Saturday, August 11, 2018

Yaahub Exchange Bitcoin peer-markt

 

YAAHUB is een Bitcoin-peer marktplaats die kopers verbindt met verkopers. Dit is een wereldwijd platform. Door bitcoins rechtstreeks van anderen te kopen, wordt het eenvoudiger. Meld u aan en koop snel. U betaalt rechtstreeks aan de verkoper vanuit uw persoonlijke account. YAAHUB zal deel uitmaken van het Instituut en zal ervoor zorgen dat er geen fraude, speculatie, en zal worden gebruikt voor de echte handel.
       
De YAHAHUB Exchange wil een van de grootste uitwisselingen van encryptie ter wereld zijn. Onze missie is om de snelste, goedkoopste, gemakkelijkste en veiligste uitwisseling te bieden voor onze trouwe klanten.
      
De gebruikersinterface van Yaahub kan eenvoudig Yaahub Exchange-tokens en -punten integreren en beheren. Ze geven elk bedrijf wereldwijd een portemonnee in de Yaahub Exchange Gebruikers kunnen ook gemakkelijk hun bril inwisselen voor Yaahub Exchange-kaarten of een Yaahub-uitwisseling voor partnerpunten. Bovendien bevat de Yaahub Exchange-portemonnee een advertentiekanaal dat in realtime advertentiepartners of kortingsbonnen aan gebruikers of partners biedt. Hierdoor kan de Yaahub Exchange meer klanten aantrekken en meer loyaliteitsprogramma's promoten. Bovendien kan de gebruikerswinkel Yaahub Exchange goederen of services van partners kopen.
      
Belangrijkste kenmerken Yaahub betaald Yaahub Exchange betaald paar, ruilbeurzen, Yaahub Exchange en promotiefeed. Yaahub Exchange
      
In april 2018 lanceerde het project een website op het http://www.yaahub.com domein, dat de enige vertegenwoordiger en uitwisseling van elektronische valutasystemen was die alleen elektronische wachtwoorden verwerkte. .
      
Deze groep omvat 12 beste softwareontwikkelaars, financiële experts, beveiligingsexperts, netwerkbeheerders en ondersteunend personeel. Het project accepteert ook nieuwe investeerders van over de hele wereld en blijft nieuwe investeerders en aandeelhouders zoeken.
      
Nu is de YAHAHUB Exchange van plan om een ​​van de grootste beurzen ter wereld te worden. Het doel van het bedrijf is om de snelste, goedkoopste, gemakkelijkste en veiligste uitwisselingsservice voor onze trouwe klanten te bieden.
      
Vertrouwelijkheid: als u een handelaar bent, bent u 100% beschermd. Swap check alle leveranciers voor uw veiligheid.
      
Zeer veilig: betaal met vertrouwen, 2-factorenautorisatie, escrow, versleuteling op het hoogste niveau en professionele beveiligingsverificatie.
      
Directe ondersteuning: zodra u de transactie start, zal ervaren ondersteuning voor yaahub u door het "één-op-één" -chatproces leiden. Begin met het vinden van een deal die je leuk vindt!
Website: https://yaahub.com/

 door:

ETH:
0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c



No comments:

Post a Comment