Friday, August 31, 2018

CheaterSHIPit: NextGen Kalabalık Ekspres Teslimat Platformu

Tidak ada teks alternatif otomatis yang tersedia. 

GEMİ SIMPLY PUT
"SHIPit, gönderenin parselleri göndermesine yardımcı olan ve seyahat ederken yolculara ekstra para kazandıran mobil uygulama tarafından bir araya getirilen gönderici ve gezginlerden oluşan bir topluluktur."
Ticari kurye hizmetleri de mükemmel değildir. Kurye ve paket teslimat hizmetlerinin çok sayıda insan, makine ve teçhizat ile uğraştığını ve faaliyetlerini sürdürmek için sigorta poliçeleri bulunduğunu belirtmek gerekir. Tüm bunlar, sonuçta müşteriler tarafından karşılanan önemli maliyetlerden daha fazlasına yol açar.
Teslimat ve kurye hizmetleri genellikle doğrudan A noktasından B noktasına kadar bir parsel sevk edemez ve daha fazla risk ve risk taşıyan transit hub'lara başvurmaya zorlanır. Tabii ki, ara ve kurye şirketlerinin sayısındaki artış, ilgili tarafların sorumluluğunu artırmaz.
Kurye ve paket teslimat şirketleri hayatımızı kolaylaştırmakla birlikte, yukarıdaki soruları tam olarak cevaplamadılar. küreselleşme ve sayısallaştırma dünyasında, küresel GSYİH ve perakende e-ticaret satışlarının istikrarlı büyüme görünümünde, bu konularda önemi doğal olarak küresel gönderiler için orantısız artacaktır.
Çevremizdeki dünya hızla değişiyor ve bugünden daha iyi bir şey yapmak istiyorum, dünya çapında insanlar, tek bir seçenek olabilir: paylaşım ekonomisi üzerindeki tüketim ve ekonominin bulundurma yükseltmek için.
Gönder dünya çapında bir mobil uygulama, gönderen ve yolcuları bir araya getirir ve onları parsel teslimat için uygun maliyetli, hızlı ve güvenilir bir çözüm sunmaktadır. Bunun dışında seyahat ederken ekstra para kazanmak için mükemmel bir araçtır. Shipit mümkün karmaşık süreçleri basitleştirmek ve daha verimli bagaj yönetmenin yeni tedarik zincirlerini ayarlamayı kolaylaştırır. Gönderinizi nereye göndermeniz önemli değil, nakliye hala en ucuz ve en kolay yoldur!

Shipit, kurye, crowdsourced ve crowshipping hizmetlerinin en iyi fikir ve uygulamalarının bir simbiyozudur. Devrimci ve benzersiz bir hizmet yaratmak için en iyi iş uygulamalarını bir araya getirdik. Uber ve BlaBlaCar zaten günlük hayatımızın bir parçası haline geldiği gibi, Shipit nakliye maddeleri için yeri doldurulamaz bir araç haline gelmiştir.

  
Dünyadaki insanlar için hayatı kolaylaştırmak için Akıllı Sözleşmeleri ve Blockchain'i yerel bir araç olarak kullanan türünün ilk uygulaması. Blockchain'i uygulayarak, her bir sistemin bir hedefi olması gereken, şeffaflık ve güvenlik temelli katılımcılar arasında ilişkiler kurmak istiyoruz. Cryptowallet'ı entegre ederek, uygulamayı Fiat işlemleriyle ilişkili sorunlardan ve sınırlamalardan korumak istiyoruz.

Shipit'in amacı, ekonomi, blockchain ve kalabalık taşımacılığının paylaşım ilkelerine dayanan ekspres teslimatlar için alternatif bir platform yaratmaktır.

  

Sayfadan resmi fiyat teklifi
"Dünyadaki insanlar için hayatı kolaylaştırmak, gemi simitlerini uygulamak ve kullanıcılara göre ilişki kurmak istediğimiz blockchain'i kullanmak suretiyle Akıllı Sözleşmeleri ve Blockchain'i yerel bir araç olarak kullanacak türden ilk uygulama." Platformdaki tüm teslimatlar için şeffaflık, güvenlik ve kolay izleme oluşturun.
SHIPIT AVANTAJLARI
Oldukça basit bir şekilde, sevkıyatınızın teslim edileceği ve teslimatı yapmaya hazır olduğu yere seyahat edecek birini kolayca bulabilirsiniz.
Pratik: Teslimatları izlemek için hedefi ayarlayın. Paketinizi teslim etmek istediğiniz kişiyi seçin.
Güvenli: Shipit, güvenli teslimatı sağlamak için bir mevduat, çek ve çok faktörlü doğrulama sistemine sahiptir.



 
3 ŞİMDİ KULLANIM NEDENLERİ
Dost canlısı topluluk
Birbirimizi destekliyoruz ve hizmet kalitesini izliyoruz. Tüm kullanıcılar güven oluşturmak ve şeffaflığı sağlamak için bir inceleme gönderir.
hafifletmek
Crowdsource modelleri ve paylaşım ekonomisi çok popüler, popüler ve etkili olduğu kanıtlanmıştır. Her akıllı telefon yakın gelecekte Shipit uygulamasını yükleyecektir. Yeni hikayenin bir parçası ol.
verim
Nerede olursanız olun, her zaman sizin için bir teslimat gerçekleştirebilecek birini bulacaksınız. 1000 km'den fazla nakliye eşyası ve para tasarrufu.

 
SHIPit nasıl çalışır?
Shipit, kullanıcılarını kontrol eder ve güvenli bir teslimat sağlayan tüm teslimatları izler. İnteraktif arayüz, tüm süreci kolay ve hızlı hale getirir. Kullanıcının önemli bir şeyi kaçırma konusunda hiçbir özelliği yoktur.
gönderen

    
Bir giriş yayınla
    
Bir gezginle bir toplantı düzenlemek
    
İzleme sistemi kullanın
    
Teslimatı takip et
    
Teslimat için ödeme


gezgin

    
Bir giriş seçin
    
Bir gönderenle bir toplantı planlayın
    
Gönderenle gerçek zamanlı iletişim kurun
    
Gönderiyi teslim et
    
Ödenecek


SHIPit'in başlıca özellikleri
Ödeme yapmak için gümrük ücreti yok: Küçük paketler vergilendirilmez. Bir gezgin bir paketi kişisel bagaj olarak taşıdığından, Gümrüklerin yeşil kanalını geçebilir.
Sorumlu yaklaşım: Mevduat ve değerlemelere dayalı bir değerlendirme sistemi, hırsızlık veya hasar risklerini azaltır.
C2C, B2C, B2B: Crowdshipping, gerçek ve tüzel kişilere yazı göndermenizi sağlar.
Ekspres kargodan daha ucuz: Shipit'in çok sayıda makine ve çalışan bulundurmasına gerek yok. Bu nedenle nakliye ücretleri kurye ve teslimat şirketlerine göre daha düşük olacaktır.
 

Kişisel iletişim: kullanıcılar birbirleriyle iletişim kurabilir ve iletişimde kalabilir ve programları takip edebilir.

Daha az bürokrasi: formalite yok. Hata yapmaktan korkan birçok farklı formu doldurmaya gerek yok.

Güvenlik: Bir gönderen, listeye yanıt veren gezgin tarafından yapılan bir peşinat ödemesini gerektirebilir. Teminat, herhangi bir hasarı kapsar.

Kooperatif Tüketim ve Paylaşım Ekonomisi: Paylaşım Ekonomisi, gezginlerin bagajlarını daha iyi yönetebildiğinden daha verimli ve daha yeşildir.

JETONU BİLGİLER

Jeton: SHPT

PreICO Fiyat: 1 SHPT = 0,1 ABD Doları

Fiyat: 1 SHPT = 0.1 USD

Platform: Ethereum

Kabul: ETH, BTC, Fiat

Minimum yatırım: 10.000 USD

Yumuşak Kapak: 3,000,000 $

Hard Cap: 24.000.000 USD

Ülke: Saint Kitts ve Nevis

 
 
GELİŞİM EKİBİ

Iskander Karimov - CEO / ortak kurucu

Nikolay Grishakov - COO / Kurucu Ortak

Azat Shaidullin - Strateji Şefi / Kurucu Ortak

Artur Iskhakov - İnsan Kaynakları Müdürü / Kurucu Ortak

Marat Akhunzyanov - CTO

Federico De Faveri - Lead Blockchain Geliştirici Tam Yığın Yazılım Geliştirici

Alexander Sazonov - arka plan geliştiricisi

Alexey Fedorov - yazılım geliştiricisi

YOL HARİTASI
 

Profil Bitcointalk:

ETH:
 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c
 

No comments:

Post a Comment