Tuesday, May 8, 2018

eCoinomic - kripto para birimine dayanan bir finansal hizmetler platformu

Hasil gambar untuk gambar ecoinomic bounty 
Kripto-para severler, modern blockbuster teknolojisine dayalı yeni projelerde yatırımcılar hala kripto ekonomisiyle ilgili tüm operasyonlar ve hizmetler için uygun ve evrensel bir platforma sahip değiller.
Kripto alanının geliştirilmesi birçok şirket tarafından gerçekleştirilmektedir. Bunlar arasında, kriptografi alanında geniş mali hizmetler sağlama projesi - eCoinomic - öne çıkıyor.

ECoinomic Proje Detayları 
eCoinomic, gelişimi için temel olarak Blockchain teknolojisini kullanarak finansal hizmetlerin sağlanmasına ve geliştirilmesine odaklanacak gelecekteki bir platformun projesidir.eCoComic, tüm kullanıcılar için güvenli, kullanımı kolay, şeffaf finansal hizmetler sunmayı planlamaktadır. Proje, yatırımcılara ve yatırımcılara kripto parası için finansal hizmetlere en iyi ve makul erişimi sağlamayı vaat ediyor.
eCoinomic, evrensel bir finansal ekosistemin oluşturulmasını destekleyen bir sistem ve kaynaklar kullanılarak geliştirilmiştir. Platformun avantajı yenilikçi teknolojinin uygulanmasıdır.ECoinomic'in görevi dünyanın dört bir yanındaki kripto yatırımcıları için en iyi finansal hizmetleri yaratmaktır. eCoinomic, varlıklarınızı kolayca ve güvenli bir şekilde yönetmenizi sağlayacak finansal hizmetler sağlayacaktır.Buna ek olarak, eCoinomic platformu, bu hizmetlerin tek bir sistemle tam entegrasyonu ile borç verme, yatırım, riskten korunma, takas ve kripto işlemleri sağlayacaktır.eCoinomic, çeşitli alanlarda deneyimli profesyonellerden oluşan bir ekip tarafından geliştirilmekte, hangi problemlerin çözülmesi gerektiği ve nasıl yapılacağı anlaşılmaktadır.eCoinomic, kriptoekonomiye dayanan güvenilir bir kredi sistemi sağlar.Proje, herhangi bir süre için yatırımlarının uygun yönetimini sağlayacaktır.Kullanıcıların eCoinomic ödeme sistemini kullanarak ödemelerini doğrudan ödemelerini sağlayacak eBay ve Amazon gibi popüler hizmetlere entegrasyon sağlanacaktır.
Kullanıcı tarafından yapılan her işlem, platformun dahili finansal sistemini desteklemek için kullanılacak olan CNC jetonuna dayanacaktır.Token, Ethereum Blockchain'e dayanan ERC 20 sistemine dayanmaktadır.eCoinomic, kalkınma fonuna yatırım gerektiren yeni başlayanlar için kısa vadeli bir kredi aracı olabilir.Proje platformu çok para birimine dönüşecek. Para birimine ek olarak, ondan fazla ana şifreleme para birimi kullanılacaktır.
Her kullanıcı işleminin şeffaflığını ve güvenliğini sağlayacak platformda güvenli Akıllı Sözleşmelerin kullanılması planlanmaktadır. Böyle bir platformun inşası sonuçta karlı bir finansal ekosistemin yaratılmasına yol açacak vekullanıcıların tüm finansal ihtiyaçları.
 
 
Blok zinciri, tüm dijital işlemleri saklayan değişmeyen bir bilgi kaydıdır. Bu teknoloji ilk kez 2008 yılında Satoshi Nakamoto'nun takma adı altında bir insan tarafından tanıtıldı ve o zamandan beri yeni projeler ve yatırımlar için en popüler uygulama alanı haline geldi. Blockchain, tüm bilgileri bir ziyaretçiye dağıtmanızı sağlar, bu yüzden merkezi bir otoriteye ihtiyaç yoktur, yani dijital finansal işlemlere giriş, kontrol ve müdahale etmenin bir yolu yoktur.Blok hala genç bir teknolojidir, aktif geliştirme aşamasındadır, iyileştirmeler devam etmektedir, geleneksel eski sistemlerden daha verimli ve güvenilir hale gelmiştir, bu nedenle bankalar, hükümetler ve diğer kurumlar bu teknolojiyi kullanmayı planlamaktadır. 
 
ECoinomic platformunda kredi verme olasılığıProjenin dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar arasında yaygın dağılımını sağlamak için, organizatörler ortak kredilendirme işlevini tanıtacaklar. Platformun her bir katılımcısı varlıklarını belirli bir ilgi ve belirli bir süre için diğer katılımcılara sağlayabilir. Sistem, kendisini almak isteyen ve en faydalı tekliflerin listesini sunan diğer kişilere kredi vermek isteyenlerin analizini gerçekleştirecektir. Daha sonra Akıllı sözleşmelerin kullanımıyla bir anlaşma imzalanacaktır. Ayrıca sistem, faiz ödemelerinin yürütülmesini ve kullanıcı hesaplarına fonların iadesini izleyecektir. 

Proje aktif olarak "akıllı fonksiyonların" tüm avantajlarından yararlanacak.
Bu, üyelerinize çeşitli borsalardaki döviz kuru değişikliklerinin meydana gelmesi hakkında aktif olarak bilgi vermenizi sağlayacaktır. Bu, katılımcıların kendi stratejilerini aktif olarak değiştirmelerine ve tahkime katılma fırsatını kullanmasına olanak sağlayacaktır.

Yol haritası, eCoinomic geliştirme planı
Şirket, dünyadaki en iyi finansal hizmet ve fonksiyonları tanıtmayı planlıyor.
 
ECoinomic projesinin ICO'su, jetonların satışı
Projeye yatırım yapmak isteyenler için jetonun ön satışına katılma fırsatı sunulur.Planlanan birkaç aşama vardır: ön satış ve ana tur, ki bu da birkaç alt aşamaya bölünmüştür.Ön yelken 15 Mart'tan 30 Nisan 2018'e kadar yapılacaktır.ana satış turu - 1 Mayıs - 1 Haziran 2018.Belirteçlerin% 80'i kamu satışı,% 14'ü - projenin kurucuları ve ortakları için ödül,% 6'sı proje danışmanları için tahsis edilecektir.
ICO'nun ön aşaması katılımcıları için en uygun fiyat bekleniyor:1 CNC için 0,01 USD, bu aşamaya katılım için asgari katkı 1500 USD olup, kimlik tespiti zorunludur.Satış öncesi tur sırasında satılan jetonlar, ICO'nun sona ermesinden sonra 5 ay süreyle dondurulacak veya proje ekibi tarafından 0.02 USD'den satın alınacak.Olası ödeme yöntemleri: BTC, ETH, BCH, LTC, DASH, XMR, BTG, ETC, NEO.
Jetonun ana turu:Bir jeton için 0,05 USD ve en az 200 USDBu aşamada, ücret miktarına bağlı olarak bonuslarını sağlarlar.Proje paranın minimum koleksiyonu 9,000,000 USD'dir.Maksimum ücret 35 000 000 USDTokensale, üst limite ulaşana kadar veya 1 Haziran 2018'e kadar devam edecektir. Tüm satılmayan jetonlar akıllı bir sözleşme ile yakılacaktır.
Jeton alımına katılmak için https://ecoinomic.net/ adresine gidin ve jetonları almak için kaydolun:
 
Fonların dağılımı:

% 56 - pazarlama maliyetleri, alfa sürümünün başlatılması;
% 22 - platform için araştırma ve geliştirme;
% 22 - yasal ve organizasyonel maliyetler.
Ana ICO sırasında toplanan fonların dağılımı:

% 37'si işletme ve sigorta fonu olacaktır;
% 12 - gelişme;
% 9 - pazarlama;
% 2 - teknik güvenlik denetimi;
% 2 - yasal destek;
% 1 - işletme giderleri.


Sosyal temaslar


username:
ETH:0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment