Thursday, July 19, 2018

CRWD-netwerk - REFERRAL-programma

Hallo, groeten gemeenschap.
Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan een CRWD-project, is het een goed idee om beoordelingen te lezen die u kunnen helpen informatie te verkrijgen die u kan helpen bij het bekijken van hun missie. Het is belangrijk om de nauwkeurigheid van de beoordelingen te begrijpen, zodat u niet aarzelt om te investeren.
daarom nodig ik u uit om het CRWD-project te bekijken en laten we de CRWD-beoordelingen hieronder bekijken.


Foto CRWD Network. 

 Het gratis verwijzingsprogramma van CONDA ICO om deel te nemen, eenvoudig te registreren en vereist geen technische kennis.
Als u de CONDA en ons doel vertrouwt om een ​​gedecentraliseerd netwerkprotocol te ontwikkelen om merkaandelenaanbiedingen te publiceren en te beheren, verspreid het dan en ontvang CRWD-token in ruil!
Hoe werkt het voor mij?
(1) Ga naar onze whitelistpagina, vul het formulier in, upload uw document en ontvang uw unieke verwijzingslink nadat u op de link in uw verificatie-e-mail klikt.
(2) Deel uw unieke verwijzingslink op uw netwerk (bijvoorbeeld sociale media, e-mail, sms, website, enz.).
(3) Verdien 5% van alle investeringen die zijn gedaan via koppelingen in CRWD Token.
Hoe werkt het programma?Wanneer een gebruiker op uw link klikt, wordt hun activiteit op onze pagina bijgehouden door onze software. Als deze gebruiker zich aanmeldt op onze website en lid wordt van onze ICO, worden deze getagd met uw aangesloten ID.
Met een bedrag van Euro, ETH of Dash ontvangen van gebruikers die u naar onze bestemmingspagina brengt om lid te worden van onze ICO (4 juni tot 31 juli), ontvangt u 5% van het bedrag geïnvesteerd in CRWD Token.
bijvoorbeeld:
Een gebruiker klikt op uw verwijzingslink en voegt zich bij onze ICO om het equivalent van 1.000 CRWD-tokens te krijgen, u ontvangt een commissie van 50 CRWD-tokens.U ontvangt uw CRWD-token zodra de ICO is voltooid.
Hoeveel tokens worden uitgegeven met het verwijzingsprogramma?Token uitgegeven in de attributen van het verwijzingsprogramma voor het totale aantal uitgegeven tokens. Als de harde cap wordt bereikt, geven we 45.000.000 CRWD-token uit, waarvan 1,2% is toegewezen aan de verwijzingsactie.
Voorbeeld 1:
bereik: 1.200.000 USD (Soft cap)bedrag toegewezen voor verwijzingsactie: 28.800 USDVoorbeeld 2:
behaalde bedrag: 22.000.000 USD (harde cap)het bedrag dat is toegewezen aan de verwijzingscampagne: 528.000 USDLet op!
 We zullen een commissie geven op basis van wie hij snel kan.
    
Nadat de Crowd-Sale vervalt en de CONDA de overdracht heeft ontvangen via de verwijzingslink, zullen we de verwijzingsbonusfiches naar de deelnemende adressen sturen in chronologische volgorde!
    
Dit is slechts een beperkte promotie! CONDA behoudt zich het recht voor om deze promotie op elk moment te annuleren.
    
Spam alstublieft uw verwijzingslink niet! Respecteer privacy en deel zorgvuldig verwijzingskoppelingen.
    
Als je vragen hebt, kom dan bij ons op Telegram!

    
https://t.me/conda_ico

    
https://ico.conda.online/crwd-network-bounty-program
Dit is slechts een beperkte promotie! CONDA behoudt zich het recht voor om deze promotie op elk moment te annuleren.Spam alstublieft uw verwijzingslink niet! Respecteer privacy en deel zorgvuldig verwijzingskoppelingen.
Als je vragen hebt, kom dan bij ons op Telegram!Dit is slechts een beperkte promotie! CONDA behoudt zich het recht voor om deze promotie op elk moment te annuleren.
Spam alstublieft uw verwijzingslink niet! Respecteer privacy en deel zorgvuldig verwijzingskoppelingen.
Als je vragen hebt, kom dan bij ons op Telegram!https://t.me/crwd_network_bounty

ETH: 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment