Friday, April 5, 2019

Atronocom - ATRONOCOM voert momenteel SAFT-beleggers uit




Over ons

We pushen de blockchain-industrie naar echte volledige decentralisatie, zodat zelfs de telefoons in uw zak voor de toekomst werken.


SIGHT

1. ATRONOCOM heeft zichzelf gepositioneerd als een veilig platform in een van de snelstgroeiende markten ter wereld.

2. ATRONOCON wil het leven van investeerders en deelnemers gemakkelijker maken met eenvoudige maar geavanceerde technologie en producten.

3. ATRONOCOM zal praktische ervaring bieden en op transparante wijze de uitwisseling van informatie tussen de betrokken partijen garanderen en uitvoeren.

4. ATRONOCOM wil de ontwikkeling van onderzoek in de afgelopen jaren beschikbaar stellen aan klanten en partners met een redelijke prijs-prestatieverhouding en veiligheidsbewust.

Waarom we dit doen

OMDAT:

De wereld van cryptocurrency en gerelateerde vereisten wordt steeds complexer en moeilijker.

Vooral op het gebied van de ontwikkeling van langetermijn waardevolle crypto-valuta's en aanverwante projecten, evenals veilige en anonieme communicatie, betalingsmethodologieën en hun toepassingen, zijn er nog steeds veel ontwikkelingen nodig om alleen de echte imperfecte te kunnen vervullen. vraag op de markt.

We denken dat we de sector vooruit helpen.

Onze teamleden hebben projecten voor verschillende grote bedrijven kunnen ontwikkelen en begeleiden, terwijl ze een schat aan ervaring hebben opgedaan die we bij ATRONOCOM Ltd. hebben gebruikt.

Smartphones zijn koning. Deze talenten worden en worden in de toekomst steeds belangrijker, omdat de intensiteit van gebruik en diversiteit samen met de ontwikkeling van het apparaat zal blijven toenemen. Fans van het eerste uur van de cryptobeweging naderen nu de leeftijd van 60 jaar. De leeftijd van de door ons ontwikkelde en verwante producten is dus een belangrijke factor in ons oordeel en onze beslissingen.

ons

besloten om het pad van SAFT Crowd-verkoop (Simple Future Token Agreement) te nemen om fondsen te werven om sneller en groter te worden ten voordele van onze gebruikers en supporters.

Voor ons "gokproces" hebben we gekozen voor de POS / DPoS-consensusmethodologie en kunnen we ons aansluiten bij veel werknemers en het netwerk waar we werken met onze tokens en munten en op deze manier kunnen deelnemen aan het project. Naar onze mening is de stimulans voor het POS-mechanisme de juiste vorm van participatie voor deelnemers en hun netwerken.

DApp Feature-gegevens

Volledig gedecentraliseerde toepassing voor uw mobiele apparaat.

Mobile "DPoS" wedt op Android en iOS


Het Lightnodes- of SPV-knooppunt dat de blokkeerkop downloadt, verifieert de authenticiteit van de transactie. Ze gebruiken volledige knooppunten als tussenpersoon. De Light Node-client wordt ondersteund door volledige knooppunten voor veel bewerkingen, van het vragen om de nieuwste headers tot rekeningsaldi van een account tot de daadwerkelijke weddenschap wordt geïntroduceerd. Dit bespaart batterij- en opslagruimte. Dit is echter een proces van het riskeren van volledige beloning met incentives.

Voor de eerste release hebben we een smartphone verbonden door de portefeuille aan te sluiten op een relaisknooppunt met een volledige API-functie en dient het als back-end voor veelzijdige clients. Beleggers kunnen hun munten in de mobiele portemonnee plaatsen en afgevaardigden kiezen op basis van het gewicht van hun stemmen. Gedelegeerden kunnen nieuwe blokken op het netwerk maken en deze worden beloond voor services die vervolgens weer proportioneel met de Light Node Client worden verdeeld. Dit proces wordt verder uitgebreid totdat het volledige bevestigingsproces via mobiel is voltooid.

FUNCTIES DETAILS

Bankkaart

Legion Leden van ATRONOCOM die DApp hebben gedownload en het registratieformulier hebben ingevuld, kunnen onmiddellijk hun virtuele bankkaarten activeren en een of meer Physical Partner Cards rechtstreeks bestellen en ze vervolgens voor veel functies gebruiken.

De bankkaart is rechtstreeks verbonden met het ATRONOCOM-systeem en kan worden gebruikt in bijna 40 miljoen contactpunten wereldwijd:

OM:

1. Registreer voor een online partneraccount
2. DApp Account Management
3. Kan voor alle diensten en producten worden gebruikt
4. Online registratie van het Partner Card-bonusprogramma
5. Conciërgediensten
En nog veel meer ...

mijlpaal

2018 JAN-MAR
Projectdefinitie en voorbereiding.

APRIL - JUNI 201
Technische planning en teambuilding en het starten van het programmeren van tools en bibliotheken voor mobiele en bankversies

JULI - SEPTEMBER 2018
Test het eerste onderdeel en voer het beveiligingsconcept uit.

