Thursday, September 13, 2018

Coinolix ICO platformoverzicht


In coinolix samen met ons team, ontwikkelen we de eerste multi-functionele ecosysteem cryptogeld uitwisseling, een combinatie van betrouwbare platform voor uitwisseling en decentrale blockchain protocol waarin digitale tokens gebonden aan een Amerikaanse dollar en onderhouden reserves als goud nu Coinolix Exchange Limited voor de levering van de gedecentraliseerde methode van waarde uitwisseling via onze Coinamia-munt, gekoppeld aan Fiat.
Netto-uitwisseling van crypto-valuta's Coinolix Exchange Limited.
In de huidige markt zijn er twee soorten beurzen: valutawissel op basis van valuta en netto-uitwisseling van buitenlandse valuta. We zullen ons alleen richten op pure uitwisseling van crypto-valuta's.
Een oplossing met een crypto-valuta met verwijzing naar Fiat Coinamia Fiat Coin (USDC).
Crypto-valuta met een peer-to-peer-schema, gebaseerd op de overeenkomst over het verkrijgen van toestemming, om de netwerkbeveiliging te waarborgen. Elke munt eenheid USDC, afgegeven in de circulatie wordt gehouden op een verhouding van 00:59 (d.w.z. een dollar een dollar) op de overeenkomstige reserve vermogen coinolix Limited bank.

architectuur
Handelsstructuren moeten vanaf het vroegste stadium worden ontwikkeld, waarbij veiligheid, efficiëntie, snelheid en aanpassingsvermogen de belangrijkste prioriteit zijn. Meerdere uitwisselingen kiezen vaak de gemakkelijkste manier om met het starten van een raamwerk om te gaan. Hoewel dit perfect kan werken voor het begin, terwijl de activiteit zich ontwikkelt, is de structuur niet gereed om rekening te houden met de uitgebreide netwerkbelasting. Dit wijkt vaak af van de belangrijkste promotie van uitwisseling, maar het is van fundamenteel belang voor het bereiken van een langetermijndoel.

liquiditeit
Omdat de cryptobusiness zo nieuw is, past het niet helemaal bij de liquiditeit. De aanwezigheid van onredelijke boekpublicaties impliceert een hoge ontsporing bij het handelen met crypto-valuta's, wat extreem duur is voor handelaren.

Platformbeveiliging
Bijna alle Crypto-valuta's zijn ongewijzigd en er is geen mogelijkheid om deze te wijzigen nadat de transactie is uitgevoerd, omdat deze uitwisseling weigert verantwoordelijkheid te nemen voor transacties. Er zijn verschillende uitwisselingen die zijn afgenomen vanwege hacking.

Slechte klantenondersteuning
Handelaren zijn een ander ras als het gaat om gebruikers. Het probleem met gebruikers begrijpen is essentieel voor een succesvolle uitwisseling. In een tijd waarin demonstraties van uitwisseling op een manier die het vertrouwen van de handelaar ondermijnt, onaanvaardbaar zijn, wat zal leiden tot het verschijnen van klachten van gebruikers.
Taalondersteuning
De crypto-valutamarkt heeft geen grenzen. De meeste uitwisselingen zijn geconcentreerd op slechts één dialect of op één natie, en dit leidt tot een slechte ondersteuning van deze internationale markt.
Bankbarrières
Banken bemoeilijken bovendien de onbeperkte keuze van handelsbeurzen vanwege de uiterst onstabiele toestand van de crypto-valutamarkt. Banks plaatst ze in de rug als het gaat om het controleren en verifiëren van de persoonlijke gegevens van gebruikers.
Coinolix ruilen
De bijbehorende Coinolix Exchange-motor is geschikt voor het beheer van 1 200 000 orders per seconde. Een groot aantal handelsverzoeken kan worden geëlimineerd met een aanpasbare en uitbreidbare motor in slechts enkele minuten. Op deze manier kan onze gecoördineerde motor voet aan de grond krijgen op een van de snelste en meest betrouwbare motoren die beschikbaar is in de huidige markt. Handelaren kunnen dus worden gered van grote problemen, zoals het blokkeren van handelsverzoeken of vervelend bieden.
kenmerken:
Handel op de spotmarkt
Margehandel
Futures Trading
Taalondersteuning
We ondersteunen Engels, Chinees, Russisch, Japans en Koreaans op al onze gebruikersinterfaces. (De meest originele release zal alleen in het Engels en het Russisch zijn.)

Extra talen zullen in de loop van de tijd worden toegevoegd.
24/7 klantenondersteuning:
In plaats daarvan, aan de klant met een vooraf ontworpen scenario bieden, geven we de voorkeur te ondersteunen en delen van de verantwoordelijkheden die bij onze medewerkers en het bedrijf zal worden verdeeld in een zodanige wijze dat een bepaalde klant probleem kan worden opgelost door de aangewezen ambtenaar van dit specifieke probleem.
Beveiliging tegen DDoS-aanvallen: vanwege de grote hoeveelheid verkeer wordt de valutawissel regelmatig blootgesteld aan DDoS-aanvallen. We maken gebruik van een beveiligde gedistribueerde netwerkbezorgingsserver CDN (content delivery network), die met succes een groot aantal vragen kunt downloaden naar de database op elk gewenst moment om een ​​24/7 online uitwisseling diensten te handhaven.
Exchange audit: onze doelgroep onderzoeksgroep van kwetsbaarheden zal de runtime platform monitor op elke denkbare aanval weerloos te voorkomen. We zullen ook nadenken over extra beveiligingsinspanningen, omdat er in de toekomst markttoewijzingen zullen ontstaan.
Versleuteling en back-up. We zullen geavanceerde versleutelingsstrategieën gebruiken en elke dag informatieversterking uitvoeren om de veiligheid van alle gebruikersgegevens te waarborgen. Deze aanpak, bouwde een gedecentraliseerd, zal ons in staat om onze klanten informatie te verstrekken, zelfs in direct resultaat, de voorgestelde hypothetische hacker aanval.
Two-factor authenticatie: door middel van het gebruik van twee-factor authenticatie op de top van uw gebruikersnaam en wachtwoord in om gebruikers te beschermen tegen phishing-sites en e-mail kwetsbaarheden.

roadmap:
31 maart 2017
Technisch en marktonderzoek Cryptocurrency exchange begint voor een gecentraliseerde en gedecentraliseerde uitwisseling van nieuws van de volgende generatie.
30 september, 2017
Het mechanisme voor het verwerken van crypto-valuta is voltooid en de beoordeling begint met een beveiligingsaudit en de ontwikkeling van de gebruikersinterface.
31 maart 2018
Verzamel een hooggekwalificeerd ontwikkelingsteam voor de uitwisseling en voltooiing van de vergrendelingstechnologie voor de Fiat-munt.
Marktonderzoek en analyse om het eerste aanbod van munten te plannen. rework
30 september 2018
Het begin van een privéverkoop op 8 augustus 2018.
Start Airdrop en witte lijst en registreer KYC voor crowdsale.
Fiat-munten zijn block-chain-ontwikkeling en op consensus gebaseerde ontwikkelingsaudits.
31 december 2018
De voorbereidende fase van ICo begint binnen twee weken op 8 oktober 2018 en eindigt op 7 november 2018.
Het begin van ICO-crowdsale op 8 november 2018, die eindigt op 13 december 2018
31 maart 2019
Volledige versie van de online uitwisseling
Aankondiging van links met een externe trustee voor de goudreserve en controle van de liquid reserve.
Portefeuille en informatie over de verkoper.
Officiële aankondiging van de verkoop van een online handelaar voor het delen van bestanden
30 juni 2019
Uitbreiding van de betaaloplossing en Gatways op alle continenten.
Breid Exchange-marketing en schaalbaarheid van het Coinolix Exchange-handelsmechanisme uit.
Beta-versie van een gedecentraliseerde online exchange voor testen.
31 december 2019
Volledige versie van de gedecentraliseerde uitwisseling
De gedetailleerde informatie:


door:
Semokmok


Profiellink:


ETH:

0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c


 




No comments:

Post a Comment