Thursday, August 16, 2018

QuickX Protocol

 


QuickX-protocol is een wereldwijd en Adematic centraal platform, dat op dit moment wordt gebruikt om cumulatieve en loyaliteitsprogramma's te beheren. Door een groot aantal loyaliteitsprogramma's met verschillende punten te analyseren, vindt de ontwikkelaar geen goede praktijk. Dit zal de gebruiker direct schaden, loyaliteitsprogramma's zullen niet met succes worden geïmplementeerd en de verantwoordelijkheid voor het bedrijf zal toenemen.

Met behulp van QuickX Protocol-blokkeringstechnologie biedt het een oplossing voor dit probleem. Vanwege de lage transactiekosten en hoge beveiliging biedt QuickX-protocol een token QuickX Protocol (QCX) -scoreconversie en gebruikersloyaliteitsprogramma.

Laten we eens kijken hoe het project de waarde van een dergelijk systeem vertegenwoordigt en hoe dit project verschilt van een vergelijkbaar projectblokplatform om de score te integreren. Alle gebruikers QuickX-protocol kunnen worden uitgewisseld punten of mijlen uitwisselingsprogramma, partnerschapsprogramma voor hun QuickX-protocol of vice versa, hun teken inruilen voor score. De gebruiker kan het Token QuickX-protocol gebruiken om partnerprogramma-producten aan te schaffen. Affiliate-programma's zullen profiteren van meer kansen door marketing, promoties en winkelen.

QuickX-protocol is een platform dat blokken gebruikt om problemen op te lossen die de gebruiker direct schade toebrengen en maakt gebruik van een loyaliteitsprogramma-score die wordt toegepast door de armen en de toegenomen verplichtingen voor het bedrijf die resulteren in te veel loyaliteitsprogramma's. De QuickX-protocolpunten worden geïntegreerd met het QuickX-protocoltoken (QCX) en bieden een gebruikersloyaliteitsprogramma. Voor maximale veiligheid en laagste kosten. Naast betrouwbaarheid en lage transactiekosten, biedt QuickX-protocol meer logische resultaten voor gebruikers en partners, waarbij de technologie van de blokketen vanuit het midden wordt verwijderd.

Gebruikers QuickX-protocol Gemakkelijk te integreren en beheren QuickX-protocol en QuickX-protocol portemonne Token wijst hen naar elk bedrijf overal in de wereld. Gebruikers kunnen QuickX Protocol-punten gemakkelijk wijzigen voor QuickX Protocol- of QuickX Protocol-puntpartners. Bovendien bevat het QuickX-protocol wallet kanaaladvertenties die gebruikers in realtime of partners met advertentiepartners of kortingsbonnen bieden. Dankzij deze samenwerking kan QuickX Protocol meer klanten aantrekken en meer loyaliteitsprogramma's promoten. Bovendien kunt u QuickX-protocol opslaan, zodat gebruikers producten of services kunnen kopen via een partnerschap.

Elk bedrijf dat we ontmoeten, voert een loyaliteitsprogramma uit met behulp van scores. De markt voor deze activa is miljarden duurder en groeit met 6% per jaar. Dit betekent echter dat er veel verschillende punten zijn omdat er veel banen in deze wereld zijn. Uit wanhoop is het voor de klant moeilijk om zijn eigen punten te beheren en te gebruiken. Zelfs voor het bedrijfsleven leiden ongebruikte punten tot lagere loyaliteitsprogramma's dan verwacht en hebben ze een negatief effect op de schulden. Het QuickX-protocol is nu een oplossing voor decentralisatie op basis van congestie die het probleem van loyaliteit met het gebruik van een bril oplost. QuickX-protocol is de belangrijkste functies van QuickX-protocol, waaronder portemonnee, QuickX Protocol Exchange, feedpromotie en QuickX-protocol opslaan.

Het QuickX-protocolproject is een op blokken gebaseerde, admi-centrische oplossing die het probleem van loyaliteitsprogramma's met behulp van punten oplost. De belangrijkste kenmerken zijn de QuickX-protocolportemonnee, de QuickX-protocolportemonnee, de uitwisseling van QuickX-protocoluitwisseling, feedpromotie en het opslaan van QuickX-protocol.


TOKENS SALES (QCX)


 
 
Het Token QuickX-protocolplatform is ontworpen als een token-compatibele erc20 op Etherium en profiteert van blokkeertechnologie. Doelgroep QuickX-protocol is een luchtvaartmaatschappij, een reisbureau van een marktleider, evenals online winkels over de hele wereld. Met dergelijke voordelen zal QuickX-protocol een miljard dollar meester op de wereldmarkt zijn, gebaseerd op geavanceerde, veilige en effectieve technologieblokkering.

Welke problemen zijn opgelost in het project?

Er zijn problemen zoals hieronder beschreven. Verhoging van de verplichtingen van de onderneming: ongebruikte items worden als verplichtingen geregistreerd. Vanwege het minder frequente gebruik van de klant hebben de verplichtingen van de onderneming een groter en negatiever effect op de financiële schattingen. Slechte prestaties van het loyaliteitsprogramma: vanwege het lage gebruik van deze score kan het bedrijf de prestaties van het loyaliteitsprogramma niet bereiken, zoals verwacht. Slechte prestaties als u sociale kosten voor uw klant en bedrijf indient
Complexiteit van controlepunten: het gemiddelde van 29 geregistreerde programma's is anders, dus het beheersen van de scores is moeilijk en leidt ertoe dat de scores voorbij zijn. Dit platform zal winstgevend zijn. Zowel gebruikers als bedrijven kunnen het platform QuickX-protocol gebruiken. Gebruikers kunnen hun scores gebruiken voor de QuickX Protocol Tokens (QCX), of ze kunnen hun punten in de winkel gebruiken. Gebruikers krijgen via reclamekanalen toegang tot de promotie om advertenties van geïnteresseerde bedrijven te bereiken.
Met QuickX-protocol kunt u uw portefeuille tegelijkertijd beheren en tegelijkertijd meerdere partners integreren. Het bedrijf heeft meer toegang voor klanten, waardoor ze hun producten snel kunnen verkopen met een pointer naar het doel. Modelwijziging QuickX-protocol helpt bedrijven hun effectieve verplichtingen te verminderen. Partners kunnen loyaliteit aan potentiële klanten aanmoedigen door feedafspraken te gebruiken en QuickX-protocol op te slaan.


Project Team QuickX-protocol
 
 
Voor meer informatie Neem contact op met:
Semokmok
 
Profiellink Bitcointalk:
 


ETH: 
0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c
 

No comments:

Post a Comment