Thursday, May 17, 2018

ACUTECOIN - HANDELSMIJN EN MAATSCHAPPELIJK ZIJN.

Hasil gambar untuk ACUTECOIN BOUNTY 


OVER ACUTECOIN
Een zelfregulerend financieel systeem dat eigenaren in staat stelt om inkomsten te genereren via hun Lending en Affiliate-plannen, evenals meer munten te verdienen door middel van mining, staking of directe inkoop via Bitcoin.
We doen bewust investeringen in het ecosysteem om de langetermijngroei voor zijn geldschieters te maximaliseren. Onze ontwikkelaars gebruiken toegewijde mijnwerkerijen om ons team AcuteCoin te laten mijnen en gebruiken dat als een bron om interesse in onze gemeenschap uit te betalen.
Geavanceerde handelsmethoden zullen ook worden gebruikt om de rentebetalingen te verhogen.
AcuteCoin heeft veel unieke functies die het beter toegankelijk maken dan andere uitleenplatforms, waaronder een volledig muntecosysteem.
HOE HET WERKT
Stort Bitcoin of Ethereum
Stort uw BTC of ETH op het opgegeven stortingsadres
Koop AcuteCoin-munten
Koop AcuteCoin-munten van XAC-uitwisseling
Leen AcuteCoin-munten
Leen AcuteCoin-munten (XAC) in interbancaire leningen
Verdien dagelijkse winst
Verdien dagelijkse winst tot 2% per dag
U kunt AcuteCoin-munten uitsluitend in het AcuteCoin-uitleenplatform van het AcuteCoin-dashboard investeren.
Deze beleggingsoptie omvat profiteren van de AcuteCoin trading bot- en volatiliteitssoftware. U ontvangt dagelijkse winst op basis van uw investering.
Na het voltooien van de investering ontvangt u uw CAPITAL BACK om zich terug te trekken van het AcuteCoin-leningplatform of optioneel opnieuw te beleggen om dagelijks winst te blijven ontvangen.
VISIE.
 Het is hun visie dat nieuw geregistreerde gebruikers van het digitale (proces van mensen die dingen maken, verkopen en kopen) in staat zullen zijn om te beginnen met het kopen van hun eerste AcuteCoin onmiddellijk via hun eenvoudige, ondersteunende (verhoogde, platte ondersteunende oppervlak). Traders zullen genieten van een snelle, veilige en zeer flexibele (omgevingsvoorwaarden) die (combineert verschillende dingen bij elkaar zodat ze als één eenheid werken) vertrouwde functies in onze digitale

gemeenschap. AcuteCoin biedt ook nieuwe en interessante investeringsopties, zoals CloudMining en
een volledig uitgeruste debetkaart bedoeld om gebruikers te allen tijde toegang te geven tot hun digitale valuta.
HET PROBLEEM DAT VANDAAG DOOR DE WERELDMARKT ONDERWORPEN IS.
Cryptocurrency is nu een belangrijke bron van inkomsten geworden voor iedereen, iedereen wil er uit halen wat ze kunnen. De snelheid waarmee het aantal munten dag na dag toeneemt, is zeer omvangrijk, en de meesten van hen zijn oplichterij. Beleggers vinden het nu moeilijk om degene te vinden die bij hen past om op te investeren. De meeste beleggers die niet veel weten over cryptocurrency die gewoon besluiten om enorme hoeveelheden geld te investeren in een bepaalde munt verdienen uiteindelijk minder dan wat ze hebben geïnvesteerd of verliezen zelfs hun hele fonds omdat ze de informatie die ze veronderstellen gebruik van.
OPLOSSING VOOR DIT PROBLEEM.
Met de hulp van Acutecoin behoort alle probleemlijst hierboven tot het verleden. (Mensen of bedrijven die geld geven om bedrijven te helpen) hebben veel voordeel van AcuteCoin. Het gebruikt een complexe reeks computerinstructies om de prestaties van een handelaar te testen / evalueren en creëert vervolgens een (combinatie van aandelen, obligaties, enz. / Documentverzameling) voor elke geteste / geëvalueerde handelaar. De (mensen of bedrijven die geld geven om bedrijven te helpen starten) kunnen dit gebruiken (mix van aandelen, obligaties, enz. / Documentverzameling) om slimme investeringsbeslissingen te nemen.
WAAROM ACUTECOIN KOPEN?
Aangezien AcuteCoin binnen ons platform wordt gebruikt, zal de waarde groeien en zal de vraag naar onze systeemfunctionaliteit toenemen.
Munten hebben de laagste prijs die ze ooit zullen zijn.
Het komende jaar zal het verwachte munttarief gelijk zijn aan US $ 45 naarmate het platform groeit en meer dan 30.000 leden telt.
ACUTECOIN ECOSYSTEEM

Investeren
Leen liquiditeit aan onze trading bot en verdien rente op basis van uw uitleenoptie. Met dagelijks betaalde rente kunt u alle transacties op uw dashboard volgen
De mijne
Mijnenpoel is gepland om te worden vrijgegeven in mei 2018, waardoor alle leden kunnen beginnen met het ontginnen van verse AcuteCoin's
InzetZet AcuteCoin in uw portemonnee en ontvang meer AcuteCoin's met een rentevergoeding van 8% per maand gedurende de eerste 4 maanden.
filiaal
Neem deel aan ons partnerprogramma en verdien extra AcuteCoin's.
Handel
Wissel BTC, ETH en XAC in onze state-of-the-art interne uitwisseling om, zonder enige kosten aan te trekken
Debetkaart
Beheer uw cryptocurrency-account onderweg met onze multi crypto-betaalpas.
PORTEFEUILLEMANAGEMENT

Crypto-valutaportfolio - We accumuleren en beheren cryptocurrency en token-portfolio met een focus op small-cap munten en tokens met het grootste potentieel. ICO's zullen ook worden overwogen. Communautaire inbreng is de sleutel en zal worden gebruikt bij beslissingen over welke munten vervolgens worden gekocht via een stemsysteem. De tophandelaren op het platform zouden de grotere invloed op die beslissingen hebben.
AFFILIATE PROGRAMMA


Neem deel aan ons Affiliate-programma en verdien extra AcuteCoin-munten door anderen naar ons platform te verwijzen. Ons programma heeft 3 lucratieve niveaus om een ​​resterend inkomen te verdienen, u verdient eenvoudig een commissie telkens wanneer een verwijzing deelneemt aan ons uitleenplatform. Gebruik gewoon uw affiliate link en hulpmiddelen in het gebied van het lid. De verdiensten van de Commissie worden gebaseerd op het bedrag dat uw team stort. Alle affiliate-inkomsten kunnen worden gevolgd in het ledengedeelte.
 

STAKEN VOOR WINST
Uitzetten AcuteCoin is een geweldige optie om meer te verdienen. Iedereen die AcuteCoin in hun portemonnee heeft, ontvangt rente over hun uitbetalingsevenwicht in ruil voor het helpen handhaven van de beveiliging van het netwerk. U kunt dit doen met de AcuteCoin Web-wallet of met de Desktop-portemonnee die gepland staat om maart 2018 te lanceren. Uitzetten bedraagt ​​8% voor de eerste 4 maanden en daarna 10% per jaar. Het uitzetten begint onmiddellijk een uur nadat de munten in portefeuilles van leden zijn gestort. Er is geen maximale inschakelhoeveelheid; hoe langer je munten in portefeuilles zitten, hoe meer munten je verdient.
KREDIETVERLENING


Deze optie houdt in dat u profiteert van AcuteCoin algoritmische trading bots. U leent liquiditeit aan onze algoritmische trading bots (AcuteCoin AI) en ontvangt dagelijkse rente op basis van hun prestaties en uw beleggingsoptie.
Prestaties kunnen dagelijks worden gevolgd op het dashboard. Zodra de looptijd van de investering is voltooid, wordt de hoofdinvestering teruggeboekt naar uw account. Op dit moment hebt u de mogelijkheid om geld op te nemen of opnieuw te investeren op het platform voor meer winst.

WERELDWIJDE ACCEPTATIE

Met de AcuteCoin-betaalpas kunt u uw BTC, ETH en XAC op de betaalpas laden die u in miljoenen winkels en geldautomaten overal ter wereld kunt gebruiken.

COINSPECIFICATIE
 
  

ROADMAP 

AUGUSTUS 2017
Vorming van team en visie
SEPTEMBER 2017
Project Start
Project start-up door managementteam. Strategisch partnerschap gevormd met kleinschalige mijnbouwactiviteiten.
DECEMBER 2017
Platformontwikkeling gestart Ontwikkelaars beginnen te werken op platform
MAART 2018
Marketing van AcuteCoin-platform begint Continue platformontwikkeling en testen Whitepaper vrijgegeven. Website gelanceerd
APRIL 2018
AcuteCoin ICO-lancering
Laatste testfasen van de uitleenfunctie.
Ontwikkeling begint op Exchange-functie.
Windows en Mac Wallets ingezet Blockexplorer uitgebracht
MEI 2018
Uitwisselings- en uitleenplatform Geopende houders van AcuteCoin kunnen nu deelnemen aan de interne uitwisseling en beginnen met lenen. Externe wissel lijst Mijnbouw boerderij introductie
JUNI 2018
Mijnbouw Farm Launch Mijnbouwcontracten geïnitieerd resulterend in langdurige stabiliteit op de gemeenschap en platform bijgewerkte Road Map vrijgegeven
MEER DETAILS VOLGEN HIER:
Website; http://www.acutecoin.io/
Wit papier ; http://www.acutecoin.io/documents/wp_en.pdf
Facebook; https://www.facebook.com/AcuteCoinGroup/

Telegram Bounty Group; https://t.me/acutecoinbounty

 Auteur 
ETH:
 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c
 

No comments:

Post a Comment