Sunday, July 29, 2018

EYEGLOB INTRODUCTIE

 
 Eyeglob wil een ecosysteem creëren dat bestaat uit professionele en sociale netwerken die worden gebruikt voor persoonlijke verzorging voor iedereen. Geheime en intellectuele contracten stellen u in staat om gegevens over contracten en gezondheidszorg te beheren.Het Eyeglob-platform is uitgerust met een hulpmiddel voor gezondheidsbeheer. Met dit hulpmiddel kunnen patiënten de meeste van hun ooggezondheidstests en andere gegevens met betrekking tot hun ogen overal vandaan verzamelen, gewoon met behulp van een smartphone.Gebruikers van het ecosysteem kunnen een gestandaardiseerd rapport genereren dat specifieke patiëntendossiers bevat en deze op elke frequentie naar de kliniek stuurt. Het zal veel tijd in de wachtkamers kosten. Het apparaat bevat een patiëntenkaart waarop het blok loopt, waar gevoelige gegevens kunnen worden opgeslagen in een gecodeerd formaat. Daarnaast zullen opties voor gegevensbeheer en aandelenbeheer worden aangeboden, beheerd door intellectuele contracten.

 

 
 
 Hoe werkt EyeGlob?
Ecosystem Eyeglob zal bestaan ​​uit een multifunctioneel platform met meerdere niveaus, dat een hulpmiddel heeft voor elke geïnteresseerde persoon. De gemeenschap van Eyeglob wordt de maker van inhoud voor dit ecosysteem. De inhoud die door elk lid van de community is gemaakt, kan nuttig zijn voor een andere gebruiker of groep. Een deel van de gegevens in het ecosysteem wordt gedecentraliseerd en opgeslagen in het gedecentraliseerde boek EyeGlob Vision.Eyeglob is een ecosysteem dat is gemaakt voor belanghebbenden in de wereld van ooggezondheid. Dit is een digitale wereld, bestaande uit verschillende gedecentraliseerde technologieën, grote gegevens en AI. Het doel van dit project is om alle belanghebbenden op het gebied van ooggezondheid te verenigen en te optimaliseren.
De makers denken dat ze een aanzienlijke impact zullen hebben op de gezondheid van de ogen en een positief effect zullen hebben op miljoenen mensen. Dit ecosysteem zal zich richten op de belangrijkste behoeften van elke belanghebbende in de wereld van oogzorg.Ondanks het feit dat dit systeem is ontwikkeld voor de oogzorgindustrie, kan dit ecosysteem worden aangepast aan verschillende andere gebieden van gezondheidsmanagement. In feite kan dit project het volledige gezondheidszorgsysteem veranderen. Veel mensen realiseren hun gezondheid in het moderne tijdperk en dit bedrijf kan hen helpen hun gezondheid effectief te beheren.EyeGlob marketingstrategie
Eyeglob is van plan haar platform te promoten via grote oftalmologische evenementen, zoals WEVC, ESCRS en vele anderen. Ten eerste zal het bedrijf zich richten op Engelssprekende landen. Tegen 2021 wordt verwacht dat ze minstens een miljoen gebruikers bereiken. Naar verwachting zal het tegen 2024 zijn volledige capaciteit bereiken met ten minste 4 miljoen gebruikers op het platform.
EyeGlob EYE Token ICO.

 

ICO
Token Ticker: EYE
Platform: Ethereum
Voorverkoopinformatie: 17 juli 2018 7 augustus 2018
Hoofdverkoop: 18 september 2018 23 oktober 2018
Land: Estland

Deze verdeling van tekens:

ICO 40%
20%
Speciale munten 4%
Voorlopige verkoop van 16%
Vroege vogel 20%

ROAD MAP
 


Подробная информация: 
Веб-сайт: https://eyeglob.net

Телеграмма: https://t.me/eyeglob

Автор:
 Semokmok

link profiel:
 
ETH: 
0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c


No comments:

Post a Comment