Saturday, April 13, 2019

zeosX - Dünyanın ilk şifreli para birimi bankası


İnsanlık zaten kendi ilerlemesini yavaşlatma alışkanlığı haline geldi. Kahve makinesi ve buzdolabından başlayarak ve genetiği değiştirilmiş ürünlerle sona eren hikaye, insanların günlük yaşamlarına dahil etmeden önce herhangi bir yeniliği nasıl reddettiğine dair örneklerle doludur. Biz yeniliklerden korkmuyoruz. Sorun, kişinin yeni teknolojinin bireyselliklerinin bir kısmını elinden alacağını ve yaşam biçimini değiştireceğini hissetmesidir. Bazı insanlar, insanların yeni teknolojilerden korktuğunu düşünüyor, çünkü anlamadığımız her şeyden korkuyoruz. Öyle değil. İnsanlar yeniliklerden korkmuyorlar, ancak gelişleriyle kaybedebilecekleri konusunda ciddi endişeleri var. Bilinç, yaşam tarzı, iş veya refah olabilir. İşletme kuruluşları veya devlet, yeni teknolojilerin tanıtılması sürecinde inovasyon karşıtlarını içerebilir. Bu birçok insanın inovasyonu kabul etmesine ve gelecekteki yaşamlarını nasıl etkileyeceğini anlamalarına yardımcı olacaktır.

Başlangıçta, birçok kişi blok zincirinin nasıl çalıştığını anlamadı, bu yüzden bu teknolojinin kullanımına karşıydı. Toplum son yıllarda aktif olarak bu teknolojiyi inceliyor. Artık birçok insan bu teknolojinin dünyayı değiştirebileceğini ve her birimize yeni fırsatlar verebileceğini biliyor. Dijital para endüstrisi, diğer endüstriler gibi, dezavantajları vardır. Şimdi, temel sorunlardan biri, dünya nüfusunun çoğunluğunun bu teknolojinin nasıl çalıştığını anlamadığıdır. İnsanlar ayrıca teknolojinin gelecekteki umutlarının farkında değiller.

Daha küresel düşünen uzmanlar, bu teknolojiyi çeşitli alanlardaki kritik sorunları ele almak için uygulamaya başlamışlardır. Bankacılık sistemini iyileştirmek için, uzmanlar bir zeosX taslağı geliştirdi.


zeosX, finans sektörünü iyileştirmeyi ve geleneksel bankacılık sisteminin sorunlarının çoğunu çözen ve aracı kurumları ortadan kaldıran merkezi olmayan bir platform oluşturmayı amaçlayan bir projedir. Proje geliştiricileri, çok sayıda işlemin gerçekleştirilmesini sağlayacak etkili araçlar ve işlevler uygulamayı planlamaktadır.

Platform, çeşitli ihalelere sahip kredi işlevlerini, teminatlı veya teminatsız kredileri destekleyen güçlü bir yapıya sahip olacaktır. Projenin kendi banka kartına ve çeşitli para birimlerinde güvenilir bir portföyüne sahip olduğunu unutmamak önemlidir.



ZEOS fişlerle kullanıcılar ek yararlar ve platform üzerinde özel özellikleri alırlar. Bu avantajlar pasif gelir, çeşitli indirimler, bir ipoteği alma yeteneğini içerir. Geliştiriciler hızlı ve güvenli, günlük yaşamda criptomonedas kullanılması uygun hale niyetinde, bu yüzden özel cips kullanacaktır. Buna ek olarak, platform düşük ücretleri, giriş ve çıkış, başka şirketlere sistemi entegre olasılığı basit yollarla karakterize edilecektir. İş entegrasyon girişimciler hizmeti yeni bir seviyeye ulaşmak sağlayacaktır.

Proje ayrıca birçok avantajlara sahip olan kredi kartları ve banka kartları, kendi başlatılması. Bu kartlar size hızlı ve rahat para çekmek için ya da gezegenin her köşesinde dengesini doldurmak için fırsat verir. Ayrıca kullanıcılar ürünler için değiştirilebilir bir geri ödeme ve özel birikir puan alacaksınız. Bazı kartlar sınırlı miktarda piyasaya ve benzersiz özellikler sunan edilecektir. Bu kartların sahipleri, projenin üyeleri kulübü kapalı olacak.


Projenin ana ödeme aracı ZEOS belirteçleri olacak. Ethereum'a dayalı olarak toplam 3 milyar jeton verilecek. 1 jetonun maliyeti 0.00033 ETH'ye eşit olacaktır. Yumuşak kapak 20 milyon dolar. Şimdi özel bir jeton satışı senaryosu geliyor. ICO, 31 Temmuz 2019 tarihine kadar sürecek.

ZeosX projesinin, insanlara günlük hayatta kripto para birimleri kullanma fırsatı verdiği ve dijital bankacılık sistemi için çözümler yarattığı için geniş bir kitleyi çekebileceğine inanıyorum. Blockchain teknolojisi giderek daha popüler hale geliyor, bu nedenle gelecekte herkes dijital bankacılık sistemine geçebilir. Bu gerçeği göz önüne alındığında, projenin başarılı olacağı iddia edilebilir. Zeiss, yatırımcıların dikkatini hak ediyor çünkü popüler bir ürün yaratıyor ve çeşitli kaynaklarda yüksek notlara sahip.

Belirteçlerin ve fonların dağılımı aşağıdaki gibidir:



Sonuç
Kullanımın hedef kitlesini arttırmaya izin veren geniş bir hizmet ve fırsat yelpazesine sahip olmasından dolayı, bu projenin çok ilginç ve umut verici olduğuna dikkat edilmelidir. Dahası, sadık bir indirim sistemi ve asgari komisyon da bu kadar hoşuna gidemez, çünkü bu geleneksel hizmetler için çok büyük bir faiz oranı ve komisyon öderiz. Bu nedenle, alternatif olarak, zeosX bize kullanımlarını yaşam kalitemizi iyileştirmemize izin verecek çok umut verici ve net bir şekilde etkili araçlar sunar.
Bu nedenle, projeye ilgi duyan herkes, güçlü yanlarıyla tanışmak, tüm avantajlarını değerlendirmek ve ihtiyaç duyup duymama konusunda karar vermek için projenin resmi web sitesine bakmanızı öneririm. Tüm referanslar her zaman bu makalenin sonundadır. Ve bugünlük elimde iyi şanslar!

Bu bağlantılarda daha fazla bilgi bulunabilir:







https://www.instagram.com/zeosxlabs/


https://www.linkedin.com/company/zeosxlabs/?viewAsMember=true



tarafından: 

Semokmok

profil bağlantısı:


ETH:

0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment