Thursday, May 24, 2018

LICERIO BOUNTY

Hasil gambar untuk GAMBAR LICERIO BOUNTY
 LICERIO - Vi lever i en verden, hvor internettet og sociale netværk er blevet en integreret del af vores dagligdag. Ifølge forskningsdata søger mere end 70% af kunderne nye varer og tjenester på internettet, og dette er et socialt netværk, der er blevet en vigtig kilde til forretningsudvikling.
Antallet af sociale netværkssamfund på 3 milliarder brugere og verdens reklamebudget er 77 milliarder US $, og hvert år øges antallet. Men nu gør du kloge annoncekampagner og får efterlængte kunder er meget meget, annoncører bruger 50% af deres reklame budgetter til at betale moms, herunder også omkostninger banker til at dække omkostningerne ved at betale for marketing managers jobs og ikke dækker alle deres udgifter i alle tilfælde. Derudover er der problemer relateret til høj konkurrence, inkompatible annoncekampagnejusteringer og adblockeringssoftware.
Vi skaber LICERIO - den platform, hvor varemærket annonceres af kunden, ved at sende reklamen på sociale netværk igen og som gave kan de få rabat på varer / tjenester, der svarer til antallet af indsamlede samlere.
Denne platform er baseret på indflydelse af markedsføringsprincipper og dets økosystem baseret på Blockchain teknologi med sin egen kryptokurrency - LCR Token.
LICERIO-platformen gør det muligt at reducere annoncørens omkostninger med op til 5% og er pålidelig, som involverer kunden i hans forretning, hvilket vil give vækstmuligheder for små og mellemstore virksomheder verden over.
Manfaat platform LICERIO
Her er en kort liste over vigtige funktioner i LICERIO-platformen

    
Udvikling af en hurtig annoncekampagne
    
Reduktion af arbejdskraft og tid omkostninger
    
Brugervenlighed og tilgængelighed
    
Global dækning
    
Driftsomkostninger og kommissionsomkostningsreduktioner
    
Gratis markedsføringsværktøjer
    
Garanteret kundeopkøb
Markedsanalyse
Fremtiden tilhører sociale netværk. Mærker interagerer med det sociale netværk samfund oftere og oftere. Med udviklingen af ​​internettet er der kommet nye typer annoncer, der ikke kun er tilgængelige for dit regionale publikum eller dit land, men rundt om i verden. Onlineannoncering er meget effektiv. Placeret på en smart måde med alle de særegenheder ved internettet taget i betragtning, kan reklamer få titusindvis af visninger om dagen.


 I dag er det generelt kendt, at social networking er et kraftfuldt værktøj til brand og kundeinteraktion.
Forskning viser, at kun for det sidste år er antallet af brugere af sociale netværk steget med 13% over hele verden. I begyndelsen af ​​2018 er antallet af potentielle forbrugere nået 3.196 mia. Mennesker, dvs. 42% af den samlede globale befolkning. Den voksende popularitet af sociale netværk bestemmes af dens bekvemmelighed, da det giver folk mulighed for ikke kun at kommunikere med hinanden uden for de lokale grænser, men også tilbyde indholdsudveksling og indholdsdeling. Den største fordel ved social networking platform er dens brede anvendelsesområde.
Mere end tre milliarder mennesker verden over bruger sociale netværk ikke mindre end en gang om måneden, hvor 90% af brugere af sociale netværk bruger mobile enheder til det.
Mærker investerer flere penge i reklame for deres interaktion med publikum, men det virker ikke så praktisk på grund af den massive fragmentering af medieindhold.
Problemer med internetannoncering og forretningsudvikling har inspireret os til at skabe LICERIO, hvilken platform er, hvor mærket annonceres af kunden, og hvilket økosystem der er baseret på Blockchain-teknologi med sin egen kryptokurrency - LCR Token, som gør det muligt at reducere driftsomkostningerne, øge brandinteraktionen med kunderne og hvad vil gøre platformen gennemsigtig for alle sine brugere.
LICERIO platform for annoncører
Du har ingen problemer med at starte din reklamekampagne - du skal bare vælge et socialt netværk til repost, tilpasse brugerfiltrering og oprette annoncer. Brugere vil indsende dit varemærkeannoncer på sociale netværk og få rabat på varer af varer eller tjenester, der svarer til mængden af ​​at samle "likes" som en gave til den. Når du starter et brand, bestemmer annoncekampagnen antallet af LCR-tokens, du vil bruge til det; systemet vil estimere antallet af "likes" og synspunkter, det vil få. Når det samlede antal "likes" udarbejdet af brugeren er det samme som det, der anmodes om af mærket, vil annoncen ikke blive solgt yderligere.
Så snart kunden ankommer for at få rabat og endelig får den, vil hans "likes" ende; systemet pålægger en provision i området fra 1% til 5% for at give kunderne mærket og vise annoncer igen. Hvis brugeren ikke er kommet til tjeneste i 20 kalenderdage fra færdiggørelsen af ​​annoncekampagnen, vil "likes" og rabatten udløbe
Brand og agentur interaktion
Mærker kan interagere med frilansere eller agenturer, der vil tilpasse deres reklamekampagner og skabe reklamekampagner af god kvalitet (copywriting, grafik osv.), Og agenturer vil få en del af prisen på brandkommissionen som en belønning. Mærker kan finde en eksekutor på en særlig webside i systemet. Agenter er angivet i henhold til deres rating, men man kan også betale for præmieplacering.
Hvert agentur har en fuldt automatiseret portefølje af annoncekampagner oprettet. Mærket vælger en eksekutor og så snart eksekutøren har bekræftet sin ansøgning, er en reklamekampagne for varemærker tilgængelig i agentens profil, og den tilknyttede konto vil blive vist på en brandprofil, hvis tilladelser kan indstilles eller lukkes i alt.

    LICERIO - Vi lever i en verden, hvor internettet er ...





 LICERIO-platformen opkræver et gebyr for hver kunde, der er interesseret i et mærke. Provisionsgraden kan variere fra 5% til 10% afhængigt af den metode, der bruges til at tiltrække kunder. Hvis et mærke f.eks. Har vist udseende af en reklame på en partners hjemmeside, vil provisionssatsen være 7,5%, og hvis mærket også har brugt et reklamebureau eller en afslappet arbejdstagers ydelser, vil provisionsgraden være 10% og Hvis varemærket har justeret annoncekampagnen uafhængigt, vil kommissionsrenten være 5%. LICERIO tager 5% af de samlede provisionsgebyrer for at opretholde driften og kvaliteten af ​​de leverede ydelser. Provisionsgebyret fordeles mellem webmastere, bureauer og frilansere.
Alle transaktioner inden for platformen udføres med direkte brug af et kryptografisk LCR-token, der giver webkvalitet af høj kvalitet og forhindrer tredjeparts indtrængen i processer i systemet. Tokenværdien opretholdes ikke kun ved at bruge den som betalingsmetode, men vil også blive understøttet med muligheden for at modtage yderligere indtægter fra tokenholderen. Token-indehaveren vil kunne bruge den på den populære cryptocurrency-børs, hvor potentielle brugere vil købe det til videre brug på platformen.
Belønningssystemet til aktiv brug af platformen vil blive brugt på LICERIO platformen; Jo flere mønter en bruger har på sin konto, jo flere muligheder platformen giver ham.
TOKEN PRESALE
 
LCR Token er realiseret i overensstemmelse med ERC20 standarden. 5% af den samlede token vil blive fordelt mellem partnere og konsulenter, 10% vil blive sparet til belønningsprogrammet, 15% token bliver gemt til platformteamet og de resterende 70% vil blive solgt. Det samlede antal udgivne tokens vil svare til 100.000.000 LCR.

    
Mulai: 28. maj 2018, 12:00 GMT
    
Soft cap: 500 ETH
    
Acceptabel valuta: ETH, BTC
    
Valutakalkoner: 1 ETH = 6000 LCR
    
Udløber: 10. juni 2018, 12:00 GMTHard cap: 2500 ETH
    
Antal tokens i salg: 15.000.000 LCR
    
Mindste transaktionsbeløb: 1 ETH
    
Token distribution
    
Brug af resultater
VORES STREET MAP


 

TOKEN SALG

    
START DATO: 25. april 2018, 12:00 GMT
    
SLUT DATO: 15. maj 2018, 12:00 GMT
    
MÅL MINIMUM: 2.500 ETH
    
Private token salgskurs: 1 ETH = 8000 LCR
    
Minimumsbeløb: 10 ETH / 80000 LCR
    
Maksimalt investeringsbeløb: Ingen begrænsninger
    
Investeringsmetode: ETH, BTC
    
BONUS: 100%
FORUD SALG

    
START DATO: 28. maj, 2018, 12:00 GMT
    
AKHIR DATO: 10. juni 2018, 12:00 GMT
    
MÅL MINIMUM: 2.500 ETH
    
Nilai tukar token PRE-ICO: 1 ETH = 6000 LCR
    
Minimumsbeløb: 25 ETH / 150000 LCR
    
Maksimalt investeringsbeløb: Ingen begrænsninger
    
Investeringsmetode: ETH, BTC
    
BONUS: 50%
Første fase af token salg

    
START DATO: 10. juli 2018, 12:00 GMT
    
SLUT DATO: 29. juli 2018, 12:00 GMT
    
MÅL MINIMUM: 2.500 ETH
    
Nilai tukar token PRE-ICO: 1 ETH = 4000 LCR
    
Minimumsbeløb: 0,1 ETH / 400 LCR
    
Maksimalt investeringsbeløb: Ingen begrænsninger
    
Investeringsmetode: ETH, BTC
    
BONUS: 25%
Anden fase af token salg

    
START DATO: 1. september 2018, 12:00 GMT
    
SLUT DATO: 21. september 2018, 12:00 GMT
    
MÅL MINIMUM: 2.500 ETH
    
MAXIMUMMÅL: 14.000 ETH
    
Nilai tukar token PRE-ICO: 1 ETH = 4000 LCR
    
Minimumsbeløb: 0,1 ETH / 400 LCR
    
Maksimalt investeringsbeløb: Ingen begrænsninger
    
Investeringsmetode: ETH, BTC
    
BONUS: 20%

 VORES HOLD
Vi søger aktivt nye specialister, der søger at skabe nye og spændende forretningsløsninger for at involvere dem i vores team. Nu består vores team af 14 personer, og i nærmeste tid vil dette antal øges aktivt.
Hasil gambar untuk GAMBAR LICERIO BOUNTY 


USERNAME:
 Semokmok
BITCOINTALK LINK PROFIL:
ETH: 
0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

  

No comments:

Post a Comment