Monday, June 4, 2018

Bitcoin Crown __Het grootste online community voor het maken van games

Hasil gambar untuk gambar bitcoincrown 

 Bitcoin Crown wordt het grootste communityplatform voor community's voor het maken van games:

    
250.000 game-communities in duizenden games over de hele wereld
    
20 miljoen geregistreerde spelers
    
Gelanceerd in 2017, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk
    
70 miljoen weergaven per maand
    
Een Content Management Systeem en Game Maker dat zich richt op gamen
    
Miljoenen USD per maand aan virtuele goederenverkoop via BTCC-communitywinkels.
Bitcoin Crown introduceert BTCC een nieuwe cryptocurrency (ERC-20 token) en een slim contractplatform dat game-ontwikkelaars, videomakers en gamegemeenschappen de vereiste waarden en cryptobacked-tools geeft om virtuele goederen te implementeren en te beheren. Het Bitcoin Crown-platform krijgt de komende zes maanden volledige ondersteuning voor dit token.Bitcoin Crown zal een open source development software framework (SDK), wallet, game-plugin, app voor virtueel artikelbeheer en een gateway-betalingsplatform ontwikkelen.
Cryptocurrency voor online game-liefhebbers
Hasil gambar untuk gambar bitcoincrown 
doel
Virtuele goederen in BlockchainEen gedecentraliseerd platform voor het beheren, distribueren en verhandelen van virtuele goederen.Gamers en videomakers een nieuw model van virtueel eigendom geven.
De eerste eenvoudig te gebruiken Gaming CryptocurrencyBTCC Coin is de eerste cryptocurrency met authentiek doel voor online gamers. Genereer en ruil virtuele goederen op het meest populaire platform voor online gamingcreatie.
SDK voor game-industrieBTCC Coin-platform gecreëerd voor de gaming-industrie. SDK's voor meerdere talen, wallets en betalingsplatforms zijn beschikbaar en volledig open source.
Nieuwe speelervaring met echt eigendom en waardeOnline gamers kunnen hun bezittingen van game naar game, community vervoeren of ruilenvoor de gemeenschap, groeien hun digitale portefeuilles met echte waarde terwijl ze spelen.
Oplossingen voor fraude & hoge kostenVoor elke geldige aankoop van virtuele items gaat 75% van de items verloren als gevolg van fraude.Met Token geprint BTCC Coin creëert u vertrouwen en veiligheid met minimale transactiekosten.
De toekomst
cryptocurrency gaming


Online games zijn een van de meest ontwikkelde en stabiele segmenten van technologie, ondersteund door loyale kijkers van gamers en mobiele technologie-implementaties, samen met de uitbreiding van supersnelle internetverbindingen over de hele wereld. De laatste twee factoren werken ook aan de ontwikkeling van de digitale economie, en in het bijzonder aan de virtuele valutamarkt. De virtuele valuta heeft 0,1% van de wereldwijde wereldwijde geldtransacties in beslag genomen en dit is erg zinvol.
Hasil gambar untuk gambar bitcoincrown 
 
BTCC is een nieuw tijdperk van online games

Bitcoin Crown is een digital commerce-token dat gameontwikkelaars, videomakers en gamegemeenschappen de vereiste waarden en tools biedt die door crypto worden ondersteund voor het implementeren en beheren van virtuele goederen.

U kunt BTCC verkrijgen via onze pre-ICO- en ICO-vrijgavestadia, of na het voltooien van ICO, door fiat-valuta en andere cryptocurrencies in te wisselen via geselecteerde uitwisselingen.

ICO huidige fase: pre-ICO Live - 40%

  Bitcoin Crown. Dit is je kans om deel te nemen aan de handelsrevolutie.

BITCOIN CROWN ICO
Early-bird pre-ICO-bonus van 40% wordt onmiddellijk beëindigd

Adopter Vroege Kortingen zijn nu beschikbaar. Mis het niet, deze unieke aanbieding duurt slechts een beperkte tijd.

Token-informatie

Gambar terkait 
Toewijzing van token BTCC
 
Stratenkaart
 Hasil gambar untuk gambar bitcoincrown 
Uitvoerend team
 
 
 

ICO-adviseur
 
 
 
Technologie Team
 
 

 
 



 auteur:
ETH:0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

 

No comments:

Post a Comment