OKTOBER - DECEMBER 2018
Voltooiing van componenten voor bankieren, bankkaarten en Messenger en Smartphone Monitoring. De bètaversie van alle componenten is met succes voltooid. Het optimalisatieproces wordt geïnjecteerd

JANUARI - MAART 2019
API en interactiestructuur en online bèta.
APRIL - JUNI 2019
Activering van DApp- en netwerklichtknooppunten, relaisknooppunten en hoofdknooppunten.

JULI 2019
Uitbreiding van platforms en marketingactiviteiten en planning en deelname aan internationale evenementen.

VIND DE MAKER

Ons buitengewoon team

Maak kennis met het gepassioneerde team dat dit opwindende project tot leven brengt!

Thomas Koller
De CEO
Met de functie van Chief Executive Officer, evenals analytische en conceptuele planning, hebben Thomas en zijn team nu een project opgezet dat gedurende een lange periode is voorbereid. Jarenlange ervaring op verschillende posities in financiën en planning komt nu ten goede aan het ATRONOCOM-plan. Thomas is vanaf het begin een visionair en verenigt zijn hele netwerk om het succes van het project te verzekeren.




Fizimayer-handleiding
kirren
In de functie van "Chief Operational Officer", beheert Manuel de dagelijkse gang van zaken en houdt hij toezicht op elke werkgroep om gebruikersvriendelijkheid te garanderen. Met 4 jaar ervaring in geheime valuta en eigen handelsprojecten, heeft Manuel een duidelijk idee van hoe de gebruikersinterface van ATRONOCOM moet worden geïmplementeerd.


Maximilian Kozdro ń
CCO
Als communicatiemanager en drijvende kracht achter een van de grootste crypto-netwerken in Europa, heeft Maximilian 6 jaar ervaring en duizenden uren om talloze concepten voor de crypto-wereld te compileren en te ontwikkelen voor het ATRONOCOM-team.


Nicolas Schmid
LEIDENDE TECHNOLOGIE
Nicolas Schmid, is een expert in softwareontwikkeling, als manager van grote projecten die behoren tot bedrijven en internationale bedrijven en als een expert voor de crypto-wereld, en ondersteunt Nicolas ATRONOCOM in woorden en daden. Dit zeer complexe project is het resultaat van tientallen jaren programmeerervaring.


Marc Schildknecht
LEIDENDE TECHNOLOGIE
Sinds 2015 bekleedt Marc leidende posities in mijnbouwprojecten in Zwitserland en in het buitenland. Als technisch genie is hij verantwoordelijk voor het proces en de besturing van het mijnbouwproces en de coördinatie van het team om de technische basis te beveiligen.


Tino Ahlers
LEIDENDE TECHNOLOGIE
Al tientallen jaren werkt Tino samen met onze opiniemakers en gemeenschapsleiders als motivators en coaches. Hij is eigenaar van een influencer marketing bureau en bereikt wereldwijd meer dan 20 miljoen mensen en beheert verschillende projecten in de crypto-industrie. Met Atronocom creëerde Tino nieuwe benchmarks op het gebied van activiteit.


Tino Ahlers
LEIDENDE TECHNOLOGIE
Al tientallen jaren werkt Tino samen met onze opiniemakers en gemeenschapsleiders als motivators en coaches. Hij is eigenaar van een influencer marketing bureau en bereikt wereldwijd meer dan 20 miljoen mensen en beheert verschillende projecten in de crypto-industrie. Met Atronocom creëerde Tino nieuwe benchmarks op het gebied van activiteit.

Matt Wei
RADEN
Voormalige HSBC bankier en lid van de HSBC Singapore Law and Compliance Department. Matt werd lid van Apex Capital Ventures HK Ltd. in 2010 als Compliance Officer en Legal Counsel. Matt richt zich op nieuwe technologieën en nieuwe nalevingsvoorschriften. Matt heeft uitgebreide ervaring met implementatieprojecten van blokketens als legal en compliance manager bij Apex.


Alexander Sabeti
RADEN
Alexander is een senior lid van Apex Capital Ventures Ltd. en heeft gewerkt in de financiële sector sinds 1993. Alexander heeft gewerkt in bedrijven zoals HSBC New York, HK en Dubai, Mercer NYC, Litasco Dubai, Glencore NL en CH. Zijn professionele focus ligt op activabeheer, projectmanagement, project consulting, handelsstructurering en financiën.

Profile link:



Eth:

0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment