Monday, May 21, 2018

EtherIncMerkezi Olmayan Uygulamalar ve Organizasyonların Oluşturulması, Yönetilmesi ve Çalıştırılması

Foto Einc. 

EtherInc veya einc, merkezi olmayan uygulamaları ve kuruluşları oluşturmak, yönetmek ve çalıştırmak için benzersiz protokoller oluşturmak üzere tasarlanmıştır. Bu blockchain çözümünün amacı, dünya çapındaki girişimcileri sınırsız, maliyetsiz ve sınır ötesi aracı olmayan merkezi olmayan şirketleri kurmak ve işletmek için güçlendirmektir. Bu işbirlikçi yaklaşım, ürüne daha fazla değer katmaya yardımcı olacak ve şirketin güvenini ve esnekliğini artıracaktır. EtherInc, bu temel hizmete ihtiyaç duydukları her yerde, girişimcilere dünya çapında ulaşılabilir olmayı amaçlamaktadır.

EtherInc Ethereum Crypto Blockchain Çatal Nasıl Çalışır.

Bir örgütün oluşturulması, yönetilmesi ve işletilmesi, uzun belgeler, banka ziyaretleri, yasal karmaşıklıklar, gereksiz masraflar ve aracılar ve suni kısıtlamalar getiren üçüncü taraflar tarafından karmaşık hale getirilebilir.
  

Sınırlar, sınırlamalar ve maliyetli aracılar olmaksızın verimli değer yaratmayı mümkün kılan, daha sağlam ve güvenilir bir merkezi olmayan demokratik bir organizasyon oluşturmak, yönetmek ve işletmek için dünya çapındaki ekipleri güçlendirmek için bir tutku oluşturuyoruz.

Teklif Türü

● Payları Yayınla
● Yatırım
● Hisse Senedi Ayarla
● Satış Hisseleri
● CEO’yı ata
● Yangın CEO
● Ödeme / Maaş
● Yasayı Yeniden Adlandır
● Oylama Kuralları
● Operasyonel Öneri
● eInc'i kapatın

● Üye Ekle
● Üye Sil
● Üye Rolünü Değiştir
● Yeni Rol Ekle

● Teklifi Seçin
● Teklifi Çalıştırın

 KATMAN EYLÜL
Daha iyi, daha hızlı, daha güvenli ve daha ucuz

 
Ethereum'dan farklı bir yol almaya karar verdik:
 

 

Azaltılmış blok zamanı, 15 saniyeden 6 saniyeye kadar artar:
     2.5x ile saniyede ağ işlemleri
     İşlem onaylama oranı 2,5x
     Madenci 2.5x ödülü
     Ödül amca kaldırıldı
     Maden paraları için sınırlı envanter uygulamak

Bu, e-blokları Ethereum'dan daha hızlı bir şekilde bloke eder ve ademi merkeziyetini korurken daha iyi ölçeklendirme sağlar.

 einc, tekrar koruma ile Ethereum blockchain'in bir çatalı olarak yapılır ve bu nedenle, ek geliştirmelerimizden bazılarıyla Ethereum blockchain'in tüm yeteneklerine sahiptir.


EtherInc, dahili bir programlama diline sahip blok zinciri ağlarından oluşan sözde kapsamlı bir soyut topraklama katmanı oluşturmayı başardı. Bu, ekosistemdeki herkesin kendi mülkiyet kurallarını, durum geçiş işlevlerini ve işlem biçimlerini ayarlayabilecekleri akıllı sözleşmeler ve diğer merkezi olmayan uygulamalar oluşturabileceği anlamına gelir. Bu platform, özellikle işverenlerin hızlı bir gelişim süreci aradığı ve farklı uygulama yeteneklerinin verimli bir şekilde etkileşime girdiği durumlarda merkezi olmayan uygulamalar yapmak için çok yararlı olacaktır.

  ETI Token ICO ETI Perakende

     ICO satış öncesi başladı: 05/07/18
     ICO satış öncesi uçları: 05/15/18
     ICO satışları başladı: 05/25/18
     ICO satışı sona erdi: 06/25/18
     Bozuk para simgesi: ETI
     Toplam sikke arzı: 997,528,142 ETI
     Sikke cinsinden madeni para sayısı: 450.000.000 ETI
     İlk Maliyetlerin Ortadan Kaldırılması ve İşletmelerin Tetiklenmesi

