Monday, October 8, 2018

AFRICUNIA - BLOCKCHAIN'I KULLANAN DİJİTAL BANKASI GELENEKSEL BANKACILIK HİZMETLERİ



AFRİKUNYA BANKASI HAKKINDA

Blockchain Teknolojisi evreni hızla DNA'mızın bir parçası haline geliyor. İster inanın ister inanmayın ki, parayı bir noktadan diğerine nasıl taşıdığımız, deneyimlerimizi nasıl paylaştığımız, eğlencemizi nasıl kullandığımız, sevdiklerimizle nasıl iletişim halinde kalacağımız ve günlük işlerimizi ve faaliyetlerimizi nasıl yaptığımız.

Eskiden nasıl çalıştığımızı, seyahat etmemizi, telefon görüşmeleri yapabilmemizi, film çekmemizi, faks göndermemizi ve yazışmalarımızı geçmişte nasıl kullandığımızı gözden geçirin.

İşte AFRİKUNYA BANKASI geliyor ... hepsini değiştirmek için ...

AFRICUNIA, Blockchain Teknolojisine dayanan İlk% 100 Tamamen Dijital Kalabalık Afrika Açık Bankasıdır.

AFRICUNIA, yeni ve benzersiz bir Finansal Kurum olarak, sadece tasarruf ve cari hesapların açılması, banka ve kredi kartı verilmesi, krediler ve forex değişim hizmetleri gibi geleneksel bankacılık hizmetlerini sunmayacak, aynı zamanda bankalar arası yenilikçi hizmetler de sunacak. banka işlemleri, geleneksel finans dünyası ve kripto para birimi başlangıçlarını birbirine bağlar.

AFRICUNIA BANK, 7/24 her yerde erişilebilen tamamen dijital bir banka olacak. Geleneksel bir banka gibi çalışır, ancak herhangi bir şubeye ve herhangi bir fiziksel ön büroya ev sahipliği yapmayacaktır.


AFCASH TİCARİ AD


4 milyardan fazla insanın birbiriyle bağlantılı olduğu bir evrende araçlar kendilerini kullanıyor ve araçlar iletişim kurabiliyor, ancak küresel ödeme sistemi eski disko döneminde hala sıkışıp kalıyor.
Niye ya? Çünkü ödeme altyapısı, internetin icadından önce, daha az veya hiç güncellemesi olmayan on yıllardır üretildi.
İnsanoğlu, yazılımları ve teknolojileri icat etti, her mesafeyi kırdı, sipariş verdi, zorluklar çıkardı ve dünyayı birbirine yaklaştırdı. Peki ya bankacılık? Banka dışı kaynakları düşünün. Evrendeki milyarlarca insanın finansal hizmetlere erişimi yoktur ve banka hesabı yoktur. Siparişler ve sistemler engel oluşturuyor. Büyük bankaların yeniden zaman ve zaman çöküşünü gördük. Bizden yılda binlerce milyar dolarlık ücret alırlar.


Ve şimdi AFRICUNIA BANK, BLOCKCHAIN ​​TECHNOLOGY kullanarak finansal işlemin ERİŞİM, HIZ, CERTAINTY ve COST sorunlarını çözmeye geldi.


AFRCUNIA BANK, First African Blockchain Teknolojisi ve Cryptocurrency, AFCASH dijital para birimini sunuyor. Cryptocurrency, AFCASH, nerede doğduğunuzu, ne zaman doğduğunuzu veya cildinizin rengini veya evrendeki coğrafi konumunuzu umursamıyor. Açık ve ademi merkeziyetçi bir ağdır ve tüm evrende insanlar tarafından eşit olarak muhafaza edilir. Herkes işlemleri doğrulayabilir ve anında gerçekleşir. Sadece birkaç kuruş için dünyadaki herkese herhangi bir miktarda para gönderebilirsiniz.
AFCASH küresel bir topluluğun, açık bir dünyaya katılmak için açık bir davet topluluğudur.


AFCASH ile işsizliğinizi dakikalar içinde hayatınızda bağımsız olarak sonlandırabilirsiniz. Bugün topluluğumuza katılın ve hissedarlarımızın bir parçası olun ve finansal özgürlüğünüzü yeniden kazanın.


Bugün bir AFCASH cüzdanı almayı, Halka Açık Satış Satışlarımızın bir parçası olmayı ve dönüşümsel bir geleceği takdir etmeyi unutmayın.


teknoloji

Geleneksel bankacılık sınırlarında kalmak için uygun hizmet ve yenilik standartlarını kullanmak için API'yi (Yetkili Ödeme Aracı) kullanacağız.

AFRICUNIA BANK'ın tabanı, kârlılığı en üst düzeye çıkaran müşteri gelişimine göre yatırılan sermaye artışıdır. Ayrıca, teknoloji güvenliği söz konusu olduğunda, ağ mimarimiz merkezsizdir.

Bu nedenle, bireylerin veya kurumların tanımlanması, kimlik doğrulaması ve yetkilendirilmesi için veri depolama, şifreleme şifreleme ve güvenlik mekanizmaları, araçla bağlantılıdır. Ancak, veri işleme uygulanmış AI algoritması kullanılarak otomatik olarak yapılır



Bizim değerin

Temel amacımız, fonun evrene veya kripto niteliğine yatırım yapıp yapılmadığına bakılmaksızın, bir token fonu oluşturmak için endüstri standardı ve tek elden satış noktası olmaktır.
Dünyanın en iyilerini sunan Fiat ve Cryptocurrency
Sürdürülebilir fon yatırımını teşvik etmek
Standart bir platform geliştirin
Geliştirilmiş şeffaflık
Ölçeklenebilir fonların geliştirilmesi
Pazar lideri uyum
Standart platformun geliştirilmesi


Takım Africunia

AFRİKANYA, kendi alanlarında uzman kişiler ve uzmanlardan oluşuyor, AFRICANIA projesine katılan takımlar burada:

TAKIM
Şansölye Nzenwa Kurucu ve Başkan
Madeleine Winkler Şirket Sekreteri
Gérald Tissière Baş Teknoloji Sorumlusu (CTO)
Irina Yuhanyuk Pazarlama Direktörü
Dieter Frank Wipf İş Geliştirme Direktörü
Christian Abomo Operasyon Direktörü, Batı ve Orta Afrika
Tetiana Liulka Sosyal Medya Direktörü
Oksana Sokolovska
Sina Ickler Koordinatörü, Diller & Çeviriler
Christian Bogdan Blockchain Geliştirici
DANIŞMANLAR
Avukat Milet M.O. Ncledim
Avukat / Hukuk Müşaviri
Vasyl Pavlovych
Finans danışmanı
Michael W. Büchi Finansal ve Diplomatik Danışmanı
Nesto Boccovi Mali Müşavir
Gregor Novak Teknolojik Danışman
Karl Hartmann Teknolojik Danışmanı
Daha fazla bilgi:

resmi web sitesi https://africunia.com/







Profil bağlantım:



ETH:

0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment