Wednesday, August 8, 2018

Website:    https://private.yamzu.io/



 
Sevgili dostlarıma selamlar. Bugün size çok ilginç bir proje anlatacağım. Yamsu, tam özellikli, tarayıcı tabanlı bir eSports turnuvası olarak tasarlanmıştır. Yamzu platformu, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir oyuncuya eSporlarda yarışmalar düzenlemenizi sağlar.Platform tamamen tarayıcıya dayanan türünün tek örneğidir. Rakip şirketler, kullanıcı gizliliği konusunda sürekli sorunlarla karşılaşmaktadır. Bu arada, dahili kullanıcı araştırması, tarayıcı platformunun gerçekten daha fazla büyüme ve potansiyel sergilediğini gösteriyor. Bu faktörler, özellikle Yamzu'nun kullanıcı tabanı (10,000) ve sadece iki yıllık operasyonda% 300 yıllık büyüme rekorunun olmadığı göz önüne alındığında, güven verir.
Platform aşağıdaki amaçlar için tasarlanmıştır:

    
Oyuncular ve takımlar ödül ve ödüller için savaşıyor.
    
Turnuva yaratmak isteyen markalar, etkili kişiler ve kuruluşlar.
    
ESports kitlesini hedefleyen reklamverenler ve sponsorlar.
    
Yamzu şu anda dünyadaki en popüler eSpor oyunlarından ikisi olan CS: GO ve LoL'u destekliyor. Platform, DOTA2, Call of Duty, Battlefield ve PUBG gibi daha birçok popüler oyunu entegre etmeye hazır. Genel bilgi
Jeton: YMZPlatform: EthereumStandart: ERC20Miktar: 269,230,770 YMZFiyat: 1 YMZ = 0,1 EURÖdeme:ETHYumuşak kapak: 3 000 000 EuroSert kapak: 13 000 000 EuroPreICOMiktar: 71.500.000 YMZBaşlangıç: 25 Temmuz 2013Tamamlama: 25.08.2018Bonus:% 30ICOMiktar: 35.000.000 YMZBaşlangıç ​​tarihi: 08/29/2018Sonuç: 09/29/2018 Size takım hakkında birkaç şey anlatacağım.Genel Müdür Asiad MajeedAsiad Majeed, ASU'nun günlük operasyonlarını yönetir. Uluslararası deneyime sahip bir yaşam boyu girişimci olan Asiyad, Yamzu'yu sıfırdan inşa ederek, iş büyümesinin her aşamasına katlanmak üzere zengin bir bilgi birikimi getiriyor. Endüstrideki erken yaşlardan bir oyuncu olarak, oyun toplumunun sürekli değişen ihtiyaçlarını açıklamak için gereken benzersiz bir anlayışa sahip. Yamzu pazarı iyi ellerde. Lulea Teknik Üniversitesi'ndeki Asya Oyunları sırasında, akıl hocası Bob Proctor'un rehberliğinde ekonomi ve yönetim eğitimi aldı. Üniversiteden sonra, Kosta Rika'da beş yıl çalıştı, ticari kuruluşlarda ve Amerikan yatırım şirketi Forbes ve York'un iş planlamasında yönetici pozisyonlarında bulundu. İsveç'e döndüğünde, I22'nin söylediği gibi, Kiruna'da liderlik yeteneklerini tanıyan ve kurucunun Kiruna'da asker yetiştirme ve eğitme konusunda ikna eden ordu bekçileri tarafından eğitildi. Asiad İsveççe, İngilizce, İspanyolca ve Arapça bilmektedir.

Hristiyan Nikolov CTOBaş mühendis Yamzu, programcı ve teknik direktör, Khristiyan Nikolov'dan başkası yok. Zengin oyun geliştirme deneyimini oyun istatistikleri geliştirme yeteneği ile birleştiren Hristiyan, gelişen Yamzu topluluğunu destekleyen tarayıcı tabanlı bir arayüz oluşturdu. Yamzu'ya katılmadan önce, MOBA ve online fantezi ligleri için yazılım üzerinde çalıştı. Khristiyan, AMCU makinesinin mimarıdır. Windows ve Unix'te bir uzman olarak sınıflandırmak bir understatement olurdu. Düşünce ve yaklaşımda Pragmatik olan Hristiyan, yeni teknolojiler alanında kendini kanıtlamış, hassas ve yaratıcı uyarlamalarla bireysel çözümler geliştirir. Blockchain teknolojisi, en karmaşık gelişim alanlarından biridir ve bu kadar parlak bir zihne sahip olduğumuz için şanslı olduğumuza inanıyoruz.

Antonio Migliaccio'nun finans direktörü Antonio Migliaccio'nunYamzu'nun kuruluşundan bu yana desteklenmesi, özellikle de şirketin matris ve kullanıcı dönüşümünü tam olarak kullanmasına yardımcı olmak. Geniş mali geçmişi göz önüne alındığında, Antonio, kullanıcılarına daha iyi değer sunmak ve daha fazla genişletme için kritik alanları seçmek için Yamzu'ya en uygun yolu seçti. Antonio'nun iş konusundaki yaklaşımı, hem teknik hem de finansal yöne odaklanıyor; bu da onu, bu yeni eSport pazarında CFO'nun pozisyonu için ideal kılıyor. Geçmiş deneyime ilişkin olarak Antonio, Verona Üniversitesi'nden (İtalya) işletme yönetimi ve Milan'daki SDA Bocconi'den bankacılık ve kurumsal finans alanında yüksek lisans derecesi aldı. Antonio aynı zamanda Blockchain'in bir danışmanlık firması olan Maveric SA'da eğitim müdürü olarak çalışmakta ve aynı zamanda İtalya'daki birçok finans kurumu ile işbirliği yapmaktadır. Geçmişte, Antonio birkaç özel ticaret şirketinde hisse senedi ve döviz piyasalarında bir tüccar olarak çalıştı.Jovan Radnik Jovan, Karadağ'dan genç ve nitelikli bir pazarlama asistanıdır. "ACS'ye komuta edebilen küçük bir motor olan Jovan, 2016 yılında kapalı bir beta sürümüne dahil edilmek üzere ilk füzeleri buldu ve üç ana işlevi kontrol ettiği için, ilk olarak Yamzu topluluğunu destekledi ve bunlarla etkileşimde bulundu. Daha geniş bir oyun kültürü: İkinci olarak, Jovan, Yamzu için müşteri desteğinin bir parçası olarak işlev görüyor - bu, platformda topladığı doğrudan geribildirimlerden dolayı en önemlisi, yaratıcılıklarını etkileyecek fikirlerin beyin fırtınası yapıyor. umutsuz audacity: Yamzu'ya pazarlama için katılmadan önce 2014-2015 yıllarında sanatçı Can Doğan ile birlikte çalıştı, sanatçıların sosyal ağlarını yönlendirdi ve ortaklarıyla temas kurdu.Riot 
Games, The Legends League ile karlı bir anlaşma yaptı. Yayımcı.Marcus Zacco Marcus, iç süreçler oluşturur, göstergeleri değerlendirir ve Yamzu'nun özel hedeflerine ulaşmak için doğru yolda olmasını sağlar. İsveçli MENSA üyesi olan Marcus, Yamzu platformundaki verilere düşük seviyede erişim, oyun manzarasının konturları ve elbette rekabet ile yüksek bir zeka seviyesini birleştiriyor. Basit entelektüel gelişime ek olarak, Marcus pazarlama konusunda özel bir anlayışa sahiptir ve yerleşik bir metin yazarıdır ve şirketin genel olarak yabancılara yönelik algısını kolaylaştırıcıdır. Belki de en etkileyici olanı, olayları ve kurumsal yapıları meydana gelmeden veya oluşmadan önce yakalayan akış şemaları geliştirir. Buna ek olarak, Marcus kendi iş akışı Yamzu, onun tarafından geliştirilen bir sistem oluşturmak ve güncellemek için yardımcı olur.DanışmanlarıIan ScarffeIan eşarp, blockchain ve kriptografi Danışmanı, Ian bir seri girişimci, dünyanın dört bir yanından gelen deneyime sahip bir yatırımcı ve danışman. Sunum yapmak. Haritayı indir. 2016 1. ÇeyrekYamzu Anayasası, League of Legends için başlatılan Yamzu'nun ilk kapalı beta sürümüdür. Yamzu gelir almaya başladı.Q4 2016Yamzu, ilk faaliyet yılını 800 bin İsveç kronunun geliriyle tamamladı.2017 1. ÇeyrekYamzu “kapalı beta” da CS: GO'yu başlattı.2017 2. ÇeyrekCS: GO Efsaneler Ligi ile "açık beta" başlattı.2017 4. ÇeyrekYamzu motoru, mobil oyunları desteklemeye hazır. İkinci yılını ve en iyi platformu gelir açısından kutluyoruz. Platform, 2016 yılında 2,3 milyondan fazla İsveçli kronun gelirinin yaklaşık% 300'ünü oluşturdu.Q3 2018SatışıQ4 jetonları 2018
YMZ tokenlerinin platforma tam olarak uygulanması. Yamzu sponsorlar, etkili bireyler ve ortaklar için bir platform açar. Oyuncular için bir dizi Yamzu ürünü piyasaya sürüldü. YMZ işlem katlarında işlem görecek. İç değişimin tanıtılması.

Q1 2019ESports için ilk mobil oyunlar platformda uygulanacak. DOTA 2, PUBG, Call of Duty ve Battlefield dahil olmak üzere daha fazla PC eSports başlığı mevcut olacak.

Q2 2019Yamzu ilk küresel eSports etkinliğini koruyacak.Q4 2019Bu zamana kadar Yamzu, platformunda AAA'dan indie oyunlarına kadar 20'den fazla eSport'a sahip olacak.Q2 2020Yamzu, ilk on ülkemiz için en çok sayıda kullanıcı ile yıllık eSports şampiyonaları düzenleyecektir.


 kullanıcı adı:
Semokmok
 
bağlantı profili:

ETH:
0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment