Wednesday, May 9, 2018

EHOTEX - De IoT-oplossing is gepatenteerd voor de paardenindustrie

Gambar terkait 

Hallo allemaal, hier is een nieuwe dipostingan die ik wil introduceren over het Ehotex-project, en voor meer details laten we het gewoon bespreken in de volgende discussie:
EHO is een van de resultaten van de industriële ontwikkeling blockbuster die goede prestaties en goede ideeën gebaseerd systeem dat direct de mogelijkheid voor beleggers om meer open met symbolische investering opent heeft ervaren. Als één van de eerste platform platform dat zal worden gegenereerd, wil de onderneming te realiseren en beleggers te helpen meer zorgen over de economische zwakte in te zijn 's werelds meest ellendige in het concept van wederzijdse hulp als een investering die uitgewisseld kunnen worden door de gebruikers in dit blok keten geregistreerd. Enkele belangrijke punten van het EHO-platform Dit zal een moment zijn waarop de meeste geregistreerde beleggers of potentiële beleggers die hun bedrijf op dit platform starten, zaken zullen doen.Het beantwoorden van de algemene voorwaarden op het EHO-platform is een bron van inkomsten die een evenwichtige waarde van een voor beide partijen gunstig ecosysteem tussen kopers en verkopers zal waarborgen. In dit geval, als de belegger is een economisch begrip, die een gemiddelde kans heeft, is groter dan het rendement op investeringen, symbolische verkoop zal vaker voor bij beleggers die willen profiteren op dit platform zijn. In staat zijn om contact op met de volgende projecten worden grote inspanningen in projecten van legale en veilige tabaksproducten en penningen de handel in de pulp- en papierindustrie, begon te werken en uit te voeren systeemanalyse evenwichtig in een van de tactiek en de ideeën van je eigen, dat wordt geleid door een heleboel mensen , investeerder. EHO is een gedecentraliseerd blokkadeplatform, gericht op het creëren van investeringen die van invloed zijn op de positieve kant van het fondsbeheer die in dit platform moet worden geïnvesteerd;De gepatenteerde IoT-oplossing voor de paardenindustrie van $ 300 miljard

EHO is 1ST SMART TEXTILE voor paarden.WAT IS SMART TEXTIEL VAN EMA?

Intelligent textiel geeft druksensoren in de stof.Sensoren meten de druk en verzenden gegevens naar mobiele apparaten.EHO https://tokensale.eho-tex.com/disajikan in de vroege jaren in de commerciële encryptie bedrijf dat bepaalde kenmerken heeft, met veel commerciële en hoge crypte markt domineert momenteel de markt. EHO Company Een van de grote succesvolle bedrijven in de toekomst. Trading in wereld munt crypto nooit de groei en de val van de schommelingen in wisselkoersen en een wisselkantoor te vermijden, is het natuurlijk voor bedrijven crypt commerciële, in Bovendien is het bedrijf niet de creatieve ideeën van natuurlijk, het systeem niet te investeren in investering, het is een catastrofe die fataal kan zijn met de vernietiging van het bedrijf. Een gedecentraliseerd investeringsfonds in een block-platform voor beleggers over de hele wereld is een effectieve filosofie die door dit platform wordt geboden. Met de visie en missie van het concept van wederzijds voordeel tussen de projecteigenaar en de tokeneigenaar.

 
 

Eho-token - privégeld dat de verkoop van slimme eho-producten stimuleert
EHO Token - persoonlijke geldverkopen van EHO smart products
EHO-tokens zijn persoonlijk geld dat de verkoop van EHO-producten, technologie, gegevens en functietoegang stimuleert. Alle waarden die zullen worden gegenereerd EHO zullen worden uitgewisseld met tokens.

     Token Type: ERC20
     Tokenprijs tijdens ICO: $ 0,01 per EHO-token
     ICO-helm: $ 1,75 miljoen
     ICO-soft hat: $ 950.000
     Symbool: EHO
     Aankoopmethode geaccepteerd: ETH, BTC, ShapeShift-widget
     Minimumbijdrage: n / a
     Voorverkoop startdatum en -tijd: 17 april 6.00 uur PST
     Voorverkoop einddatum en -tijd: 1 mei 6:00 AM PST
     Startdatum en -tijd van de tokenverkoop: 1 mei 6:00 AM PST
     Einddatum en -tijd van de tokenverkoop: 15 juni 6:00 AM PST

ROAD MAP

 Hasil gambar untuk EHOTEX bounty 

team
 

 
raadgever

 

Om bij te dragen en de voortgang van dit aanbod te kennen, kunt u enkele van de volgende links bezoeken:


DOOR:
ETH:0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c
 

No comments:

Post a Comment