Sunday, September 16, 2018

Kimex, bir blok zincirleme aşaması tarafından kontrol edilen merkezi olmayan bir paralel formdur.





Sürekli olarak daha fazla topluma katkıda bulunan ve bizi birkaç avantajla terk eden büyüleyici aktiviteleri araştırırken, her geçen gün ilerlemelere katkıda bulunan farklı alanlarda yaptığımız ilerlemelere özellikle meraklıyım. Şok oldum ki, KIMEX.io örneğinde olduğu gibi geçmişe varan bir dişli aldığımda, her bir değişim ve banka depoları eternum blok zincirinde görülebilir. Satıcılar, zaferler kazanmaları halinde kesin ödeme alacaktır. Sadece küçük bir değişim bir değişimin sonucunu etkileyebilir. KIMEX.io'yu kullanarak hiç kimse, bilinçli sözleşme ile alınıp alınmadığı ve blockchain'e koyduğu için değer bilgilerini çeviremez.

Kimex nedir

Kimex, bir blockchain düzenlemesi ile kontrol edilen merkezi olmayan paralel bir çerçevedir. Tüccarlar için bir cüzdan ve gelişmiş mazuma ile bir çanta ve BO iş için bir aşama göstermeye gayret ediyor. Son derece devasa satıcılar, mağazayı kapatmaya çalıştıkları borç veren merhameti olduğunda mazuma kaybetme eğilimindedir.




Sorunlar

Tüccarlar / satıcılar, onları desteklemek için teşvik eden değeri ve komisyoncuların geri çekilmesini kontrol ederek onları zayıflatacak şekilde, satıcılar haklı bir saptırma yapıyorlar. Yani brokerler borsaları kazanabilir, ancak nakitlerini kaybedebilir.

ÇÖZÜMLER

Katkısız P2P vitrini - Tüccarlar, Banka Kartlarına karşı bahis yapar, KMX token sahipleri, masrafların değiştirilmesinden faydalanır; alışılmış aşamalardan tirans paylaşımı değil. Tespit Edilen Ödeme - Ödemeler, ETH adresinin brokerlerini yönlendiren kurnaz bir sözleşme ile düzenlenir. Kimse kare çizemez. Blockchain'de kaynak maliyeti alarak% 100 Şeffaflık ve Muhtemelen Adil. Bu vesileyle kontrolü ele geçirerek chicaning inandırıcı olmaz


Mobil uygulama

KIMEX.io uygulaması, ısmarlama değişim aşamasının ilerlemesinden sonra alır ve tutarlı bir taşınabilir istemci karşılaşması sağlar. Değişim bölgesi benzer şekilde görünür ve ekran, tüm sitenin ya da çalışma alanının indirme işlemlerini koordine eder ve “görünür ve hissedilir”. - Taşınabilir uygulama, her çalışma çerçevesi için özel olarak yerleştirilmiş bir öğe olarak taşınmıştır, bu yüzden KIMEX.io Android uygulaması, sadece android yarışmaları için üretilmiştir. Benzer şekilde, iOS uygulaması iPhone veya iPod'un görünümünden oluşmuştur ve bu çalışmalardan en iyi şekilde yararlanmasını sağlar. KIMEX.io'nun kennedileceği ayrıntılarla ilgili düşünceli bir düşüncedir. - Apple'ın ikili bilişsel uygulamalara saygıyla sürekli değişimleri KİMEX.io tarafından süratle yönetildi. İOS adaptasyonunu yeniden geliştirdiler

No comments:

Post a Comment