succes, velen begonnen hun bedrijf te promoten via de ICO, die werd beïnvloed door de nieuwe jaren van groei. Momenteel probeert de markt enkele problemen met Blockchain op te lossen. Trage transacties, onhandige wallet-interfaces, grote commissies en de laatste soort wijzigingen in promoties. Ethereum creëren een sfeer van succes, transformeren en creëren ICO-markten op dit moment, en durfkapitalisten helpen deze markt te promoten door er in 2017 meer dan $ 550 miljoen in te investeren. Als een opstoot in ICO zal niet lang meer komen en het duister brengen kant van de wereld van cryptografie! (ICO-fraude en -fraude ICO Investments Pools). Met de initiële groei is er ook een toename van het aantal oplichters dat probeert beleggers te misleiden. Een kunstmatige pool gecreëerd om fondsen te werven bij verschillende investeerders en nog veel meer ... met verduistering en verdere vluchten. Block Broker is de toekomstige oplossing en elimineert beleggingsrisico's, waardoor gebruikers intellectuele contracten kunnen gebruiken als een storting met Block Broker-tokens als onderpand. In de afgelopen paar jaar is het oorspronkelijke aanbod van munten een belangrijk bedrijf geworden, waaraan veel potentiële investeerders en kansen om geld te verdienen hebben deelgenomen. Het platform is bedoeld om het vertrouwen van beleggers te herstellen, de toekomstige markt te veranderen en een volledige verzekering te bieden aan de geselecteerde ICO. biedt de gebruiker om het intellectuele contract te gebruiken als een storting bij de Block Broker-marker als onderpand. In de afgelopen paar jaar is het oorspronkelijke aanbod van munten een belangrijk bedrijf geworden, waaraan veel potentiële investeerders en kansen om geld te verdienen hebben deelgenomen. Het platform is bedoeld om het vertrouwen van beleggers te herstellen, de toekomstige markt te veranderen en een volledige verzekering te bieden aan de geselecteerde ICO. biedt de gebruiker om het intellectuele contract te gebruiken als een storting bij de Block Broker-marker als onderpand. In de afgelopen paar jaar is het oorspronkelijke aanbod van munten een belangrijk bedrijf geworden, waaraan veel potentiële investeerders en kansen om geld te verdienen hebben deelgenomen. Het platform is bedoeld om het vertrouwen van beleggers te herstellen, de toekomst van de markt te veranderen en een volledige verzekering af te sluiten voor de geselecteerde ICO. wat veel potentiële investeerders aantrok en kansen om het te krijgen. Het platform is bedoeld om het vertrouwen van beleggers te herstellen, de toekomstige markt te veranderen en een volledige verzekering te bieden aan de geselecteerde ICO. wat veel potentiële investeerders aantrok en kansen om het te krijgen. Het platform is bedoeld om het vertrouwen van beleggers te herstellen, de toekomstige markt te veranderen en een volledige verzekering te bieden aan de geselecteerde ICO.


 
 Hoe het werkt

Wanneer een belegger met Block Broker tekent, ziet hij alleen de lijst met verkopen van de tokens die we momenteel ondersteunen. Beleggers zullen het verschil kunnen zien tussen de openbare prijs en de bonussen en bonussen aangeboden door blockmakelaars, en het beste voor hen kiezen. Wanneer ze bijdragen, stuurt ons slimme contract BBK-tokens rechtstreeks naar hun stortingswaarde. Dit werkt als een belofte en verzekering.




 Nadat de ICO is geselecteerd voor voltooiing en het token wordt vermeld op de centrale, wordt het BBK-token geretourneerd en worden de beleggerstokens geselecteerd. investeer uw geld met 100% zekerheid

 probleem

     SCAM ICO'S


Met de komst van de Initial Monetary Proposals werden ze ook oplichters die probeerden te profiteren van investeerders.

     SCAM ICO INVESTERINGSBADEN


Er is een grote investeringspool gecreëerd om fondsen te werven bij veel beleggers en te ontsnappen met geld.





LIQUIDATIE RISICO


De risico's verbonden aan ICO volledig elimineren, met behulp van intellectuele contracten als een storting met Block Broker-tokens als onderpand.

     VEILIG EN COMFORTABEL

Block Brokers elimineert niet alleen de risico's die gepaard gaan met ICO-investeringen, maar biedt ook een veilig niveau van spelen in ICO Investments.

     KANS

Op dit moment zijn er grote kansen met BOOM Initial-muntenaanbiedingen.

     NUTTIG

Block Brokers zullen voor altijd de ICO-wereld van investeringen veranderen


 
 Makelaar platform platform platformmakelaar

Blokken omvatten ICO beter dan marktprijzen


 
 Dit proces wordt gedecentraliseerd en beheerd via ons unieke intellectuele contract. Koop tokens van het BBK Pool-platform. Het proces, dat wordt geactiveerd door het BBK-intelligente project, is gebaseerd op Ethereum-technologie. Gebruikers moeten BBK-tokens kopen via ICO BBK, omdat ze hiermee kunnen investeren in andere ICO's die naar het BBK-platform gaan. Om identificatie in dit slimme contract te verzekeren, is het vereist nadat de gebruiker het BBK-token heeft verkregen, en vervolgens het recht heeft om het gepoolde token te kopen.
Functiebroker-token
Token Block Makelaars worden gebruikt in slimme contracten tussen Broker Blocks en beleggers in ICO, die we aanbieden aan onze beleggers. Smart-contract is een automatisch escrow-systeem dat het BBK-token onmiddellijk overdraagt ​​aan beleggers voor hun investeringswaarde.
Token verkoopdetails

    
Totale levering: 750.000.000 BBK tokens
    
ICO-voorstel: 150.000.000 Token BBK
    
Prijs: $ 0,06
    
Voorverkoopprijs: $ 0,03
    
Zachte hoes: $ 300.000
    
Harde kaft: $ 5.000.000
    
Ticker: BBK
    
Voorverkoop: 11 mei - 24 mei - Prijs $ 0,03

GEMEENSCHAPPELIJKE TOKEN



 Tokenverkoop: 20% van de BBK-tokens werden aan het publiek te koop aangeboden.
     Block Brokers Escrow: 60% van BBK tokens worden toegewezen voor gebruik in Platform Brokers Blocks. Dit token zal worden gebruikt in het proces van escrow als een financiële verzekering voor beleggers.
     Het Bounty-programma: een token van 2% zal worden gebruikt om onze meest toegewijde leden van de gemeenschap te belonen
     om een blockbroker ICO te promoten.
     Team- en expert-adviseur: 8% van de tokens gereserveerd voor het team en het token. Een markering van tijd. Alle niet-verkochte tokens die zijn bedoeld voor de verkoop van tokens worden gebrand


 Verdeling van fondsen


 WEGENKAART

     Maart - 2018: WITBOEK
     April - 2018: BLOCKER BLOCKER-PLATFORM VEREIST
     Mei - 2018: BLOCKER BROKER VERKOPEN ICO
     Juni - 2018: ICO BROKER BLOCKER
     Juli - 2018: VOLLEDIGE BLOK VAN ICO-BLOKKEN
     Juli - 2018: TOKENS BBK, UITGERUST IN UITWISSELING
     Augustus - 2018: officiële BLOCK BROKER LANCERING
     September - 2018: BEWEGING NAAR HET HQ BROKER BLOCK
     Oktober - 2018: VERDERE ERVARING
     Januari - 2019: EERSTE JAARLIJKSE EVENEMENTEN


COMMAND BLOCK BROKER

Block Brokers bestaat uit een groep zeer bekwame en ervaren mensen die samenwerken om ICO-fraude te stoppen. Dankzij 15 succesvolle ICO-campagnes en meer dan 42 jaar ervaring met het blokkeren van deze campagnes, zijn we klaar om het imago van de crypt-investering voor altijd te veranderen.


 
JACN JOHN - CEO / oprichter

John werkte een aantal jaren als een onafhankelijke ontwikkelaar van Blockchain en werkte als een succesvolle consultant voor Blockchain in ICO

 

HARDIK MANDANKA - Technisch directeur / ontwikkelaar

Hardik is een ervaren Blockchain-ontwikkelaar. Hardik is al vele jaren een professionele blockchain en is toegewijd aan blockmakelaars.

  

JACOB FOX - Hoofd van de marketingafdeling

Jakob is een ervaren professional op het gebied van crypto-valutamarketing. Jakob heeft in veel succesvolle ICO-campagnes gewerkt.

  

 ABU SIDDIK - Campagnebeheerder

Abu is een ervaren ICO-campagneleider. Abu heeft met veel successen gewerkt en is toegewijd aan de toekomst van Broker Blocks.

 

IVAN DUCHNIER - Internationale Betrekkingen

Ivan is een ervaren internationale consultant voor het eerste aanbod van munten. Ivan verstrekte meertalige ondersteuning aan vele organisaties

  

CESS LAGUARDIA - Manager

Cess is een ervaren campagneleider en communitymanager die werkt aan vele succesvolle ICO's, waaronder Vendicoins en Liveedu
 

  

JATINDER KUMAR - Marketing

Jatinder is een marketingspecialist bij Blockchain met vele jaren ervaring op dit gebied. Jatinder is toegewijd aan het elimineren van ICO-fraude


 

KIMBERLY GENARO - Marketing

Kimberly is een crypto-handelaar en een ervaren marketinggoeroe. Kim werkt met veel succesvolle ICO's, waaronder Trade.io en Superpay.vip
 

  

Community Manager ZAKER

Zucker is een ervaren community manager bij ICO. Zucker werkte in vele succesvolle IOS en is toegewijd aan de toekomst van BBK.

  

 SALAHUDDIN AHMED - Community Manager

Salahuddin is een marketingspecialist bij Blockchain en is een ervaren ICO-communitymanager. Salahuddin is toegewijd aan de toekomst van de BBK.

BROKER BLOCKER - CONSULTING


 

RICHARD TRUMMER

Ervaren adviseur van ICO. Cryptocurrency-fans, ICO-adviseurs en investeerders. Onderdeel van een particuliere groep investeerders.

 

 NIKITA DOCENKO

Raadgever. Specialist in marketing - Agentschap "ADDIVINE". Verkoop- en marketingmanager - algemeen directeur van The Coin Shark - Federal Patrol Unit

 

 GIOVANNI CASAGRANDE

Adviseur en crypto-belegger. De groei van IcoGuide Hacker. Blockchain & ICO Maestro

  

SHOHEL ALAM

Adviseur van ICO. Kepler Technologies Analist en adviseur Hallo: Gezondheid | Medisch platform AI | ICOoin ICO Counsel

 

ВАЛИРИ НАТАНЕЛОВ (PHD)

Ervaren adviseur van ICO. LocalCoinSwap - Ondernemer, een levenslange liefhebber van blokkades. Oprichter en CEO van growAbric

Bezoek onze website voor volledige informatie over onze ICO:

     Officiële website:
https://blockbroker.me/
     Witboek:
https://blockbroker.me/white-paper.pdf
     Facebook:
https://www.facebook.com/blockbroker
     Twitter:
https://twitter.com/blockbrokerme
     Telegram: 
https://t.me/blockbrokerme 



BY:
ETH:
 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment