Wednesday, August 29, 2018

MFTU - MAINSTREAM FOR TOKEN UNDERGROUND

 
 Det er verdt å merke seg at oppstigningen av innovasjon har tillatt håndverkere oppfinnsomme uten å sette rekord å ha en lønn som tillater dem å fortsette å lage musikk, har talentfull håndverker kapasitet til å hjelpe seg selv, lage fantastisk musikk og flytte et stort antall fans gjennom hele verden.
Kombinert med høy tåle infrastruktur og kommersialisering av medier, håndverkere opplevd betydelige problemer med å få sin innovative produksjonsfeil ble funnet, Web klatring og innovasjon har tillatt spesialister til å være selvstendig og chip bort på scenen av bruddet selv.
I tillegg løpet av de siste årene har vi sett utviklingen av innovative gjennom innovasjon blockchain som øker underholdningsscene gjennom innstillingen apparat og en scene hvor håndverkere kan beundre deres musikk, en av markedsføringen av spesialist autonom kombinere MTFU som tar en sjanse på desentralisering av mediekanaler gjennom oppsigelse grense for disse håndverkere, inkluderer barrieren en prissporrekord, blir spilt og bruk av musikk.
Alle fans av musikk for tiden å være utstråle sin musikk på nettet og desentralisere MTFU virksomhet ved at spesialister for å ha en plattform laget for dem, gjennom oppstigningen scenen, for eksempel, vil virksomheten MTFU se mange håndverkere sertifisering av sin velstand til overløp gjennom stadier av desentralisert.
Også, urbane synspunkter har ekstrem motvilje mot spesialister og motstand mot det vanlige. Motkulturell leksbruk, sterk rytme og evnen til å forklare sosiale problemer innebærer at det har vist seg vanskelig å samle mer tradisjonell og forretningsstøtte. Dette har imidlertid oppmuntret felles innsats, klatring av navn og gratis media, og i tillegg hjelp fra ulike håndverkere.
MTFU er desentralisert fase involverer underjordiske og autonom spesialist brutt grensene de står overfor som kombinerer å bli spilt, merking innstillingen poster og styrke virksomheten. Med det endelige mål spesielt for å få dette til, har MTFU vedtok sin økonomi til å ha kapasitet til å trykke på evnen til desentralisert hvor som helst i verden, gjennom perspektivet til desentralisering, vil tegnet bli brukt til å hjelpe spesialist all inclusive gjennom et rammeverk som er enkel og rimelig merket av blockchain. innovasjon. MTFU snakker til den dobbelte tokenøkonomien rettet mot Radio og for å hjelpe Mainstream og Independent-spesialister.

Hasil gambar untuk MFTU 
 
MTFU har passert sin økonomi gjennom dobbel modus for å ha kapasitet til å bistå spesialist og deretter gi dem et medium hvor de kan få resultatene av deres nyskapende arbeid. Tokenisasi vil tillate musikk og å hjelpe de som mest elsket musikk, vil symbolet tillate håndverkere til å presentere musikken sin til kontakt med sine fans i et forhold som er delt i to møter. Musikkfans vil ha kapasitet til å betjene underholdningsscener som dreper behovet for sammenslutninger av utenforstående, for eksempel musikalske plater som har markedsført musikk.
MTFU fortsatt i en tidlig fase av utviklingen og vi vil se mer kapasitet utpekt token og lage en scene stimulering desentralisert og håndverkere har en scene for å hjelpe til med sitt arbeid, er MTFU scenen som er viet til å fremme de underjordiske spesialister og danner den ultimate skjebne av media utløp.
MTFU har en ny arena utenfor de nye plast https://www.mftu.net steder hvor håndverkere vil ha kapasitet til å overføre musikken sin i egne domener og fornuftig og grei prosedyre, vil håndverkere har kapasitet til å vinne premien for kreativitet de og scenen har til hensikt å spre inntektene som genereres for hver enlisted håndverkere naturlig. Med trinnbevilgninger vil den estimerte prisen øke etter en tid fordi adaptorkapasiteten til blockchain innovasjon blir brukt på scenen.
Konklusjon.
Med metoder for å løse, kunstnere i dag er klar over vanskelighetene de måtte overtale sin musikk til å bli hørt gjennom dette har de satt sammen et møte i gjensidig hjelp, felles innsats, notater autonome hjelp håndverkere og støtte interiøret mellom medlemmene av industrien, en mulighet for nettverket holde hender og støtte spesialister gjennom å kurere deres musikk og gi dem et stadium hvor vi kan ha kapasitet til å knytte forbindelser med håndverkere vi beundrer. MTFU er en plattform som gjør det mulig for oss og håndverkere i desentralisert situasjonen trygg og grei gjør at nettverket kan holde hverandre i hendene og gjøre media igjen være eksepsjonell.
Dette er en ekstraordinær innsats for alle musikalske fans. Jeg har tatt med en graf over fremdriften av oppgaven slik at du kan fullføre i oppgraderingsfasen.

-Exchanges-

                   



-DOWNLOADS-

CyberFm Always Free music to all!

       

-WEBSITES-
     
CYFM       MFTU

 
 
 
 Min profilkobling:

ETH:
0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c
 
 

No comments:

Post a Comment