Monday, September 17, 2018

433TOKEN overbrugt de kloof tussen voetbal-supersterren, jonge talenten en fans

Voetbal is de meest bekende sport ter wereld. Vanaf juni 2018 zijn er wereldwijd meer dan 3 miljard fans, meer dan 300.000 voetbalclubs (professioneel en amateur) en 240 miljoen actieve spelers. Twintig van de meest waardevolle voetbalclubs ter waarde van in totaal US $ 33,8 miljard, en zij verdienen $ 8,56 miljard omzet per jaar (74% en 40% sinds 2013). Supersterren zijn zeer gewild en worden zeer goed betaald. In 2017 betaalde Paris Saint-Germain $ 263 miljoen om Neymar Jr. te verwerven. (transfersom). En Lionel Messi krijgt zelf 84 miljoen dollar aan salarissen en bonussen, exclusief ondersteuning in 2018.
Maar zo populair als voetbal is er altijd een kloof tussen supersterren en fans. Er is nooit een directe interactie. En de populariteit van de sport gecreëerd door gigantische organisaties, die een sterke gecentraliseerde macht heeft om te bepalen hoe voetbal wordt gespeeld en die de neiging hebben om te slagen in de sport.
Wij, bij Soccer Legends Limited, houden niet alleen van voetbal en van voetbal, maar hebben ook vertrouwen in blockchain-technologie en slimme contracten. Technologie heeft nieuwe denkwijzen opgeleverd die interessant zijn en in veel industrieën werken. Het verifiëren en opslaan van gegevens heeft geleid tot meer transparantie, veiligheid en schaalbaarheid. Bovendien heeft het vermogen om Smart Contracts op het blockchain-platform in te zetten het vertrouwen onder gebruikers verhoogd en vele innovatieve toepassingen mogelijk gemaakt.
VOORDELEN EN ATTRIBUTEN VAN 433TOKEN
 Door 433 Tokens te gebruiken, kan iedereen ter wereld genieten van voetbal dat nog nooit heeft bestaan. Hij zal in staat zijn om:
Neem deel aan de ontwikkeling van de volgende superster,
omgaan met supersterren en legendes, en
een stem hebben bij belangrijke voetbalbeslissingen
 missie
433TOKEN sinds het begin van de Blockchain-technologie en Smart Contracts, 433 Het Tokens-ecosysteem zal de kloof overbruggen tussen voetbal-supersterren, jonge talenten en fans. Met decentralisatie wil hij de populairste sporten op aarde transparanter, efficiënter en democratischer maken.
Token 433 en verkooptokens
Hoewel inwoners en burgers van de Verenigde Staten en de Volksrepubliek China niet in aanmerking komen om deel te nemen.
Er zullen in totaal 1 miljard 433 tokens zijn, wat de maximale voorraad is. 30% zal aan het publiek worden aangeboden voor de verkoop van toekomstige tokens. 35% gaat reserveren, 15% gaat naar de stichting, 10% gaat naar de oprichter, 7,5% naar de adviseur, 1,5% naar het ontwikkelteam en 1% naar het prijzenprogramma.

Het standaard token is ERC-20, waarbij de prijs van elk token US $ 0,09 / token, ETH ontvangen, soft stamp van US $ 4 miljoen en hard-stempel van US $ 27 miljoen is.
Voetbalfans van alle leeftijden van over de hele wereld kunnen via de officiële Token 433-website toegang krijgen tot en investeren in 433. Er zijn ook geen gok- en gokfaciliteiten bij 433 Token Ecosystem.
433 Tokens zijn crypto tokens die zijn ontwikkeld om een ​​ecosysteem te creëren dat de integratie van blockchain-technologie met voetbal mogelijk maakt. Het doel van de ontwikkeling van Token 433 is om voetbalsupporters over de hele wereld in drie belangrijke functies te voorzien en in staat te stellen:
Sponsor sterren om voor beginners te zorgen,
Neem deel aan sterrenveilingevenementen,
Kies de plaats van liga-voetballegende wedstrijden, steropstellingen, spelformulieren enzovoort.
Het 433 Token Ecosystem zal technologie naar het voetbal brengen voor Blockchain en Smart Contracts, waardoor sport transparanter en efficiënter wordt, terwijl fans tegelijkertijd vaardigheden krijgen waar ze alleen maar van kunnen dromen. Door dit te doen voor 3 miljard voetbalfans over de hele wereld, zullen 433 tokens in ruil daarvoor Blockchain-technologie promoten en wereldwijd worden geaccepteerd.

433 Tokens, ontworpen als ERC-20 tokens met DApps en hun ecosystemen om te draaien op het Ethereum-platform, zijn beschikbaar voor voetbalfans van alle leeftijden zonder voorwaarden voor gokken of weddenschappen. Token 433 zal fans in staat stellen om te helpen bij de volgende voetbalster, interactie hebben met legendarische spellen en een stem hebben in zaken die belangrijk zijn in het veld.
Met 433 tokens kunnen mensen over de hele wereld mentors, de huidige legendes, sponsoren om de volgende ster in het spel te vinden. Deze cryptocurrency geeft ze prijzen met de mogelijkheid om een ​​speciaal moment met de legende zelf te hebben, of het nu een eenvoudige lunch is of een fan tegen voetbal legendes match. 433 Tokens bieden beleggers de mogelijkheid om evenementen en plaatsen te kiezen waar ze zich bevinden. Al het bovenstaande zal worden gedaan door blockchain-technologie, die transparantie, veiligheid en schaalbaarheid mogelijk maakt.
433 mensen zijn ontwikkeld door Soccer Legends Limited, een bedrijf dat mede-oprichter is van de ondernemers Jason Sze en Raymond Wong. Andere leden van het team inclusief Dr. Wailok Tam, Alex Fong en Anthony Huang hadden allemaal een sleutelrol in het bedrijf. Er zijn ook negen adviseurs aan boord, samen met voetbal, zoals Andriy Shevchenko en Paul Scholes, die zich hebben aangemeld om mentor te worden voor aankomende sterren.
trick met deze 3 hulpprogramma's:
(1) Sponsoring • Legends-fans kunnen met Youth Tokents het mentorschap voor Youth Talents sponsoren met 433 Tokens. • Sponsors kunnen de ontwikkeling van een superster volgen.
(2) Bieden • Fans kunnen bieden op speciale evenementen geveild door Legend. • De hoogste bieder kan genieten van persoonlijke interactie met Legend, bijvoorbeeld Liefdadigheiddiners, voetbalclinics of zelfs Legend-vs-Fans-vriendelijke spellen. (3) Stemmen • Fans kunnen een plaats, een lijst met namen en zelfs het formaat van het komende GLS-spel kiezen. • Belangrijke beslissingen worden genomen door fans, niet door de president, voorzitter of manager
Token Distributie


https://433token.io/download/433token_whitepaper_en_v1.0.pdf
Website: https://433token.io/
Facebook: https://www.facebook.com/433token
Telegram: https://t.me/
twitter fourreethreetoken: https://twitter.com/433Token
Media: https://medium.com/@433token
Author:Semokmok
ETH: 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment