Saturday, April 28, 2018

DEAL COIN - Financial Evolution Platform met behulp van Blockchain

 Hasil gambar untuk gambar thedeal coin

 Het Deal Coin-platform wordt gecreëerd door het bedrijf We Fund Any Deal. Het bedrijf werd voor het eerst opgericht in 2015 en is zeer succesvol geweest. Ze zijn tot nu toe een leningfacilitator van meer dan zes miljard dollar geweest en zijn gevestigd in het VK. Ze hebben eerder een financieringsplatform voor mensen gebouwd en nu hun focus verlegd naar blockchain-technologie. Wanneer het platform wordt vrijgegeven, is er twee crypto aan gekoppeld. De twee crypto's zijn "DEAL TOKEN" en "DEAL COIN".

DEAL COIN is een extern valutaplatform dat gratis op de beurs wordt verhandeld. Tegelijkertijd zal het kopen van Deal Tokens voor Deal Coin winstgevender zijn dan het gebruik van andere valuta's of andere digitale valuta's.

Deal Token is een platform voor binnenlandse valuta dat beleggers zullen kopen om te lenen en waar ze rente van de lening zullen ontvangen. In dit geval zal het token nauw verbonden zijn met het Britse pond op niveau 1: 1, wat zorgt voor een lage volatiliteit van het token.

 Het Deal Coin-platform gebruikt blockchain voor gedecentraliseerde peer-to-peer-leningen. Het doel van Deal Coin is om iedereen snel toegang te geven tot de wereld met een hoge, eerlijke en lage lening, met hoge veiligheid voor zowel investeerders als kredietnemers. Historisch gezien is er over het algemeen een grote kloof tussen bankrentetarieven en debetrentetarieven die aan kredietnemers worden gegeven. Vandaag heb je het geluk om een procent rente op je bankrekening te verdienen, terwijl kleine leningen meer dan tien procent kunnen vragen. Het doel is hier om deze brede rentekloof te verkleinen en mensen een betere deal te geven door middel van teamwork.

Gambar terkait 

ICO-details
  

Hasil gambar untuk gambar thedeal coin 

TEAM DE DEAL COIN


 

Voor meer informatie over dit project, kunt u de link bezoeken: 



AUTEUR:
ETH:
 0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

No comments:

Post a Comment