Monday, April 30, 2018

YÜKSEK TANIMLAMA DEĞİŞİMİ (HDX) ICO

Screenshot_17 

 
 Sıfır Yüzde Komisyon Ücreti
Ayarlanacak bir başka eğilim% 0 ticaret komisyonudur. Daha önce, tüccarlar, borsaların çoğunda kripto paralarının satılmasıyla ilgili alım satım komisyonu ödemek zorunda kaldılar. HDX, bu komisyon ücretini Sıfır'a indirdi ve işlemleri müşterilere yük getirmedi.
Artık satın alma ve satış fiyatınızın üstünde ek bir miktar için endişelenmenize gerek yok ve HDX tarafından sağlanan sorunsuz bir ortamda ticaret yapmaya devam edebilirsiniz.


Eşler arası işlemler

Göze çarpan özelliklerden biri, hem satın alma hem de satış yapan tarafların web sitemizdeki fiyatlardan alıntı yapmalarına ve herhangi bir üçüncü taraf müdahalesi olmadan doğrudan satın alma ve satmalarına izin vermemizdir.
Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ve Ripple'ı platformumuza dahil ettik, kullanıcılar tüm bu paraları Fiat para birimi ile herhangi bir ülkeden çevrimiçi olarak çeşitli ödeme şekilleri üzerinden satın alıp satabilirler.

Exchange Gelir Paylaşımı

Muhtemelen sunduğumuz en karlı anlaşma. Gelecekteki döviz gelirlerinin% 40'ını sadece HDO hisselerine dayalı olarak ICO yatırımcılarına paylaşacağız. Bu sadece ICO yatırımcılarımızın güvenini artırmak için yapılır, gelecekte HDX jetonuna katkıda bulunan yatırımcıların faydalanmasını sağlamak istiyoruz.


Anında Başvuru BTC KomisyonuBu, HDX tarafından ICO tarihinde atılan en yenilikçi adımdır. Şu anda tüm ICO'lar, başka bir kişiye yönlendirilmek üzere kendi Crypto paralarını kullanmaktadır. HDX, bu yaygın sisteme bir son verdi ve en yaygın olarak kullanıldığından ve Cryptocurrency olarak kabul edildiğinden Bitcoinler sağladı. Bize başka bir kişiye atıfta bulunarak kendi Kripto'umuz yerine Bitcoinler sunuyoruz ve ayrıca HDX satın almak için harcanan toplam Bitcoin'in% 8'ini sağlıyoruz. Ethereum harcıyor olsanız bile, Bitcoin oranına dönüştürülebilir ve komisyonla aynı tutarda olsun. Ve bu sevk komisyonu her zaman geri çekilebilir.
HDX HakkındaKripto Para Birimi'nde daha iyi caddeler bulmak
HDX, dünyanın önde gelen Cryptocurrency alışverişlerinden biri olacak. Amacımız, müşterilerimize Cryptocurrency ticareti açısından değişmeyen bir esneklik sağlayarak ve aynı zamanda kâr paylarını sahipler arasında dağıtarak müşterilerimize maksimum fayda sağlamaktır. Herhangi bir ödeme modu ile Akran bazında Bitcoin alım satımı teklif ediyoruz. Ayrıca, ICO yatırımcılarımıza% 40 oranında kar payı paylaşımı sunuyoruz. Sunduğumuz en eşsiz teklif, anında çekilme olanağı sunan Bitcoin olarak sevk komisyonudur.

 HDX'i tanıtıyor ve yakın gelecekte yakın gelecekte gökyüzüne ulaşacağından emin oluyoruz. ICO'muzun yakında piyasaya sürüleceğini bildirmek için çok gayretliyiz. Değişimimizin bazı benzersiz ve yenilikçi özellikleri ile, daha fazla ve daha fazla müşteriye ulaşmayı ve operasyonlarımızı genişletmeyi umuyoruz. Sloganımız, HDX'i tüccarlar ve kripto-para birliği meraklıları için çok yönlü bir platform haline getirerek farklı kurum ve borsalardan geçme zorluğunu ortadan kaldırmaktır. Tüm aracıları keserek ve% 0 komisyon ücreti ödeyerek ticaretinizi sizin için kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Şimdi, farklı borsalarla uğraşmayı unutun ve Pazarın devrimci ve çığır açan bir geçidinin parçası olma fırsatını yakalayın.
ICO yapılacak20 Nisan'dan 30 Mayıs 2018'e kadarMaksimum ICO miktarı 10 500 000 HDXToplam Jeton miktarı 60 Milyon HDXMaksimum ICO miktarı 33 Milyon HDX
HardCapHardcap 23 Milyon USDTüm satılmayan jetonlar yanacak
ICO programı ve fayda tahsisi
Faz Token Bonus Oranı Günleri
Satış Öncesi 3 Milyon% 40% 0.30 USD 71. Tur 5 Milyon% 30 0,50 USD 72. Tur 7 Milyon% 20% 0.70 USD 73. Tur 8 Milyon 10% 0.90 USD 74. Tur 10 Milyon% 0 1,0 USD 7

 

Exchange Girişi
HDX ICO satın alımı 30 Mayıs 2018'de kapanacak ve bu sayede jeton sahipleri jetonlarını aktarabilecekler. HDX değişimi, 26 Haziran 2018'de yayınlanacak, çünkü daha uzun bir süre gibi görünebilir ve yatırımcıların zor paralarını geri almalarını istemiyoruz, ayrıca bu tarihten sonra 10 Haziran 2018'den Cryptopia değişimine destek oluyoruz. Jetonlarınızı aktarabileceksiniz. Ve jetonları transfer etmek için aceleniz yoksa, HDX exchange'in başlaması için 26 Haziran 2018'e kadar bekleyebilirsiniz.

Screenshot_48 
HDX platformu, Paypal, Neteller, Theystern Union, Uluslararası Banka Transferi, Perfect Money ve diğer ödeme çözümleri de dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çok sayıda fiat ve kripto ödeme sistemi ile entegre edilebilme özelliğine sahiptir. Essentiall Esasen, kullanıcılara geleneksel bir kripto-para birimi değişimi gibi işlem yapabilecekleri sağlam bir operasyonel çerçeve sunmak yerine, HDX, BTC, ETH, LTC, RIPPLE ve BCH'yi satın almak isteyen Kullanıcı A'ya kesin bir şekilde satmak zorunda olan Kullanıcı B'ye bağlanabiliyor. fiyat. 


screenshot_46 

daha aşağıdaki linke tıklayınız:

WEBSITE  
MEDUIM | LINKEDIN | TWITTER | TELEGRAM | REEDIT |    


BY:
ETH:0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c


No comments:

Post a Comment