 
Yukarıda belirtildiği gibi, başlangıçtaki tüm maliyetler ve zorluklar, gözden kaçırılacak birçok rüyasını zorladı. EtherIn, yeni bir başlangıç ​​oluşturmak için tüm yasal, operasyonel ve finansal gereksinimleri ortadan kaldırır. Şirketinizi başlatmak için tek yapmanız gereken bir isim seçmektir ve blockchain şirketinizi kurabilirsiniz. Ardından, kurucu üyeler ekleyebilir ve ardından ekibinize rol atayabilirsiniz.
Ekibinizi oluşturmanın bir parçası olarak, EtherInc, kurucu ekibinize, yüzde paylaşımlarına dayalı benzersiz bir oylama gücü ile hisse vermenize izin verir. Bu, mülkiyeti sınırsız olarak sorunsuz bir şekilde dağıtmanıza olanak tanır ve şirketinize farklı uzmanlar getirmenizi sağlar. Şirketinizdeki belirli işlemlerin nasıl akıllı bir sözleşme oluşturarak tetiklendiğine veya karar verildiğine de karar verebilirsiniz.
İşbirliği söz konusu olduğunda, EtherInc, iş sahiplerinin oylama için bir şirket teklifi oluşturabilecekleri sağlam bir platform sunuyor. Oylama işlemi, imkansız olduğu için çok güvenli bir şekilde yapılır. Alınan teklifler daha sonra akıllı sözleşmelere, ancak sözleşmedeki tüm şartlar yerine getirildikten sonra tetiklenmeye başlanabilir.
EtherInc'in işini platformda büyümeye teşvik ettiği bilinen bir başka yöntem de kitle fonlaması için yeni bir protokol sağlamaktır. Jeton belirteç sözleşmelerini kullanarak, şirketinizi dünyanın herhangi bir yerinden büyütmek için para toplayabilirsiniz.

EtherInc Coinsale

     EtherInc Coin'in para adı
     ETI sikke sembolü
     Blockchain EtherInc
     Toplam madeni para 997,528,142 ETI
     Koinale 450.000.000 ETI cinsinden madeni para sayısı
     ETI Fiyatı $ 0.10
     Yumuşak mühür 1.000.000 $
     Baret 22.000.000 $
     ICO satışları 7 Haziran 2018'de başlıyor
     ICO satışları 15 Haziran 2018'de sona erdi
     ICO satışları 25 Haziran 2018'de başlıyor
     ICO satışları 25 Temmuz 2018'de sona eriyor
     EtherInc Para Dağıtımı
 

 
ETİ 97528142 1 oranında çatal zamanda kendi cüzdan dengede ETH Ethereum sahip sahiplerine dağıtılacaktır: 1.
    
ETİ 100 milyon sikke başlangıç ​​einc.io kendi organizasyonunu kayıt desteklemek için EtherInc Başlangıç ​​Fonu için bir kenara ayrılmış
    
Coinsale eInc'de 450.000.000 ETI jetonu satışa sunulacak.
    
Stratejik Ortaklıklar için 100.000.000 ETI madeni para ayrılmıştır.
    
Diğer Cüzdan ile ortaklıklar Eti ve inşa etmek ve ekosistem ileri ETİ korumak yardımcı ortaklıklar için girin.
    
EInc Topluluğuna sadece 150.000.000 ETI madeni para tahsis edilmiştir. Bu paralar hava, hediyeler ve EtherInc platformuna kampanya referansı, (30.000.000 ETİ) dostum şirketin rezervleri olacak, ürün geliştirme, pazarlama, tanıtım, farkındalık bir kurucusu ödülü, ekip üyeleri, danışman vermek ve finanse etmek için kullanılacak çeşitli işlemler.
    
ETİ 100 milyon sikke gelecekteki gelişimi EtherInc için tahsis edilecek ve 5 yıl süreyle verilecek (% 33,33 Yıl 3, 4 piyasaya ve 5).

  
EtherInc geliştirme için 60.000.000 ETI jetonu mevcut olacak.
     Takım için 37.500.000 ETI jetonu (kalabalığın ardından 6 ay boyunca yapılacaktır).
     30.000.000 ETI, şirketin çeşitli faaliyetler için rezervleri olacaktır.
     Pazarlama, hediye ve ikramlar için 15.000.000 ETI jetonu satışa sunulacak.
     Danışmanlara 7,500,000 ETI jetonu sunulacak.


ORGANİZASYON
  
EInc organizasyonu önceden tanımlanmış protokol (eInc protokolü) ile akıllı bir sözleşmedir ve EtherInc blockchain üzerinde çalışır, her eInc benzersiz bir isme sahiptir ve eIncNS (eInc organizasyon adı servisi) akıllı sözleşmesi ile yönetilecektir.

Daha fazla bilgi için lütfen aşağıya tıklayın:

Web sitesi | Teknik İnceleme | Twitter | Facebook | Youtube | Orta | telgraf
 


Kullanıcı adı:
  

ETH:
 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c
 
 

No comments:

Post a Comment